• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Günaydın kızlar pek aktif olamadim ama sizde çok aktif olamamissiniz eşim hastaydi bende ayakta atlatiyor gibiyim ama diyetime hiç dikkat etmedim bugün tartildim çok artışa geçmişim aslında öyle çok yemedim ama regl 1 hafta gecikti ki ben her zaman erken olurum onun da etkisi olabilir mi bilmiyorum neyse kaldığımız yerden devam tartiya bugünle beraber 4 gün var gider diye düşünüyorum

Ben de aynı durumdayım canım!
Canla başla devam edicez, arada kaçamaklar olsa da!

Kızlar benim de çok süper geçmedi haftasonum.

Dün Sabah 10.00 da yarım gözleme + peynir + zeytin + çiğ kırmızı biber

Dün akşam 4,5 da:
1 avuç kadar katmer
2 dilim cevizli elmalı pay
1 adet mini börek
1 dilim piyano kek
Bir çatal un helvası
sağlıklı tek şey salatalıklı tavuklu yoğurtlu salata oldu ondan da 3 ymk kaşığı yedim

2 kupa 9'lu çay
3 kupa çay

Akşam 9'da Türk Kahvesi
9,30 da sade soda

Su:1,5 lt.

AMA pes etmiyorum, dün keyifli keyifli yedim içtim, acaba bu bana ne kadar kaybettirdi ancak cuma günü görebileceğiz.

6,5'dan sonra hiç birşey yemedim, BU SABAH 1 adet muz, iki ceviz ve yeşil çay ile güne başladım.. Dünü muhakkak telafi edeceğim!

Kızlar benim de çok süper geçmedi haftasonum.

Dün Sabah 10.00 da yarım gözleme + peynir + zeytin + çiğ kırmızı biber

Dün akşam 4,5 da:
1 avuç kadar katmer
2 dilim cevizli elmalı pay
1 adet mini börek
1 dilim piyano kek
Bir çatal un helvası
sağlıklı tek şey salatalıklı tavuklu yoğurtlu salata oldu ondan da 3 ymk kaşığı yedim

2 kupa 9'lu çay
3 kupa çay

Akşam 9'da Türk Kahvesi
9,30 da sade soda

Su:1,5 lt.

AMA pes etmiyorum, dün keyifli keyifli yedim içtim, acaba bu bana ne kadar kaybettirdi ancak cuma günü görebileceğiz.

6,5'dan sonra hiç birşey yemedim, BU SABAH 1 adet muz, iki ceviz ve yeşil çay ile güne başladım.. Dünü muhakkak telafi edeceğim!
Galiba misafirlikte yenmis en azından bir günlük kaçamak benim 2 günüm ziyan senle benim bu hafta başka kaçamak hakkımiz yok çok dikkat etmemiz lazım ki cuma günü uzulmeyelim

http://i.hizliresim.com/R0Qbd1.jpg
2 haftalık sonucum
Önceki kilom 62.5di. Kilonun tamamını yağdan vermişim. Ben 5li rakamları görmeyi umuyordum ama olmadı malesef. Diyetisyenim iki hafta sonra görürsün dedi. Durmak yok yola devam ediyoruz hedefe ulaşana dek.

:halay::KK9: Tebrikler canım!

Harika bir başlangıçla geldin. Devam edeceğine ve zafere ulaşacağına eminim!

Açılıyor neden güzel 1.8 yaklaşık haftalik 1 kilo daha ne olsun 1 hafta sonra görebilirsin bence 2 haftaya kalmaz
Canım aslında 2 kilo yağdan gitmiş 200 Gr da sudan almışım o yüzden 1.8 . Diyetisyenim su oranimin az bile olduğunu almamin iyi olduğunu söyledi. Kısa süre önce diyet yaptığım için ve fazla kilolu olmadığım için için su azmış vücudumda.Ben biraz daha vermiş olduğumu zannediyorum çünkü baya belli oluyo demek yağdan gittigi içinmiş
:halay::KK9: Tebrikler canım!

Harika bir başlangıçla geldin. Devam edeceğine ve zafere ulaşacağına eminim!
Ben de eminim hepimizin başaracağına. Teşekkür ederim.

Galiba misafirlikte yenmis en azından bir günlük kaçamak benim 2 günüm ziyan senle benim bu hafta başka kaçamak hakkımiz yok çok dikkat etmemiz lazım ki cuma günü uzulmeyelim

:KK66:

Akşam süper geçecek eminim! Kendime çok güveniyorum :nazar:

Sabah iki bardak limonlu su

9.00 - 1 muz + iki ceviz + yeşilçay

Ara Türk Kahvesi

12.00 ev yoğurdu (bir kase)

