- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #1.501
Akşam harika gitmedim normal bildiğiniz beyaz ekmekten kaşarlı tost yaptım üç dilim ekmek kadar vardı bir tavuk pirzolayla kırmızı biber közledim onu yedim.
Şimdi soda + kahve
Canım sabah ve öğle menün öyle güzel olmuş ki akşam yemeğini görünce bı kurban olduğunu anladım :) yaa niye insanı zorlarlar anlamıyorum ki biraz saygı duyulması gerekiyo zaten o insan orda nefsiyle mücadele ediyor. Ve baskı baskı insan yemek istemese de kendini yerken buluyor. Neyse afiyet olsun Fatmacım. Telafi edersinİyi geceler kızlar eve yeni geldim menü yazayım dedim. Tabi önce yazılanları okudum
Sabah 9.00
2 yk yulaf
2 ceviz
3 kuru kayısı
1tk tarçın
1 bardak süt
Öğle 13.30
5yk kıymalı ıspanak
1 kase salata
1dilim ekmek
Aksam 18.30
1 bardak ayran
1dilim börek(2 sigara böreği kadardı)
2 mercimek köfte
1 kurabiye
Vallahi yedim de yedim elimden bu kadar geldi kızlar bana kalsa hic yemezdim ama baykuş gibi mübarek ye ye diye dikizledi durdu.
Spor yine yok malesef
Su 2 litre
goldenheart canım tartı öncesi tost neden oldu ki acaba bazen benimde canım istemiyor değil ama frenliyorum kendimi.
M Melek1450 Canım valla bazen coşuyor benim iştah o güne denk gelirse artik nasıl yerim anlatamam:)
Gunaydin kızlar
Bu sabah 67.4 geldim
Sağol canım desteğin için aynen kurban oldum. Bide eve de götür yersin demez mi beni benden aldıCanım sabah ve öğle menün öyle güzel olmuş ki akşam yemeğini görünce bı kurban olduğunu anladım :) yaa niye insanı zorlarlar anlamıyorum ki biraz saygı duyulması gerekiyo zaten o insan orda nefsiyle mücadele ediyor. Ve baskı baskı insan yemek istemese de kendini yerken buluyor. Neyse afiyet olsun Fatmacım. Telafi edersin
Bende bendeeegoldenheart Canım önümüzde ki cumaya kadar gel börek tost kek kurabiye gözleme pilav tatlı orucuna girelim ne dersin. Bende 67.00 görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?