Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Gunaydin kizlar keyifler nasil
Fatma tebrikler cok sevindim
Sidelya ve fatma evet cok az di ogun ben aksam ogunune 1 kase yogurt ekledim ve 1 muz daha tukettim kac yildir bu kadar muz yememistim

Gunaydin kizlar keyifler nasil
Fatma tebrikler cok sevindim
Sidelya ve fatma evet cok az di ogun ben aksam ogunune 1 kase yogurt ekledim ve 1 muz daha tukettim kac yildir bu kadar muz yememistim
Teşekkür ederim canım. Yoğurt eklemen iyi olmuş ama 1 hafta nasıl devam edeceksin çok zor ya. Allah kolaylık versin inşallah bunca çaba gizel sonuç verir

Menum aslinda greyfurt tu ama ilac almak zorunda kaldim bugun portakal a cevirdim
Sabah..2 portakal 2 yumurta(orjinalinde 1 yumurta yarim greyfurttu ama migrenim tuttu ac kalmak istemedim)
Ara 1 portakal
Ogle 1 yumurta
Ara 1 portakal
Aksam 1 yumurta
Ara 1 portakal

Canım geçmiş olsun benimde migrenim var ve sen bi listeyle devam edersen daha da şiddetlenir. Çünkü çok ac kalıyorsun ve açlık migreni tetikler.

Serrazcığım, bunu bir detoks olarak düşünürsek güzel, inşallah cuma günü güzel sonuçlar elde edersin.
Ancak,
Temel felsefem, her çeşitten sağlıkla tüketip (ceviz, çiğ badem, peynir, zeytin, yumurta, ekmek, çorba, sebzeler, baklagiller vs. vs.) akşamları da özellikle akşam yemeğini dikkatli seçip 6'dan 7'den sonra su ve yeşil çay ile geçtiği vakit inanılmaz güzel sonuçlar alacağıma inanmak!
Hakkımızda hayırlısı olsun, hem doymak, hem yediklerimizden keyif almak hem zayıflamak mutlaka mümkün.

Canım geçmiş olsun benimde migrenim var ve sen bi listeyle devam edersen daha da şiddetlenir. Çünkü çok ac kalıyorsun ve açlık migreni tetikler.
Evet canim az o yuzden aksamlari yogurt ekliyorum

Haklisin evet ama diyetisyene de gittim benim metabolizma cok kotu veremiyorum bu zaten 6 gunluk 3 gunu boyle diger gunler salata et ve balik gunleri var 3 gunu detoks

Mrb menumu yazayim

... MENUM...
SABAH (07.30)
1 dlm ç. Ekmegi
1 h. Yumurta
3zeytin
Yarim kkb peynir
Az domates

ARA (10.00)
1 elma
1 sb sut
2 ceviz

ÖĞLE (14.30)
5 kofte
3 yk bulgur pilavi
1 kase yayla corbasi
2 yk sutlac

ARA (21.00)
1 elma

SU 2.8

slm kızlar

sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates

ara

kahve

öğle

haşlama tavuk
salata
yoğurt

ara

2 çatal ekmek kadayıfı

akşam

4 lokma tavuk
2 lokma ekmek
yoğurt

ara
armut

45 dk leslie

Ilık limonlu su

Yeşillik (boll) domates zeytin peynir 1 dlm tb ekmek

11.00 türk kahvesi

11.10 -11.40 tempolu yürüyüş

12.00 soda+ayran

13.00 salata iki köfte brokoli çorbası

13.30 türk kahvesi
14.30 form çay

16.00 bir portakal iki ceviz
16.30 sütlü kahve

18.00 dört lahana dolma bir kase çorba bir kase yoğurt

20.00 misafirlik kurupasta börek tatlı AĞZIMA BİLE SÜRMEDİM! gideceğimiz arkadaşa yemeyeceğimi baştan söylemiştim. YEMEDİM İÇTİM!
Yeşil çay ve türk kahvesi...

Çoook mutluyum!

Bravo canım irademiz her geçen gün daha da güçleniyor. Sadece form çayı konusunda bisey söylemek istiyorum. İçinde sinameki var mi bakıp al eğer varsa hic kullanma çünkü bağırsaklara zarar veriyor kullanmayı biraktiğin an kronik kabızlık ve bağırsak sorunlarına neden oluyor. Onun yerine mate ya da funda çayı içebilirsin.

Selam kızlar. Nasılsınız?
Bu arada benim sağlık sorunlarım bitmiyor sanırım ameliyat olucam
Ama yemek de yiyemiyorum istesemde resmen iştahım kesildi hafiflediğimi hiss ediyorum hastalık bana yaradı hey Allahım ne diyorum ben
Allah kimseye hastalık acı göstermesin.

Canım çok çok geçmiş olsun hayırdır böyle ameliyat olacak kadar ne sorun çıktı. Allah acil şifalar versin en kısa zamanda toparlanirsin inşallah. Sen simdi boşver kiloyu sağlığına kavuşmaya bak

Günaydın bu arada. Bugün aksam yemeğine kadar listeme uyarım ama aksam k.vdeyiz yine börek yapacağım diye tutturdu. Gitmesek de olmuyor kız istemeye geleceklet. Amaaaan az yemeye çalışıcaz artik

Teşekkür ederim canım. Amin

Öd kesemde taş var. Bu da azmış gibi burnumda da kemik eğriliği nefes aldırmıyor, resmen boğuluyorum :'(

Akşamı özellikle mi atladın?
Zor olmadı mı? Ama aslında ben bunca zamandır şunu anladım, eğer ki karar verdiysen zor olmuyormuş!

Akşamı özellikle mi atladın?
Zor olmadı mı? Ama aslında ben bunca zamandır şunu anladım, eğer ki karar verdiysen zor olmuyormuş!
Diyeisyenime sordum oglen fazla olmus aksami salatayla kapat arada bi meyve ye dedi dolaba baktim yesillik yoktu bende yemedim elmayla kapattim

Aciktim mi gece 12 gibi ama yattim hemen su icip :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…