Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Bravo canımmvallahi tebrik ediyorum seni. Nefsin dahil bütün yedirme meraklılarına karşı direnelim !!

Sabah kalkınca büyük bardak limonlu su

Kahvaltı 09:30
2 yk mısır gevreği
1 yk yulaf
1 çk tarçın
200 ml süt
Küçük portakal

Ara 11:00
Beyaz çay

Öğle 14:00
1 porsiyon haşlanmış lahana
3 yk dolma içi

Ara 17:00
2 kuru kayısı

Akşam 19:30
1 kepçe yoğurtlu çorba
4 lahana sarması
Yağsız salata

2,5 lt su 40 dk yürüyüş

serraz canımmm affet p.tesi hemen bakıcam EMELinEMELi ni de eklemedim henüz. Aspir yağını instagramdan takip ettiğim çok beğendiğim iki arkadaştan duyup başladım onlara da diyetisyenleri vermiş ben ece nin yöntemini uyguluyorum üç gün aspir yağı bir çay kaşığı.. dört gün çörekotu yağı bir çay kaşığı üstüne de bir tatlı kş. elma sirkeli bir bardak su.
s i d e l y a Muttapa7555 tmm yorumlarınız çok haklılık dolu öğlen 12 ile 1 arası yürüdüm gözüm döndü 3 te eve gelince. Sizlerin çok iyi.. hele lahana dolması bence çok üzüntü verici değil. Tavuklu salata da olabilcek en iyi seçim fatmacım. Dediğiniz gibi en zararsızını seçmeyi öğrenmek şart.

serraz cım iradeni tebrik ediyorum. Güçleniyoruz.. irademiz de güçleniyor. Üstelik farkediyorum da davetlerde ayy tühh yiyemiycem yiyemedim değil de ohhh çayımı kahvemi içtim vücuduma zararlı şeyi sokmadım afferin bana modundayız hepimiz.

Slm kızlar nasıl gidiyor gününüz benim şuana kadar gayet iyi. Menüyü aksam yazarim. Yine çıkacağız dışarıya ama yemeğe dönmeye çalışacağız:) kitap fuarı var spor yapamam yine herhalde

Bugün iki öğün yaptım sabah haşlanmış yumurta 4 5zeytin yeşillik azıcık peynir öğleden sonra 3 4 köfte 6 7 yaprak sarması 1 2 kaşık yoğurt
Bugün 6günlük listenin son günüydü ama tam uyanmadım bundan sonra pazarlara pek denk getirmemeye çalışılan zor oluyor geç kalkınca yarın ferin Batman on 5 günlük detoks listesine başlıysam Allah'ın izniyle

Menüm
Sabah 9.00
2yk yulafv1 portakal 2 ceviz 1 bardak süt 1tk tarçın
Öğle 13.00
5yk kıymalı sebze 1 dilim ekmek 1 kase salata
Ara 16.00
Yarım fincan leblebi
Akşam 19.30
1 kadar salata balık 1 dilim etimek
Su 1litre ödem çayı 1.5 litre su
Spor simdilik yok belki cocuklar uyuyunca yaparım

Değişik bir pazardı
Uyanınca bir çay kş aspir yağı bir bardak elma sirkeli su

9.30 bir muz bir avuç çiğ badem

1 lt su

14.00 bir ayran
14.30 bir elma

17.30 bildiğiniz ev yapımı bir pide ve boll salata

Tatlılar vardı elimi sürmedim.

Gece de olsa spor yapsam diyorum.. ama daha eve gidemedik.. pöff!

Hakikaten değişik olmuş neredeyse dişe dokunur hic bisey yok

Benim için değil değişik bir pazardı malesef
Limonlu ılık suyumu içtim.
Kahvaltı 10:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim yarım yağlı peynir + çörekotu
Domates, maydonoz, nane
Şekersiz çay

Ara 12:30
Beyaz çay

Öğle 14:30
Tost ekmeğinden 1 karışık tost
3 köfte
Yağsız salata

Akşam 18:15
3 kepçe tarhana çorbası
1 salatalık turşusu

Gece 10:00
Yeşil çay

2,5 lt su , 55 dk yürüyüş

Arkadaşlar yaa bu ara fena istahlıyım napcam bilmiyorum. Tostu kahvaltıya yapmıştım misafirler için. 2 tane arttı onlara baktım baktım durdum öğlen de yedim bir tanesini.

Neyse ki yürüyüş yapmışsın bide öğle olması avantaj ya akşam olsaydı. Saglık olsun deyip yarın tam listene uyarsın canım.iştah dengelemek için içebiliyorsan 1 litre suya 1 çubuk tarçın atıp onu gün boyu tüket yani içmen gereken su miktarından 1 litre ayırıp yapabilirsin tarçın açlık krizlerini iştahı dengeliyor. Ha birde her öğünden önce 1 yemek kşığı dereotu da iyi geliyor

Çok sağol canım

serraz canım ben de dün 1 pideyi yedim artık baya da acıkmıştım..

Ama sonra tatlıymış ıvırmış zıvırmış.. hiç yemedim. akşam 6,5 dan sonra kahvemi ve yeşil çayımı içtim, suyumu içtim..

Emelciğim günaydın. Nasılsın neler yaptın yoğunluğun geçti mi? @AsVi1114 canım bu haftaya güzel başlarsın inşallah umarım iyisindir.

Kızlar Yeni Umutlar a ulaşamıyorum. İzin verirseniz ilk sayfamızda arkadaşımızı sileceğim. Böyle bir nick name de yok, galiba yeniledi veya Yeni Umutlar dışında bir isimle gelir belki de,

Silebilir miyim? İzniniz var mı?

Kızlar ben yine şişmeye başladım. Hayrolsun inşallah.
Su içememe, yürümeme, akşam 6 dan sonra yemememe rağmen. Reglime 5 gün kaldı
Cuma bekleniyor kendileri.. tam da tartı günü.
Var ya! Ahdediyorum. Bu hafta tüm gayretimle regli dönemi bile - çıkmayı başarmaya çalışacağım!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…