Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Hadi bakalım yasakları yazalım
Tatlılar
Kekler
Hamur işi
Beyaz ekmek
Makarna ve pilavlar
Benim aklıma bunlar geldi varsa aklınıza gelen yazın

Kizlar ya kilo yaziyosunuzda bi farki da yazsaniz ben anlamiyorum ki kac verdiginizi

Kilo verenleri tebrik ederim bn de yarin dyt sonrasi yazarim bakalim verebilmismiyim veremediysem cok uzulucem
Ben bilmiyorum ki gecen hafta kaçtı ilk sayfaya bakıyorum hep unutuyorum çünkü. goldenheart farkları yazar yine. İnşallah sonuçların güzel olacak canım

Kizlar ya kilo yaziyosunuzda bi farki da yazsaniz ben anlamiyorum ki kac verdiginizi

Kilo verenleri tebrik ederim bn de yarin dyt sonrasi yazarim bakalim verebilmismiyim veremediysem cok uzulucem
Bitanem bu günlüğün ilk sayfasına baksan.. hafta hafta hepimizin var. Sen bu hafta çok başarılı olcaksın eminim!

Merhaba kizlar okul da cok yogun bir vun gecirdim agac dikme v.s simdi atabiliyorum sonucu bu arada dun salata gunumdu her ogun salata bugun de ananas ve yulaf aldiginiz karaa uyuyorum ben de gecen hafta 72.5 yanlos hatirlamiyorsam bu hafta 71.2

Eklentiler

• 20170324_164439.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…