• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Geçmiş olsun çok ağrı yapıyor mu ben hiç duymadım bende safra kesesi taşından çok çektim aylarca hastanede kaldım hamile olduğum için ameliyat olmadı hatta parol harici ağrı kesici de yok ne çektim ne çektim allah kimseye yaşatmasin 15 günlük lohusa ydim safra ameliyatı oldum kurtuldum çözümü varsa hiç çekme derim ameliyat okadar da korkulacak bişey değil sürekli sancı çekmek çok daha yıpratici
Teşekkür ederim. Evet canım ya acayip sancı veriyor sanki köz yutmuşum gibi bi yanğı var hep :(
İnşAllah doktor gel son müayeneyi yapayım öğle karar veririz ameliyat mı yoksa tefavi mi dedi.

Bu arada doğum günü için hazırlık yapıcam hafta sonu dondurucuya atilacaklari atayım en azından dursun hazır şimdi size menüyü yazıcam az mi olur diye büyük ihtimal 9 anne olacak bi okadar da çocuk

Yaprak sarma
Açma
Muska börek peynirli
Ispanaklı sodali börek
Elmalı kurabiye
Truff
Çikolata kapli kek
Imam sarıgi tatlisi

sabah
1 dilim ekmek
peynir zeytin domates

ara
kahve

öğle
yemekten önce bir elma yedim canım çok istedi
haşlama tavuğu doğradım üzerine karabiber kırmızı biber limon sıktım suyundanda koydum yedim
yoğurdun içine yarım elma rendeledim tarçın ektim badem koydum yedim

Bu arada doğum günü için hazırlık yapıcam hafta sonu dondurucuya atilacaklari atayım en azından dursun hazır şimdi size menüyü yazıcam az mi olur diye büyük ihtimal 9 anne olacak bi okadar da çocuk

Yaprak sarma
Açma
Muska börek peynirli
Ispanaklı sodali börek
Elmalı kurabiye
Truff
Çikolata kapli kek
Imam sarıgi tatlisi
ooo çok kız bunlar
adresi ver gelelim hemen

Yaprak sarma
Açma
Muska börek peynirli
Ispanaklı sodali börek
Elmalı kurabiye
Truff
Çikolata kapli kek
Imam sarıgi tatlisi
Valla bence çok bile bizde gelelim mi:)) tadımlık yeriz ama

slm kızlar
melek ve asvi çok geçmiş olsun

melek benim oğlumda iki hafta hasta iki hafta iyi bizdede öksürük var
arkadaşım duvar sarmaşığından yapılmış bir şurup tavsiye etti öksürük aralıklarını seyreltti çok geçmiş olsun
Sağol ya sizede geçmiş olsun çok yıpratici sürekli olmasi yazık çocuklara benim ki belki astimi var zaten

Sabah
İlk iş ılık limonlu su

9.00'da çiğ kırmızı biber (dün domatesti vücudu şaşırtmak için değiştirdim) roka dereotu , lor peynir iki kaşık (Fatmadan alıntı yaptım galiba daha yağsız ve hafif lor) 5 zeytin 1 dlm tb ekmeği

10,30 da türk kahvesi

12.00 de ayran

13.30 da 4 kaşık pilav, bir tabak etli nohut + salata

16.30 sütlü nescafe + bir ceviz + iki gün kurusu kayısı

Spor yapamadım! Şu ana kadar harika gittim, akşamı bilmiyorum yazarım size.. harkulade geçmesi için çabalayacağım!

Sabah
İlk iş ılık limonlu su

9.00'da çiğ kırmızı biber (dün domatesti vücudu şaşırtmak için değiştirdim) roka dereotu , lor peynir iki kaşık (Fatmadan alıntı yaptım galiba daha yağsız ve hafif lor) 5 zeytin 1 dlm tb ekmeği

10,30 da türk kahvesi

12.00 de ayran

13.30 da 4 kaşık pilav, bir tabak etli nohut + salata

16.30 sütlü nescafe + bir ceviz + iki gün kurusu kayısı

Spor yapamadım! Şu ana kadar harika gittim, akşamı bilmiyorum yazarım size.. harkulade geçmesi için çabalayacağım!

Akşam harika gitmedim normal bildiğiniz beyaz ekmekten kaşarlı tost yaptım üç dilim ekmek kadar vardı bir tavuk pirzolayla kırmızı biber közledim onu yedim.

Şimdi soda + kahve

Merhaba canım arkadaşlarım dünden beri giremedim kayinvalidemdeydim eve gelince vurdum kafayı yattım çok uykusuz ve yorgundum. Dün ve bugünün menüsünü birazdan paylaşacağım.
Selam kızlar. Nasılsınız?
Bu arada benim sağlık sorunlarım bitmiyor sanırım ameliyat olucam :KK43:
Ama yemek de yiyemiyorum istesemde resmen iştahım kesildi hafiflediğimi hiss ediyorum hastalık bana yaradı :KK53: hey Allahım ne diyorum ben :eek:
Allah kimseye hastalık acı göstermesin.
:dua:
Canım çok geçmiş olsun. Çaresi neyse inşallah sağlığına kavusursun tez zamanda. Bazen insan gaflete düşüyor sağlık herşeyden önemli ki şuan sen bunu çok iyi bilirsin. İnşallah iştahın yerine gelir de sağlıklıca beslenirsin canım. Ama cok da gelmesin aman ha , ayarında :)))

Dünün menüsü
1 bardak büyük limonlu su

Sabah 11:00
2 yk kahvaltılık gevrek
1 yk yulaf
1 çk tarçın
200 ml yarım yağlı süt
Yarım portakal

Öğle 14:00
Yeşil mercimek salatası
1 bardak ayran

Akşam 19:00