- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #1.461
slm kızlar
sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates
ara
kahve
öğle
haşlama tavuk
salata
yoğurt
ara
2 çatal ekmek kadayıfı
akşam
4 lokma tavuk
2 lokma ekmek
yoğurt
ara
armut
45 dk leslie
Bravo canım irademiz her geçen gün daha da güçleniyor. Sadece form çayı konusunda bisey söylemek istiyorum. İçinde sinameki var mi bakıp al eğer varsa hic kullanma çünkü bağırsaklara zarar veriyor kullanmayı biraktiğin an kronik kabızlık ve bağırsak sorunlarına neden oluyor. Onun yerine mate ya da funda çayı içebilirsin.
Selam kızlar. Nasılsınız?
Bu arada benim sağlık sorunlarım bitmiyor sanırım ameliyat olucam
Ama yemek de yiyemiyorum istesemde resmen iştahım kesildi hafiflediğimi hiss ediyorum hastalık bana yaradıhey Allahım ne diyorum ben
Allah kimseye hastalık acı göstermesin.
,Emelciğim, galiba o bir elma metabolizmanın yavaşlamasına engel oluyor. Çok iyi yapmışsın canım.Diyeisyenime sordum oglen fazla olmus aksami salatayla kapat arada bi meyve ye dedi dolaba baktim yesillik yoktu bende yemedim elmayla kapattim
Aciktim mi gece 12 gibi ama yattim hemen su icip :)
Teşekkür ederim canım. Amin
Öd kesemde taş var. Bu da azmış gibi burnumda da kemik eğriliği nefes aldırmıyor, resmen boğuluyorum :'(
Günaydın bu arada. Bugün aksam yemeğine kadar listeme uyarım ama aksam k.vdeyiz yine börek yapacağım diye tutturdu. Gitmesek de olmuyor kız istemeye geleceklet. Amaaaan az yemeye çalışıcaz artik
FatmaaaaBravo canım irademiz her geçen gün daha da güçleniyor.
Aynen canim. Katiliyorum. DusuncelerineEmelciğim çekine çekine yazarken ne güzel yol arkadaşı olduk.. Daha bir samimi yazabiliyoruz, yanlış anlaşılma derdini daha az taşıyoruz. Canımm. Sanırım hepimiz bu ruhu taşıyoruz, mutlu sağlıklı güzel bir günü ve akşamı daha hep beraber geçireceğiz. Bu kk yı kurandan da Allah razı olsunKazen
Cok cok gecmis olsun canimSelam kızlar. Nasılsınız?
Bu arada benim sağlık sorunlarım bitmiyor sanırım ameliyat olucam
Ama yemek de yiyemiyorum istesemde resmen iştahım kesildi hafiflediğimi hiss ediyorum hastalık bana yaradıhey Allahım ne diyorum ben
Allah kimseye hastalık acı göstermesin.
Yok canım bi daha ihmal etmem. Yolumuz hedefimiz belli, yılmak yok
Geçmiş olsun çok ağrı yapıyor mu ben hiç duymadım bende safra kesesi taşından çok çektim aylarca hastanede kaldım hamile olduğum için ameliyat olmadı hatta parol harici ağrı kesici de yok ne çektim ne çektim allah kimseye yaşatmasin 15 günlük lohusa ydim safra ameliyatı oldum kurtuldum çözümü varsa hiç çekme derim ameliyat okadar da korkulacak bişey değil sürekli sancı çekmek çok daha yıpraticiKızlar teşekkür ederim destek için.
Umarım rahat atlatırım bu hastalığı İnşallah
Günaydın kızlar kaç gündür alışveriş islerindeydim kızımin doğum günü var haftaya ne güzel şeyler aldım bi heyecan ama gel gör ki kızımin astım öksürükleri başladı hele bu gece hiç uyutmadi diye bilirim 2 hafta oldu atlatali tam bi kısır döngü oldu bu hastalık cok morelim bozuk bugün kurabiyelerini yapacaktık şimdi hadi anne diyor ama hiç elim kolum tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?