- Konu Sahibi goldenheart
-
- #1.541
Canım gözün aydın ameliyat olmadığına sevindim. Yasaklarına da sevindim çünkü artık bi bahanen var. Bende kalbimi bahane ediyorum ama yine de birşey olmaz deyip duruyorlar idare ediyorum eşim sagolsun destek oluyor.Kızlar doktora gittim bana yasaklar koydu yemegime. Şimdilik ameliyat olmayakmışım ))
Kızartmalar yağlı yemekler hamur işleri yasak)) benim de istediğim buydu zaten. Artık kayınvalidemler de bişey diyemez
İyi ki hastalanmışım yaa
Zumbayı nasıl takip ediyorsun ben beceremiyorum hiçBu arada zumba yapmaya çalıştım acayip terletti. Doğru sonrasında ağrıdım ama olsun
Kalori yaktım ya))
Yotubeden izliyorum. Evet baya zorlandım ama güzel ritmik hareketler hem neşeli de)Zumbayı nasıl takip ediyorsun ben beceremiyorum hiçilk yapılışta tüm sporlar zorlar çok terletir agrı yapar. Hatta yarın daha da çok olur ağrın ama vücut alışınca daha rahat yaparsın. Zumba zor gelirse leslieyi dene. Bide kilo vermen gerek deseymiş doktor ne iyi olurdu
Ben de uyuyorum sonuna kadar bu listeye. Yediğimi görürseniz gözüme gözüme sokun ben öyle yapıcam çünküYasaklardan yiyen ekstra 45 dk egzersiz yapsın ne dersin. Makarna da dahil listeye patates de
Canım ben de pzt yapıyorum bildirimlerimi.M Melek1450s i d e l y a serraz EMELinEMELi kızlar herkes kilo bildirimi yapsın, başlangıçtan bu güne nerden nereye geldik bi göz atarız
Çok güzel kilo vermişsin maşallah. Yaparsın yaparsın haftaya daha çok eksi görürsün onu düşünKizlar gunaydin
Gecen hafta 92,1
Bugun 91.2
-900
Bu hafta sok diy va 3 gun normal 4 gun sok. Normal olanda cok az napacaksam
Emelcim vücudun direniyor olabilir o yüzden vermiştir büyük ihtimalle şok diyeti vücudu şaşırtmak için. Üzme kendini kafaya takdıkça daha da zorlaşır ve yılarsın durumdan. Vazgeçme biz yanındayızKizlar gunaydin
Gecen hafta 92,1
Bugun 91.2
-900
Bu hafta sok diy va 3 gun normal 4 gun sok. Normal olanda cok az napacaksam
Günaydın kızlar kaçamak yapmak yok cumaya çok var demek yok 45 dk egzersiz cezası var ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?