- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #1.241
Sagol canim aynen.Valla super her hafta olması sevindim senin adına. Daha kontrollü olur
Bence sen liste ne hergün tam uysan hiç açlık çekmez kaçamağa ihtiyaç duymazsin ozaman da gelsin eksilerBugun tam listemi uyguladim meyveler ikiydi bir ancak yedim sanirim son aradada bir yiyebilirim
... MENUM...
SABAH (07.30)
2 kkb peynir
2 dlm ç. Ekmegi
1 h. Yumurta
5zeytin
ARA (10.00)
1 elma
2 ceviz
1 sb sut
ÖĞLE (14.00)
6 tavuk koftesi
3 yk bulgur pilavi
Salata
ARA (16.30)
1 elma
1 galeta
2 ceviz
AKSAM (19.00)
2 patlican (kozlenmis)
4 yk yogurt
2 dlm cavdar ekmegi
Salata
ARA ( 21.00)
2 meyve
2 ceviz
1sb kefir
SU 2. 8 lt
Tam iyileşmeyi bekle bende spor yok bugün dışarı çıktım ozaman biraz yürüdüm ama çok soğuk yagmurluydu sonra otobuse bindimSpor yapamadim yine ya offff. Neyse ki kacamagim yok çok şükür. Darısı yarının başına inşallah
Aslinda ben tam uyuyorum ki. Sadece dun manti vardi onumu kastettin acabaBence sen liste ne hergün tam uysan hiç açlık çekmez kaçamağa ihtiyaç duymazsin ozaman da gelsin eksiler
Ogun aralarini sanki ogle yemegi niyetine mi kullandinMenum
Kahvaltı 2 dilim çavdar
Sucuklu yumurta ev yapımı sucuk
1 tatlı kaşığı bal
1 muz kakaolu
2 kasık yoğurt
Aksam 17.00
Çinekop tavada abartmadan yedim
Salata
2 kare bitter 2.5 lt su
Şimdi çok aç hissediyorum yoğurt mu yesem 2 kasık pul biberli
Yooo önceki menülerini hiç düşünerek yazmadım bugün tam listemi uyguladım yazmissin bende dikkatli şekilde baktım diyetisyen menüsü olduğu için çok doyurucu iyi geldi banaAslinda ben tam uyuyorum ki. Sadece dun manti vardi onumu kastettin acaba
Aynen 11 e geliyordu kahvaltı yaptığımda oyüzden böyle oldu bi saatte ne yesem çok olur gibi geldiOgun aralarini sanki ogle yemegi niyetine mi kullandin
Daha fazla acikmadan bi meyve ye olmadi
Yooo önceki menülerini hiç düşünerek yazmadım bugün tam listemi uyguladım yazmissin bende dikkatli şekilde baktım diyetisyen menüsü olduğu için çok doyurucu iyi geldi bana
Aynen 11 e geliyordu kahvaltı yaptığımda oyüzden böyle oldu bi saatte ne yesem çok olur gibi geldi
Yoğurt koydum iki kasik limon biber attım üstüne aslında Uzumde geçti aklımdan üstüne de sirkeli su içerimMeyve falan yemiyorum ara sira ondan yazdim dun az da manti ve normal ekmek vardi onun icin yazmistim
Kefir sut varsa 1 sb ic olmadi bi elma ye ki sabaha kadar metobolizman calissin iki ceviz yada 1 yk k. Uzum ye
Iyi yaptin afiyet olsunYoğurt koydum iki kasik limon biber attım üstüne aslında Uzumde geçti aklımdan üstüne de sirkeli su içerim
Olsun yaa yağmurlu havada yürümek güzeldir. Ben de geçen gün babasına bırakıp çıktım. Yağmur başladı. Sırılsıklam oldum. