- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
- Konu Sahibi goldenheart
- #1.401
slm günaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm günaydın kızlar
sabah
1,5 dilim kepek ekmeği
yagsız yumurtalı sucuklu omlet
zeytin
1 çilek recelinden çilek
arada
cocostar
sabah 68,4 geldim hedefim 65 onu bile olamadımmm
Evet bugun ku listem
Sabah 1 muz.1 cay b.sut
Ara 1 muz
Ogle 1 muz.1 cay b. Sut
ara 1 muz
Aksam 1 muz.1 cay b. Sut
tamam tatlım cuma günü foto atacağım becerebilirsem
eceyi uzun zaandır takip ediyorum süper bir azimm
Sevda coşkun un 1haftalık bir diyeti canımmuz diyeti mi?
Kabızlık yapmasın kayısı ekle bari sabah aç karnınaSevda coşkun un 1haftalık bir diyeti canım
Bende nefis yemekleri takip ediyorum defteride var hep ordan bakıyorum misafir için kıyafete gelince benim bi elbise var 5 yıl önce almıştım kısa şimdi tesetturlu olduğum için varlığını unutmustum kizimin doğum günü için çıkardım utuledim bi giydim oda ne boyu bile çekiyor popodan gobekten misafirlerin gözü Kanar yani o kakin bacaklar bende altına siyah Opak çorap aldım düz bi ayakkabiyla giyinicem ancak öyleönce nefis yemek tarifleri sitesine girdim ohh poğaçalar tatlılar kurabiyeler..
sonra lcw nin sayfasına girince bir yıldırım hızıyla öbür site uzağıma fırladı!
Kendinizi yiyeceklerin içinde bulunca gidip kıyafet mağazası sitesine girin.. ahahh hahh yiyecekler kaybolup gidiyor!
Sabah ve ogle gizleme ve borek bi gun icin fazla ama sonucta aksam degil ve sporda var telafi olmustur canim. Afiyet olsunsabah ılık limonlu su
9.45 maydanoz dereotu çiğ kırmızı biber peynir 5 zeytin 1 dilim tb ekmek + 4/1 gözleme
ara türk kahvesi
öğlen mercimek çorbası + salata + taze fasulye + patatesli gül böreği
ara 14.30 1 form kayısılı çay
ara 16.00 1 elma + 2 ceviz
ara 16.30 şimdi sütlü nescafe
Akşam menüm! yulaf kepekli peynirli omlet!
şu ana kadar 45 dk. tempolu yürüdüm
1,5 lt su içtim
Afiyet. Olsun muska borek kucuk diyosun sorun yok o zamanTum öğle sonu disardaydim ayaklarım sızliyor resmen ama hiç bişey yemeden geldim nasil acıktım anlatamam şimdi yemeğimi yedim yazayım menumu
Kahvaltı kepekli sandviç ekmeğine yağsız tost koy peynirli
Kahve şekersiz
öğle 1 kase yayla çorba 3 kaşık tavuk sote
Aksam 1 kase yayla corbasi 2 Muska börek
1 yufkadan 10 tane çıkıyor yani küçüktü baya
2 lt su bitti