• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Kizlar gunaydin

Gecen hafta 92,1
Bugun 91.2
-900

Bu hafta sok diy va 3 gun normal 4 gun sok. Normal olanda cok az napacaksam :KK43:

OOO 1 KİLO Harika olmuş! tebrikler Emelciğim. Çabalamaya devam ediyoruz. İnşallah doyacağın ama sağlıklı yiyeceklerle beslenerek doyacağın bol eksili günler!

Selam kızlar kusura bakmayın
Geç hafta 74.4 güncel 74.6 Üzgünüm ama 10 gün oldu regl olamadım ve kaç gündür uykusuzum belki ondandir kızımı götürdüm doktora geç geldim şimdi çok meşgulum akşam okurum neler yazdınız bugün

Olsun canım! Olsun, takiptesin ya, sadece 200 gram zarardasın, ya takipte olmasaydın.
Evlatçığına acil şifalar olsun. Sen kızınla ilgilen.. ama beslenmene dikkat et yine de. Regli olunca rahatlarsın.

Ben de uyuyorum sonuna kadar bu listeye. Yediğimi görürseniz gözüme gözüme sokun ben öyle yapıcam çünkü :-)

Canım ben de pzt yapıyorum bildirimlerimi.

Tmm s i d e l y a s i d e l y a cığım. Harikasın.. yersem eğer oy kız gözümü :KK70:
İyi etçen..

Şaka bi yana, birbirimizi böyle önemseyerek takip etmemiz harika!

Günün menüsünü de yazayım ki liste dışına çıkmayayım
Sabah 9.30
2yk yulaf 1 portakal 2 ceviz 1 bardak sut 1tk tarçın
Öğle 13.00
5 kaşık kıymalı fasulye
1kase salata
1 dilim ekmek
Ara 16.00
Ytk fincanı leblebi 1 fincan yeşilçay
Aksam 19.00
5yk karnabahar 3yk yoğurt 1 etimek
Ara 21.30
1 meyve(yemeyebilirim isteğe bağlı dedi diyetisyen)
Su 1 litre ödem çayı 1.5 litre su
Spor 50 dk eliptik 30 dk pilates ve dip köşe ev temizliği:KK70::KK70:

Fatmacığım ve EMELinEMELi EMELinEMELi Emelciğim diyetisyeninizin listesini harkulade uyguladığınızı düşünüyorum. Emeklerimiz tüm kızlar! (hepimizin) emeklerimiz sonuç vermeye başladı bile!

Ben dün sabah aynen daha evvelden foto attığım gibi muhteşem bol yeşillikli kahvaltımı ettim.

Ara kahvemi içtim.

Öğlen sebzeli tavuk + 1 dlm. kepek ekmek yedim

Ara 1 elma ve nescafe

Akşam 6 da lor peynirli bollll dereotlu 1 yumurtadan omlet yedim

6 DAN SONRA SUDAN BAŞKA bişi yok! Tiyatroya gittik bitki çayı içeydim iyiydi ama olmadı. Dönüşte gece 11 de yoğurt pul biber limon yapıp yedim.
:KK61: Lakin çok yoğun bir iş günüydü dün akşam da tiyatro vardı spor yapamadım .

Bugün de 40 kilo eceden ilham alarak aspir yağına ve çörekotu yağına başladım 3 gün aspir yağı içicem 4 gün çörekotu. sabah aç 1 çay kaşığı! Rabbim şifasını bunlar aracılığıyla versin inşallah.

Haftasonu herşeye rağmen iyi geçmeli. Sakın birbirimizi unutmayalım.
4 gündür spor yapamıyorum. ŞİMDİ 1 SAAT tempolu yürüyeceğim.

Bugün de 40 kilo eceden ilham alarak aspir yağına ve çörekotu yağına başladım 3 gün aspir yağı içicem 4 gün çörekotu. sabah aç 1 çay kaşığı! Rabbim şifasını bunlar aracılığıyla versin inşallah.