13.00 salata + kavrulmuş et

şimdi soda

16.00 sütlü nescafe

Akşam 18.00 / 1 kase mercimek çorba + 6 adet lahana sarma + yoğurt

Slmnkizlar hafta sonu misafir vardi ancak musait oldum

Ödem falan olmasın canım ya menülerin çok iyiydi senin kaçamaksız uyguladın. Diyetisyen ne dedi bu duruma
Yesillik yemedigimdwn olabilir dedi 1500 e dusurdu zorlanicam ama olsun - olmaknistiyorum
Benim de öyle oldu emelinemeli sıkıntı etme illa ki verilecek, ben de o kadar az yedim hopladım zıpladım 200gram gitmiş vücut bazen su tutuyo öyle bir durum da olabilir ,ama şu da var insan gerçekten sinir oluyor

Ayne. Insallah gidecek gitmeli yaa

Günaydın Emel, kilo vermek çok bilinmeyenli denklem gibi, sadece "Yediklerime dikkat ettim, hareketimi de yaptım" deyince iş bitmiyor. Kiloların uzun zamanlıysa, kilo kaybetme sürecinde belli bir direnci kırman lazım, bu vücudumuzun doğal savunması sen de bilirsin.

Regl zamanı da fark eder, biraz tuzlu yediysen de etkili olur, en olmadı 2 haftaya bir tartılarak atlatırsın bu dönemi. Benim geçtiğimiz ay öyleydi mesela. Manyak gibi spor yaptım ettim, tartıya bi çıktım bir kilo almışım. Öyle sinir olmuştum ki. Sonra onu verdim çok hızlı bir şekilde.
Şimdi 81de çakılı kaldım, gram oynuyor en fazla.

Moralini düşürme, bunlar hep bi hırs vesilesi.

Soyleki ben 30 kilo vermis bir insanim ki 20 sini geri alsamda biliyorum yontem falan filan. Sanirim vucut dirwniyor baska bi bahanem yok. Yani.

Ama bunhafta vericem insallah zaten diyetisyen kontr uyguluyorum listemi hayirlisi bakalim

Emeeeelll
Emelciğim! -100 gr ama yine de -
Yerinde saymamışsın ki!
Göreceksin daha daha iyi olacak herşey. Sağlıklı beslenmeye bol su içmeye devam!

Evet kaptann aynen. Yilmak yok insallah

Slm kızlar 2 gündür deli gibi yiyorum doymuyorum. Bugün
Sabah 9.00
2yk lor 6 zeytin Yeşillik Yeşilçay 1 etimek
Öğle 13.30
Yoğurt soslu salata
Ara 17.00
1 bardak kefir
Akşam 19.30
Yoğurt soslu salata
Ara 21.30 yapmayı düşünmüyorum malum telafi günü
Spor 50 dk eliptik 30 dk pilates
Su 2.5 olur

Slm kızlar 2 gündür deli gibi yiyorum doymuyorum. Bugün
Sabah 9.00
2yk lor 6 zeytin Yeşillik Yeşilçay 1 etimek
Öğle 13.30
Yoğurt soslu salata
Ara 17.00
1 bardak kefir
Akşam 19.30
Yoğurt soslu salata
Ara 21.30 yapmayı düşünmüyorum malum telafi günü
Spor 50 dk eliptik 30 dk pilates
Su 2.5 olur

Afiyet olsun cok iyi

Yogurt soslu salata nasil oluyor canim

Ben de vereyim menumu

... MENUM...
SABAH (07.30)
1 dlm ç. Ekmegi
1 h. Yumurta
3zeytin
1 kkb peynir
Yesillik

ARA (10.00)
1 elma
1 sb sut

ÖĞLE (13.30)
8 yk ispanak yemegi
4 yk yogurt
1.5 dlm cavdar ekmegi

ARA (16.30)
1 elma
1 sb sut

AKSAM (19.00)
1 çavdar ekmegi
3 kepce corba
Salata

SU 2.8

Ben de vereyim menumu

... MENUM...
SABAH (07.30)
1 dlm ç. Ekmegi
1 h. Yumurta
3zeytin
1 kkb peynir
Yesillik

ARA (10.00)
1 elma
1 sb sut

ÖĞLE (13.30)
8 yk ispanak yemegi
4 yk yogurt
1.5 dlm cavdar ekmegi

ARA (16.30)
1 elma
1 sb sut

AKSAM (19.00)
1 çavdar ekmegi
3 kepce corba
Salata

SU 2.8
Menü çok güzel inşallah bu hafta güzel sonuç alırsın. Benimde yarin kontrolüm 1 kilo vermiş olsam bari 3 haftada:KK43:

Afiyet olsun cok iyi

Yogurt soslu salata nasil oluyor canim
Marul roka taze soğan domates biber maydanoz artik ne varsa salata malzemesi onlarla salata yapıyorum üzerine de yarim limon 3 kaşık yoğurt kekik tuzla sos yapıp döküyorum karıştırıp yiyorum

Ben de vereyim menumu

... MENUM...
SABAH (07.30)
1 dlm ç. Ekmegi
1 h. Yumurta
3zeytin
1 kkb peynir
Yesillik

ARA (10.00)
1 elma
1 sb sut

ÖĞLE (13.30)