• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Bugünün menüsü
1 büyük bardak limonlu su

Sabah 09:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk yarım yağlı beyaz peynir + 1 çk çörekotu
Salatalık, maydonoz

Ara 11:00
Beyaz çay

Öğle 14:00
1 porsiyon köz patlıcan salatası
1 bardak ayran

Ara: 16:30
1 fincan sütlü kahve
1 hurma

Akşam 19:00
1 kepçe domates çorbası
3 yk bakla yemeği
3 yk haşlanmış karnabahar
3 yk yoğurt + 1 tk keten tohumu

3 lt su + 30 dk yürüyüş

... MENUM...
SABAH (07.30)
1 dlm ç. Ekmegi
1 h. Yumurta
3zeytin
1 kkb peynir
Maydonoz

ARA (10.00)
1 elma
2 ceviz

ÖĞLE (14.30)
5 yk y. Fasulye
4 yk yogurt
2dlm çavdar ekmegi

ARA (17.00)
1 portakal
1 sb sut

AKSAM (20.30)
3 kpce corba
Salata

SU 2.8

Bugun ki menum kizlar

İyi geceler kızlar eve yeni geldim menü yazayım dedim. Tabi önce yazılanları okudum
Sabah 9.00
2 yk yulaf
2 ceviz
3 kuru kayısı
1tk tarçın
1 bardak süt
Öğle 13.30
5yk kıymalı ıspanak
1 kase salata
1dilim ekmek
Aksam 18.30
1 bardak ayran
1dilim börek(2 sigara böreği kadardı)
2 mercimek köfte
1 kurabiye
Vallahi yedim de yedim elimden bu kadar geldi kızlar bana kalsa hic yemezdim ama baykuş gibi mübarek ye ye diye dikizledi durdu.
Spor yine yok malesef
Su 2 litre

Ayyy bugün bi kaç haftadır görmediğim arkadaşımı gordum. Sen baya baya zayıflamışsın dedi nasıl mutlu oldum anlatamam. Bana hic fark yok gibi geliyor. Bende mi kendimi bikac hafta görmesem acaba:KK70:

İyi geceler kızlar eve yeni geldim menü yazayım dedim. Tabi önce yazılanları okudum
Sabah 9.00
2 yk yulaf
2 ceviz
3 kuru kayısı
1tk tarçın
1 bardak süt
Öğle 13.30
5yk kıymalı ıspanak
1 kase salata
1dilim ekmek
Aksam 18.30
1 bardak ayran
1dilim börek(2 sigara böreği kadardı)
2 mercimek köfte
1 kurabiye
Vallahi yedim de yedim elimden bu kadar geldi kızlar bana kalsa hic yemezdim ama baykuş gibi mübarek ye ye diye dikizledi durdu.
Spor yine yok malesef
Su 2 litre
Canım sabah ve öğle menün öyle güzel olmuş ki akşam yemeğini görünce bı kurban olduğunu anladım :) yaa niye insanı zorlarlar anlamıyorum ki biraz saygı duyulması gerekiyo zaten o insan orda nefsiyle mücadele ediyor. Ve baskı baskı insan yemek istemese de kendini yerken buluyor. Neyse afiyet olsun Fatmacım. Telafi edersin ;)

IMG-20170324-WA0021.jpg

Nihayet bu hafta 71'leri gördüm.
Demek ki isteyince, azmedince, az ve sağlıklı beslenip biraz da hareket edince olacak bu iş!

goldenheart goldenheart canım tartı öncesi tost neden oldu ki acaba bazen benimde canım istemiyor değil ama frenliyorum kendimi.
M Melek1450 Canım valla bazen coşuyor benim iştah o güne denk gelirse artik nasıl yerim anlatamam:)

Büyük hata oldu canım.. kızıma yaptım miss gibi koktu.. ağlamak istiyorum.
Yemeseydim bu cuma 71.8 yerine 71.0 çıkardım kesin kes.

Canım sabah ve öğle menün öyle güzel olmuş ki akşam yemeğini görünce bı kurban olduğunu anladım :) yaa niye insanı zorlarlar anlamıyorum ki biraz saygı duyulması gerekiyo zaten o insan orda nefsiyle mücadele ediyor. Ve baskı baskı insan yemek istemese de kendini yerken buluyor. Neyse afiyet olsun Fatmacım. Telafi edersin :KK66:
Sağol canım desteğin için aynen kurban oldum. Bide eve de götür yersin demez mi beni benden aldı

Back