Haftasonu herşeye rağmen iyi geçmeli. Sakın birbirimizi unutmayalım.
4 gündür spor yapamıyorum. ŞİMDİ 1 SAAT tempolu yürüyeceğim.
Canım aspir yağını hic bilmiyorum ama çörek otu yagi doğum kontrol hapını etkisiz hale getiriyor diye biliyorum. Bide umarım nescafe sadedir 2si bi arada olanlar kalorili krema var içinde. Menün çok güzel tebrikler

Canım aspir yağını hic bilmiyorum ama çörek otu yagi doğum kontrol hapını etkisiz hale getiriyor diye biliyorum. Bide umarım nescafe sadedir 2si bi arada olanlar kalorili krema var içinde. Menün çok güzel tebrikler

Hap kullanmıyorum Fatmacım, zaten birisi uslupsuz bir şekilde yorum yazmıştı Ece'ye. Uyarın için çook teşekkürler. Aspir yağını da diyetisyeni vermiş, hem şifalı hem de yağ yakmaya yardımcı imiş.
Fatmacım rutinim hep şekersiz Türk kahvesi (inanmazsınız şekerli olan artık, üç yıl sonra yani, bal gibi oluyor ve tadı kötü geliyor) şekersiz tüm çaylar ve yine rutinim hep nescafe gold + gerçek süt.

Ayy çok iyi gidiyoruz hepimiz de ;)
Ben 40 dk. yürüdüm şimdi. abah da kahvaltım yeşillik domates peynir ve iki dilim kepek ekmekti, şimdi spordan önce türk kahvesi içtim, birazdan 1 elma yerim.

Kalkınca bir büyük bardak limonlu su
Sabah 09:30
1 yk Yulaf
2 yk mısır gevreği
1 çk tarçın
200 ml yarım yağlı süt
Küçük portakal

Ara 11:30
Beyaz çay

Öğle 14:00
1 porsiyon haşlanmış lahana
3 yk pirinçli kıymalı dolma içi

Arkadaşlar maalesef öğle yemeğim böyle oldu bugün. Anneme geldim onda yemek vardır dedim ama yokmuş. Keşke evden getirseydim dedim ama herşey için geçti.Annem de sarmak için lahana haşlamış. Ben de bayılırım sararken yemeye.Aksama da karnıyarık yapmış canım annem ama yemeyeceğim çorba ve salatayla kapatacağım inşallah.

Kalkınca bir büyük bardak limonlu su
Sabah 09:30
1 yk Yulaf
2 yk mısır gevreği
1 çk tarçın
200 ml yarım yağlı süt
Küçük portakal

Ara 11:30
Beyaz çay

Öğle 14:00
1 porsiyon haşlanmış lahana
3 yk pirinçli kıymalı dolma içi

Arkadaşlar maalesef öğle yemeğim böyle oldu bugün. Anneme geldim onda yemek vardır dedim ama yokmuş. Keşke evden getirseydim dedim ama herşey için geçti.Annem de sarmak için lahana haşlamış. Ben de bayılırım sararken yemeye.Aksama da karnıyarık yapmış canım annem ama yemeyeceğim çorba ve salatayla kapatacağım inşallah.
Afiyet olsun dolma ici dışında gayet güzel. Karnıyarık patlıcan kızartma değilse 1 tane yiyebilirsin bence. Kızartma ise hic yeme en yağlı sebze patlıcan kızarınca.

Sabah 10.00 bol yeşilli peynir zeytinli kahvaltı

Öğlen 3.00 te k-fleks+yulaf+muz+süt+bir kaşık fıstık ezmesi hepsi karıştırılıp yendi

Akşam 7.30 bir kase dolusu ev yoğurtlu çorba . Ev yapımı tavuk şinitzel + yeşil salata.

Su ve yeşil çay içerim.
Öğlen 1 saat yürüdüm.

Aman ha! Aspir yağını felan doktorunuza danışmadan içmeyin sakın! Araştırın :KK66:

Kizlar iyi dilwk ve temennilerinjz icin tskler cok yogunum menulerede bakamadim menu mu yazip islerimle ilgilenicem. K. Bakmayin bugunluk. Grsz.

Bugun sabah annemin hastane isleri vardi gecikti kahvalti oglede oturmam vardi boyle oldu.
MENUM
SABAH ( 11. 00)
2 dlm cavdar ekmegine( 2 dlm ince kasar penir 1 dilim salamli) tost
Salatalik

MISAFIRLIKTE (14.30)
Yarim peynirli puaca
1 yk kadar tavuk gogsu tatlisi
3 sıkım cig kofte
2 yk yogurtlu kereviz salatasi

SU 2

Kızlar aksam menüm değişti esim dışarı çıkalım dedi arkadaşlarla çıktık onlar hamburger yedi ben tavuklu salata yedim 1 küçük ayranla beraber. Spor yapamadim yapamam da gezmekten ayaklarım şişti

Sabah 10.00 bol yeşilli peynir zeytinli kahvaltı

Öğlen 3.00 te k-fleks+yulaf+muz+süt+bir kaşık fıstık ezmesi hepsi karıştırılıp yendi

Akşam 7.30 bir kase dolusu ev yoğurtlu çorba . Ev yapımı tavuk şinitzel + yeşil salata.

