- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #1.421
Sağol canım çok korkuyordum ya diyetisyen bile şaşırdı. İnşallah seninde sonuçların boyle güzel olur.Muttapa7555 . . Bak kuzum ne guzel bide umutsuzdun. Cok sevindim darisi basima insallah
Ayy insallah.Sağol canım çok korkuyordum ya diyetisyen bile şaşırdı. İnşallah seninde sonuçların boyle güzel olur.
Canım karnabahar doyurdu baya. Ben de bazen çok acıkıyorum ama ara yapınca hem el falan titremiyor hem de ana öğünlerde aşırı acıkma olmuyor.Sabah 08:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim y.yağlı peynir+çörekotu
Maydonoz
BENCE GAYET dengeli ve güzel
Ara 11:00
1 fincan yeşil çay
Öğle 13:00
1 porsiyon haşlanmış karnabahar
2 kaşık yoğurt
Yağsız salata
NASIL DOYDUN öğlen:) Bende şöyleoluyor: et veya biraz protein olmazsa bir iki saat sonre elim ayağım titriyor
Ara 16:00
1 bardak y.yağlı süt+ tarçın
2 kuru kayısı
BENCE GAYET güzel bir ara
Akşam 19:00
2 kepçe terbiyeli tavuk çorbası
6 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
3 kaşık yoğurt
Yağsız salata
30 dk tempolu yürüyüş 2.5 lt su
Akşam yemeğin de güzel, su da, yürüyüş nerde yaptın? dışarda mı evde mi? akşam mı gündüz müüüüü?
Meleğim benim ara öğünüm çok güzel. Tarçınlı süt ve kuru kayısı. Sen de çayının yanında kuru kayısı yiyebilirsin tatlı birşey istiyorsan.Çok güzel hele ki ogleni çok hafif tutmussun taze fasulye de kalorisi en en düşük yemeklerden hem de doyurucu benim en büyük problemim öğle akşam arası 3 4 gibi çay içiyorum işte ozaman illa bişey istiyorum kek gibi ne yesem tatmin olmuyorum zevk vermiyor fındık ceviz uzum koyuyorum masanın üstüne mutfağa gittikçe ondan atıyorum ağzıma ama o saatleri geçirmek çok zor benim için akşam problem yok
Ayy canım bu diyet bana hiç sağlıklı gelmedi. Muza da bayılırım.Ama seni olumsuz etkilemesin.Evet bugun ku listem
Sabah 1 muz.1 cay b.sut
Ara 1 muz
Ogle 1 muz.1 cay b. Sut
ara 1 muz
Aksam 1 muz.1 cay b. Sut
Sevgili kaptanımmmm , kraliçemmm. Bu börekler , gözlemeler de neyin nesi acaba :) dün de gördüm sanki.sabah ılık limonlu su
9.45 maydanoz dereotu çiğ kırmızı biber peynir 5 zeytin 1 dilim tb ekmek + 4/1 gözleme
ara türk kahvesi
öğlen mercimek çorbası + salata + taze fasulye + patatesli gül böreği
ara 14.30 1 form kayısılı çay
ara 16.00 1 elma + 2 ceviz
ara 16.30 şimdi sütlü nescafe
Akşam menüm! yulaf kepekli peynirli omlet!
şu ana kadar 45 dk. tempolu yürüdüm
1,5 lt su içtim
Çooook sevindim tebrik ederimm. Müthiş kilo vermişsin. Şu çayın tarifini versen de ben de yapsam. Ben de de ödem çıktı yaa.İyi aksamlar kızlar eve ancak gelebildim. Diyetisyen randevum süperdi tam 2.800 gr vermişim ve hepsi yagdan. Ama ödem oluştuğu için kilo 68.1 çıkıyor. Listemi değiştirdi. Bide ödem için çay tarifi verdi. Bugün çok listeme uymadım ama yazayım
Sabah 9.00
4yk yulaf 4 yk yoğurt 5 badem
Öğle 12.30
1 kase tarhana 1 dilim ekmek 5 zeytin
Akşam 19.00
2 kaşık makarna 1 kase yoğurt 5 kaşık patlıcan biber közleme.
Spor yok tüm gün gezdik.
Su 2.5 olur
Günün menüsü
Büyük bardak limonlu su
Sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim yarım yağlı peynir
Domates, maydonoz
Öğle 15:30
1 haşlanmış tavuk pirzola
1 kase cacık
Yağsız salata
Ara 18:00
1 kuru kayısı
Akşam 19:00
1 kepçe domates salçası
6 yk yumurtalı ıspanak
3 yk yogurt+ 1 tk keten tohumu
3 lt su , 20 dk yürüyüş
Muttapa7555 . . Bak kuzum ne guzel bide umutsuzdun. Cok sevindim darisi basima insallah
İyi aksamlar kızlar eve ancak gelebildim. Diyetisyen randevum süperdi tam 2.800 gr vermişim ve hepsi yagdan. Ama ödem oluştuğu için kilo 68.1 çıkıyor. Listemi değiştirdi. Bide ödem için çay tarifi verdi. Bugün çok listeme uymadım ama yazayım
Sabah 9.00
4yk yulaf 4 yk yoğurt 5 badem
Öğle 12.30
1 kase tarhana 1 dilim ekmek 5 zeytin
Akşam 19.00
2 kaşık makarna 1 kase yoğurt 5 kaşık patlıcan biber közleme.
Spor yok tüm gün gezdik.
Su 2.5 olur
Yazmayı unuttum artik 42 beden pantolon değil 40 beden pantalon 40 beden gömlek değil 38 beden gömlek giyiyorum. Gorumcemi istemeye gelecekler onun için gömlek aldım 38 bedenPantalon almadim ama denedim 40 beden oldu evde bi kot var onu giyebiliyorum artık.
Emelciğim mutlaka olacak! Yol uzun gibi görünsede, sen haziran ayında farklı bir emel olacaksın! buna eminim! bir 6 ay sonrasında ise hedefine varmak üzere olduğunu görebiliyorum.
Yok canım 3 haftalık sonuç. Listeleri uygulayacaksan 1. Listeyle başla çünkü kademe kademe besinleri azaltıp değiştiriyor. Bi nevi vücudu bi sonraki listeye hazır hale getiriyor. Nacizane fikrim paylaşmak istedimFatmacım listeni bugün basacağım kendime! (eski paylaştıklarından da) 3 kilo! MAAŞALLAH
Rabbim hepimize bu kadar olmasa da nasip etsin hafta hafta incelmeyi, bu 2,800 bir haftada mı verildi bitanem?
Müthişşş müthiş bir duygu! Kızlar inanın ben de içine sığmadığım bir gömleğim var yeniden giyecek gibiyim ama ancak 1 hafta sonra gibi görünüyor..
Off acaip gaza geldim şu an!
Eki Görüntüle 1971601 ictigin suyun 1 litresi bu cay olacak. Yanib3 litre içmem gerekirse 1 litre cay 2 litre su . 2 hafta yapıp bırakıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?