Sil Baştan Başlamak İsteyenler

slm kızlar

sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates

ara

kahve

öğle

haşlama tavuk
salata
yoğurt

ara

2 çatal ekmek kadayıfı

akşam

4 lokma tavuk
2 lokma ekmek
yoğurt

ara
armut

45 dk leslie

ben çok beğendim menünü! İşte böyle iki çatal alırsan veya akşam 4 den önce yersen (işe yaramaz ama canının çektiği şeyleri ) zarar gelmiyor.

Son düzenleme:

A aaaa.. çok sağol cankuş.
Form Kayısılı var içimi kokusu güzel ve içindekilere bir de baktım kiiiiii sinamekiiiii

Tmm zaten haftada üç-dört felan içiyordum, içemem de almam da bir daha.

Çok şekersin ya hu!
İlahi!
Geçmiş olsun.. tez normale dönersin inşallah
Hedefimiz belli, hasta da olsak -ki hiç birimiz olmayalım inşallah- bu yolda ilerleyeceğiz.

Diyeisyenime sordum oglen fazla olmus aksami salatayla kapat arada bi meyve ye dedi dolaba baktim yesillik yoktu bende yemedim elmayla kapattim

Aciktim mi gece 12 gibi ama yattim hemen su icip :)
,Emelciğim, galiba o bir elma metabolizmanın yavaşlamasına engel oluyor. Çok iyi yapmışsın canım.
Ama hedeflerimiz -naçizane- mutlaka keyifle sağlıkla beslenmek! Damak tadımıza göre ama az miktarda!
Benim bu günlükteki sizlerin sayesinde ve Ece nin verdiği motivasyon sayesinde yeni felsefem şu: Yemiyoruz! İçiyoruz!
Dün o kadar çok şey içimişim ki.. spordan sonra ayran ve soda muhteşem onu belirteyim! Bildiğim kadarı ile de faydalı.

Neyse ahkam kesmeye niyetim yok, çok mutluyum ama böyle yaşadığım için, sizlerle paylaşabildiğim için.

Günaydın bu arada. Bugün aksam yemeğine kadar listeme uyarım ama aksam k.vdeyiz yine börek yapacağım diye tutturdu. Gitmesek de olmuyor kız istemeye geleceklet. Amaaaan az yemeye çalışıcaz artik

sen başarırsıııın! eminim
tabağımı doldurup, çay alma bahanesi ile mutfağa gidip orada çaktırmadan bırakmışlığım çook, yeşil çayın yanında olsun, yeme iç.. içip doyunca öldürseler yiyemezsin e çünkü yiyemiyorsun!

goldenheart . Canim ne kadar da paylasimci onmsyen bi insansin.

Sagol iyi varsin (iz)

Emelciğim çekine çekine yazarken ne güzel yol arkadaşı olduk.. Daha bir samimi yazabiliyoruz, yanlış anlaşılma derdini daha az taşıyoruz. Canımm. Sanırım hepimiz bu ruhu taşıyoruz, mutlu sağlıklı güzel bir günü ve akşamı daha hep beraber geçireceğiz. Bu kk yı kurandan da Allah razı olsun Kazen

Aynen canim. Katiliyorum. Dusuncelerine

Cok cok gecmis olsun canim
Kizlar gunaydin guzel bir gun olsun insallah

Günaydın kızlar kaç gündür alışveriş islerindeydim kızımin doğum günü var haftaya ne güzel şeyler aldım bi heyecan ama gel gör ki kızımin astım öksürükleri başladı hele bu gece hiç uyutmadi diye bilirim 2 hafta oldu atlatali tam bi kısır döngü oldu bu hastalık cok morelim bozuk bugün kurabiyelerini yapacaktık şimdi hadi anne diyor ama hiç elim kolum tutmuyor

Kızlar teşekkür ederim destek için.
Umarım rahat atlatırım bu hastalığı İnşallah
Geçmiş olsun çok ağrı yapıyor mu ben hiç duymadım bende safra kesesi taşından çok çektim aylarca hastanede kaldım hamile olduğum için ameliyat olmadı hatta parol harici ağrı kesici de yok ne çektim ne çektim allah kimseye yaşatmasin 15 günlük lohusa ydim safra ameliyatı oldum kurtuldum çözümü varsa hiç çekme derim ameliyat okadar da korkulacak bişey değil sürekli sancı çekmek çok daha yıpratici

Cankuş! Günaydın..
Çocuklarım büyüdü çok şükür derken, ama hatırlayan hatırlar geçen gece 6 yaşında olan kızım, sen gece 12 de kus, yatak yorgan o saatte hem çocuğu yıkadım hem yatak yorganı.. sabaha misafirim vardı,
Velhasıl bu günler de geçecek, büyüdükçe başka sıkıntılar olsa da, Allah ömür versin akıllı fikirli eylesin.

Çok geçmiş olsun Melekcim, sabret kuzum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…