Su ve yeşil çay içerim.
Öğlen 1 saat yürüdüm.

Aman ha! Aspir yağını felan doktorunuza danışmadan içmeyin sakın! Araştırın :KK66:
Canım fıstık ezmesi yerine başka bisey mesela bal kullansan 1 kaşık çok geldi bana tatlı kasigiysa iyi tabi

Afiyet olsun dolma ici dışında gayet güzel. Karnıyarık patlıcan kızartma değilse 1 tane yiyebilirsin bence. Kızartma ise hic yeme en yağlı sebze patlıcan kızarınca.
Maalesef kızartmaydi. Ondan yemedim 1 kepçe çorba içtim ama doymadım corba alacaktım ama kalmamıştı o yüzden pişen lahana dolmasından yedim biraz :( ceza egzersizi bana şart oldu. Ama napayım ya ya kızarmış patlıcan yiyecektim ya da lahana ya da 1 kepçe çorbayla yetinecektim. Onu da yapamadım.

Kizlar iyi dilwk ve temennilerinjz icin tskler cok yogunum menulerede bakamadim menu mu yazip islerimle ilgilenicem. K. Bakmayin bugunluk. Grsz.

Bugun sabah annemin hastane isleri vardi gecikti kahvalti oglede oturmam vardi boyle oldu.
MENUM
SABAH ( 11. 00)
2 dlm cavdar ekmegine( 2 dlm ince kasar penir 1 dilim salamli) tost
Salatalik

MISAFIRLIKTE (14.30)
Yarim peynirli puaca
1 yk kadar tavuk gogsu tatlisi
3 sıkım cig kofte
2 yk yogurtlu kereviz salatasi

SU 2
Oturmada olmana rağmen az almışsın herşeyden canım. Ama biz diyet manyaklari ne diyoruz böyle durumlarda " keşke olmasaydı" :-) ama olan olmuş afiyet olsun
Kızlar aksam menüm değişti esim dışarı çıkalım dedi arkadaşlarla çıktık onlar hamburger yedi ben tavuklu salata yedim 1 küçük ayranla beraber. Spor yapamadim yapamam da gezmekten ayaklarım şişti
Canım tavuklu salata çok güzel bir tercih olmuş. Tabiki bı sebze yemeği çok daha güzel olurdu akşam yemeğinde. Ama bi hamburger yememissin:super:
Canım fıstık ezmesi yerine başka bisey mesela bal kullansan 1 kaşık çok geldi bana tatlı kasigiysa iyi tabi
Bence bala da gerek yok zaten meyve var ben tarçın katıyorum.

s i d e l y a s i d e l y a evet ya bende sebze yemek istiyordum. Hatta ilk gitmeye karar verdiğimiz yerde ev yemekleri yapılıyordu. Sebze oluyor öyle plânlamıştım. Ama vazgeçip başka biyere gittik tüm dükkanlar fast-food mecbur kaldım. Sen de doğru olanı seçmişsin bence kızartma yenmektense sarma daha iyi olmuş.

Liste dışına çıktığımızda en masum olanı seçmeliyiz. Bunu öğrendigimizde hem kilolar gidecek hem de tekrar almayacağız. Sabah benim kahvaltım da yulaf meyve sut ve cevizle tabi içine tarçın ekliyorum. Vücut hep ayni kahvaltıya alışmasın diye değiştirdi diyetisyenim

Akşam duğune gittim ikramlardan almadım sonra arkadasa gittim ki kalabalıktı ve masa tüm doluydu sadece çay içtim ısrar ettiler almadım su an açım akşam yemek giyemedim ama mutluyum ruhum doydu ☺️☺️ Bu arada kraliçem ben bildirim yaptım ilk sayfada yazılmamış tabloya hatırlatayım dedim affına sığınarak

Back