- 10 Ocak 2017
- 279
- 383
- 33
- 36
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #1.481
Teşekkür ederim. Evet canım ya acayip sancı veriyor sanki köz yutmuşum gibi bi yanğı var hepGeçmiş olsun çok ağrı yapıyor mu ben hiç duymadım bende safra kesesi taşından çok çektim aylarca hastanede kaldım hamile olduğum için ameliyat olmadı hatta parol harici ağrı kesici de yok ne çektim ne çektim allah kimseye yaşatmasin 15 günlük lohusa ydim safra ameliyatı oldum kurtuldum çözümü varsa hiç çekme derim ameliyat okadar da korkulacak bişey değil sürekli sancı çekmek çok daha yıpratici
ooo çok kız bunlarBu arada doğum günü için hazırlık yapıcam hafta sonu dondurucuya atilacaklari atayım en azından dursun hazır şimdi size menüyü yazıcam az mi olur diye büyük ihtimal 9 anne olacak bi okadar da çocuk
Yaprak sarma
Açma
Muska börek peynirli
Ispanaklı sodali börek
Elmalı kurabiye
Truff
Çikolata kapli kek
Imam sarıgi tatlisi
Valla bence çok bile bizde gelelim mi:)) tadımlık yeriz amaBu arada doğum günü için hazırlık yapıcam hafta sonu dondurucuya atilacaklari atayım en azından dursun hazır şimdi size menüyü yazıcam az mi olur diye büyük ihtimal 9 anne olacak bi okadar da çocuk
Yaprak sarma
Açma
Muska börek peynirli
Ispanaklı sodali börek
Elmalı kurabiye
Truff
Çikolata kapli kek
Imam sarıgi tatlisi
Sağol ya sizede geçmiş olsun çok yıpratici sürekli olmasi yazık çocuklara benim ki belki astimi var zatenslm kızlar
melek ve asvi çok geçmiş olsun
melek benim oğlumda iki hafta hasta iki hafta iyi bizdede öksürük var
arkadaşım duvar sarmaşığından yapılmış bir şurup tavsiye etti öksürük aralıklarını seyreltti çok geçmiş olsun
Ne Iyi olur toplayın çocukları grupca gelinooo çok kız bunlar
adresi ver gelelim hemen
Hep beraber gelin Seni biliriiiim sen tadımlık bile yemezsin biz deValla bence çok bile bizde gelelim mi:)) tadımlık yeriz ama
Hep beraber gelin Seni biliriiiim sen tadımlık bile yemezsin biz degoldenheart ile senden utanir yiyemeyiz artık malum ikimizde kaçamağı seviyoruz
Sabah
İlk iş ılık limonlu su
9.00'da çiğ kırmızı biber (dün domatesti vücudu şaşırtmak için değiştirdim) roka dereotu , lor peynir iki kaşık (Fatmadan alıntı yaptım galiba daha yağsız ve hafif lor) 5 zeytin 1 dlm tb ekmeği
10,30 da türk kahvesi
12.00 de ayran
13.30 da 4 kaşık pilav, bir tabak etli nohut + salata
16.30 sütlü nescafe + bir ceviz + iki gün kurusu kayısı
Spor yapamadım! Şu ana kadar harika gittim, akşamı bilmiyorum yazarım size.. harkulade geçmesi için çabalayacağım!
Akşama göre ekmek biraz fazla olmuş tost yaglimiydiAkşam harika gitmedim normal bildiğiniz beyaz ekmekten kaşarlı tost yaptım üç dilim ekmek kadar vardı bir tavuk pirzolayla kırmızı biber közledim onu yedim.
Şimdi soda + kahve
Canım çok geçmiş olsun. Çaresi neyse inşallah sağlığına kavusursun tez zamanda. Bazen insan gaflete düşüyor sağlık herşeyden önemli ki şuan sen bunu çok iyi bilirsin. İnşallah iştahın yerine gelir de sağlıklıca beslenirsin canım. Ama cok da gelmesin aman ha , ayarında :)))Selam kızlar. Nasılsınız?
Bu arada benim sağlık sorunlarım bitmiyor sanırım ameliyat olucam
Ama yemek de yiyemiyorum istesemde resmen iştahım kesildi hafiflediğimi hiss ediyorum hastalık bana yaradıhey Allahım ne diyorum ben
Allah kimseye hastalık acı göstermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?