Sil Baştan Başlamak İsteyenler

sabah
1,5 dilim kepek ekmeği
yagsız yumurtalı sucuklu omlet
zeytin
1 çilek recelinden çilek

arada
cocostar

Boyun kaçtı arkadaşımmmm, kilon 67 mi hala? 65 olmadın mı:))
67 şu an için hedef kilom 67-68 olunca kolye alcaktım, ben de @fatma7454 gibi kot pantolona çevirdim şu an bir adet kot pantolonum var ve 5 yıldır onu giyiyorum

sabah 68,4 geldim hedefim 65 onu bile olamadımmm

Arkadaşımmm hiiç durma katıl bize! Niye gelmedin ki hiç? Ne güzel eskiden beri de tanıyoruz birbirimizi sen de destek atan, moral katan, takip eden bir arkadaş oldun hep benim için!
Tartı fotosu atma işi inan sırf kendimiz için! Çok iyi geliyor. Rakamlar değiştikçe insana şevk geliyor, takip etmek zorunda oluyorsun illa ki!
Senin nasıl bir bahenen var? Bu son olsun da istiyorum ben aynı zamanda, inişler çıkışlar! Yetti artık. 40 Kilo Nasıl gider instagram ve youtube a yaz, inanılmaz şevk veriyor Allah razı olsun o tatlı kızdan paylaşımları çok güzel.

sabah ılık limonlu su

9.45 maydanoz dereotu çiğ kırmızı biber peynir 5 zeytin 1 dilim tb ekmek + 4/1 gözleme

ara türk kahvesi

öğlen mercimek çorbası + salata + taze fasulye + patatesli gül böreği

ara 14.30 1 form kayısılı çay
ara 16.00 1 elma + 2 ceviz
ara 16.30 şimdi sütlü nescafe

Akşam menüm! yulaf kepekli peynirli omlet!

şu ana kadar 45 dk. tempolu yürüdüm
1,5 lt su içtim

önce nefis yemek tarifleri sitesine girdim ohh poğaçalar tatlılar kurabiyeler..

sonra lcw nin sayfasına girince bir yıldırım hızıyla öbür site uzağıma fırladı!
Kendinizi yiyeceklerin içinde bulunca gidip kıyafet mağazası sitesine girin.. ahahh hahh yiyecekler kaybolup gidiyor!

tamam tatlım cuma günü foto atacağım becerebilirsem
eceyi uzun zaandır takip ediyorum süper bir azimm

Foto atamazsan da cumaları kilonu bildir!
Bak peşini bırakmam!

Dostummm ben 76 ya fırladım 68'den.. bırakırsak elden gideriz, baksana 3 martta 67 idin sen! ne ara 68 oldun! Gerçi 68 de çok hoş ama 60'lar daha da hoş.
Ben de şimdi zorla bu hafta 71 olmayı ümidediyorum. Ama bıraksaydım Allah muhafaza kaç kilo olcaktım bilmem.

Tum öğle sonu disardaydim ayaklarım sızliyor resmen ama hiç bişey yemeden geldim nasil acıktım anlatamam şimdi yemeğimi yedim yazayım menumu
Kahvaltı kepekli sandviç ekmeğine yağsız tost koy peynirli

Kahve şekersiz

öğle 1 kase yayla çorba 3 kaşık tavuk sote

Aksam 1 kase yayla corbasi 2 Muska börek

1 yufkadan 10 tane çıkıyor yani küçüktü baya
2 lt su bitti

Bende nefis yemekleri takip ediyorum defteride var hep ordan bakıyorum misafir için kıyafete gelince benim bi elbise var 5 yıl önce almıştım kısa şimdi tesetturlu olduğum için varlığını unutmustum kizimin doğum günü için çıkardım utuledim bi giydim oda ne boyu bile çekiyor popodan gobekten misafirlerin gözü Kanar yani o kakin bacaklar bende altına siyah Opak çorap aldım düz bi ayakkabiyla giyinicem ancak öyle

serraz

Nasil dayandin yaaa brovaa

Sabah ve ogle gizleme ve borek bi gun icin fazla ama sonucta aksam degil ve sporda var telafi olmustur canim. Afiyet olsun

Afiyet. Olsun muska borek kucuk diyosun sorun yok o zaman

bende yazayim menumu...

... MENUM...
SABAH (07.30)
1 dlm ç. Ekmegi
1 h. Yumurta
3zeytin
1 kkb peynir
Yesillik
Az domates-salatalik

ARA (10.00)
1 elma
2 ceviz

ÖĞLE (13.30)
8 yk pazi sapindan yapilan sebze yemegi
4 yk yogurt
1.5 dlm cavdar ekmegi

ARA (16.40)
1 elma
1 sb sut

AKSAM (19.00)
1 çavdar ekmegi
3 kepce corba
Salata

SU 2.8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…