- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #1.581
Bravo canımmAkşam duğune gittim ikramlardan almadım sonra arkadasa gittim ki kalabalıktı ve masa tüm doluydu sadece çay içtim ısrar ettiler almadım su an açım akşam yemek giyemedim ama mutluyum ruhum doyduBu arada kraliçem ben bildirim yaptım ilk sayfada yazılmamış tabloya hatırlatayım dedim affına sığınarak
Insallah canim eve gelince de esim cikolata getirdi onu da yemedim o bile sasirdiBravo canımmvallahi tebrik ediyorum seni. Nefsin dahil bütün yedirme meraklılarına karşı direnelim !!
Akşam duğune gittim ikramlardan almadım sonra arkadasa gittim ki kalabalıktı ve masa tüm doluydu sadece çay içtim ısrar ettiler almadım su an açım akşam yemek giyemedim ama mutluyum ruhum doyduBu arada kraliçem ben bildirim yaptım ilk sayfada yazılmamış tabloya hatırlatayım dedim affına sığınarak
Hakikaten değişik olmuş neredeyse dişe dokunur hic bisey yokDeğişik bir pazardı
Uyanınca bir çay kş aspir yağı bir bardak elma sirkeli su
9.30 bir muz bir avuç çiğ badem
1 lt su
14.00 bir ayran
14.30 bir elma
17.30 bildiğiniz ev yapımı bir pide ve boll salata
Tatlılar vardı elimi sürmedim.
Gece de olsa spor yapsam diyorum.. ama daha eve gidemedik.. pöff!
Neyse ki yürüyüş yapmışsın bide öğle olması avantaj ya akşam olsaydı. Saglık olsun deyip yarın tam listene uyarsın canım.iştah dengelemek için içebiliyorsan 1 litre suya 1 çubuk tarçın atıp onu gün boyu tüket yani içmen gereken su miktarından 1 litre ayırıp yapabilirsin tarçın açlık krizlerini iştahı dengeliyor. Ha birde her öğünden önce 1 yemek kşığı dereotu da iyi geliyorBenim için değil değişik bir pazardı malesef
Limonlu ılık suyumu içtim.
Kahvaltı 10:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim yarım yağlı peynir + çörekotu
Domates, maydonoz, nane
Şekersiz çay
Ara 12:30
Beyaz çay
Öğle 14:30
Tost ekmeğinden 1 karışık tost
3 köfte
Yağsız salata
Akşam 18:15
3 kepçe tarhana çorbası
1 salatalık turşusu
Gece 10:00
Yeşil çay
2,5 lt su , 55 dk yürüyüş
Arkadaşlar yaa bu ara fena istahlıyım napcam bilmiyorum. Tostu kahvaltıya yapmıştım misafirler için. 2 tane arttı onlara baktım baktım durdum öğlen de yedim bir tanesini.
Çok sağol canımNeyse ki yürüyüş yapmışsın bide öğle olması avantaj ya akşam olsaydı. Saglık olsun deyip yarın tam listene uyarsın canım.iştah dengelemek için içebiliyorsan 1 litre suya 1 çubuk tarçın atıp onu gün boyu tüket yani içmen gereken su miktarından 1 litre ayırıp yapabilirsin tarçın açlık krizlerini iştahı dengeliyor. Ha birde her öğünden önce 1 yemek kşığı dereotu da iyi geliyor
Kizlar iyi dilwk ve temennilerinjz icin tskler cok yogunum menulerede bakamadim menu mu yazip islerimle ilgilenicem. K. Bakmayin bugunluk. Grsz.
Bugun sabah annemin hastane isleri vardi gecikti kahvalti oglede oturmam vardi boyle oldu.
MENUM
SABAH ( 11. 00)
2 dlm cavdar ekmegine( 2 dlm ince kasar penir 1 dilim salamli) tost
Salatalik
MISAFIRLIKTE (14.30)
Yarim peynirli puaca
1 yk kadar tavuk gogsu tatlisi
3 sıkım cig kofte
2 yk yogurtlu kereviz salatasi
SU 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?