• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Hayırlı geceler kızlar
Bugün anneannemin doğum günüydü
Dışarı çıkıp hediye alacak vaktim olmadı
Eşimden 600 TL nakit aldım onu veririm diye düşündüm
Sonra markete uğradım
İnce çift kişilik bir battaniye buldum.
Yatak örtüsü olarak kullanabileceği güzel bir battaniyeydi. Hemen kaptım.
Etikette 260 TL yazıyordu
Kasada 220 çıktı dahada mutlu oldum
600 TLyide hemen zulaya attım :KK70:

Bütün aile annemde kahvaltıdaydık bugün
Teyzem namaz kılarken giymek için kendine bir ferace almış 1200 TLye
Çok beğendim görür görmez teyzemi kaldırdım yerinden
Hemen gidip banada bir tanede aldık
Onuda karttan çektim
1000 TLlikte market alışverişi yaptım.
Bugün yine biraz harcamalı geçti
Aldıklarını güle güle kullan canim
Anneannene de hayırlı uzun ömürler diliyorum
Bende rahmetli anneannemi gördüm ruyamda nasıl özlediysem bir sarıldım sıkı sıkı. bi paketin içinde indirim çekleri verdi hayırlara gelsin. Yasin okudum ruhuna bende.

Aldıklarını güle güle kullan canim
Anneannene de hayırlı uzun ömürler diliyorum
Bende rahmetli anneannemi gördüm ruyamda nasıl özlediysem bir sarıldım sıkı sıkı. bi paketin içinde indirim çekleri verdi hayırlara gelsin. Yasin okudum ruhuna bende.
Allah kabul etsin canım benim 😘
Allah rahmet ve merhamet eylesin Mekanı cennet makamı âli olsun 🤲

Bir haftasonu daha biter😂
Kahvaltıdan sonra temizlik yaptım sonrada kahvemi alıp keyif yaptım
Kıyma çıkarmıştım Akşamda köfte ekmek yaptım. Sonra kek istediler onuda hallettim
Bi bitmiyor yemeleri içmeleri 😂
Yatıyorum
İyi gecelers🥰

Günaydınlar

Haftasonu maaş yattı ödemelerimi yaptım kredimi ödedim pazar gittim 1000 tl sebze meyveye verdim iki tane masa örtüsü kestirdim onlarda 500 tl tuttu.

Eksi hesabım 70000 TL onu bir daha ki ay sıfırlarım diye düşünüyorum.20000 tl alacağım var onu saymazsak eksi hesap 50 bin tl kalıyor.

Nisan ayında düze çıkarım diye umut ediyorum.

Gece rüyamda oğlumu gördüm ağlamaklıydı eltimin elinden tutup gidiyordu benmi onun istediği birşeyi yapmadım yoksa benden ayrıldığı içinmi üzgündü orayı hatırlamıyorum ama yanımda kalmak istiyordu sanırım.Sabahtan beri ağlıyorum kendime gelemedim kimseyede birşey anlatamıyorum yüzümü yıkadım balkona çıktım hava aldım bir şekilde akşamı edip evime gidersem mutlu olacağım.24 Şubat vefat yıldönümü olduğundan geçen haftadan beri duygusalım nasipse haftasonuda yıl yemeğini vereceğiz bende durumlar böyle gelgitli duygusal

Günaydınlar

Haftasonu maaş yattı ödemelerimi yaptım kredimi ödedim pazar gittim 1000 tl sebze meyveye verdim iki tane masa örtüsü kestirdim onlarda 500 tl tuttu.

Eksi hesabım 70000 TL onu bir daha ki ay sıfırlarım diye düşünüyorum.20000 tl alacağım var onu saymazsak eksi hesap 50 bin tl kalıyor.

Nisan ayında düze çıkarım diye umut ediyorum.

Gece rüyamda oğlumu gördüm ağlamaklıydı eltimin elinden tutup gidiyordu benmi onun istediği birşeyi yapmadım yoksa benden ayrıldığı içinmi üzgündü orayı hatırlamıyorum ama yanımda kalmak istiyordu sanırım.Sabahtan beri ağlıyorum kendime gelemedim kimseyede birşey anlatamıyorum yüzümü yıkadım balkona çıktım hava aldım bir şekilde akşamı edip evime gidersem mutlu olacağım.24 Şubat vefat yıldönümü olduğundan geçen haftadan beri duygusalım nasipse haftasonuda yıl yemeğini vereceğiz bende durumlar böyle gelgitli duygusal
Merhaba canım
Hayrolsun rüyan ,evladın inşaallah en güzel yerlerdedir
Allah sana sabırlar versin 🤲

Son düzenleme:
Bu aralar okulda kazan kaynıyor liyakatsizlik iki yüzlülük fitne fesatlık sorsan imam hatip ama her türlü pislik var baştakinden tut hizmetlisine kadar .
Allah herkese hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu çalışacak yerler nasip etsin içinde bana da 🤲🏻

Back