- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi goldenheart
- #1.521
Yasaklardan yiyen ekstra 45 dk egzersiz yapsın ne dersin. Makarna da dahil listeye patates de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
goldenheart Canım önümüzde ki cumaya kadar gel börek tost kek kurabiye gözleme pilav tatlı orucuna girelim ne dersin. Bende 67.00 görmek istiyorum
Bende bendeee
Sağol canım desteğin için aynen kurban oldum. Bide eve de götür yersin demez mi beni benden aldı
Selam kızlar. 73.6 geldim ))))
Eki Görüntüle 1972610 bi da benim sonuç önce su bidonunu sonra kendimi tarttım. Sonuç tam
Hadi bakalım yasakları yazalım
Tatlılar
Kekler
Hamur işi
Beyaz ekmek
Makarna ve pilavlar
Patates (kızartması, püresi, kumpiri)
Kızartmalar
Ben bilmiyorum ki gecen hafta kaçtı ilk sayfaya bakıyorum hep unutuyorum çünkü. goldenheart farkları yazar yine. İnşallah sonuçların güzel olacak canımKizlar ya kilo yaziyosunuzda bi farki da yazsaniz ben anlamiyorum ki kac verdiginizi
Kilo verenleri tebrik ederim bn de yarin dyt sonrasi yazarim bakalim verebilmismiyim veremediysem cok uzulucem
Insallh fatmacim.Ben bilmiyorum ki gecen hafta kaçtı ilk sayfaya bakıyorum hep unutuyorum çünkü. goldenheart farkları yazar yine. İnşallah sonuçların güzel olacak canım
Bitanem bu günlüğün ilk sayfasına baksan.. hafta hafta hepimizin var. Sen bu hafta çok başarılı olcaksın eminim!Kizlar ya kilo yaziyosunuzda bi farki da yazsaniz ben anlamiyorum ki kac verdiginizi
Kilo verenleri tebrik ederim bn de yarin dyt sonrasi yazarim bakalim verebilmismiyim veremediysem cok uzulucem
Ben yarin yapicam ya canimdiyetisyen sonrasiM Melek1450 @Sidelya95 serraz EMELinEMELi kızlar herkes kilo bildirimi yapsın, başlangıçtan bu güne nerden nereye geldik bi göz atarız
Ben yarin yapicam ya canimdiyetisyen sonrasi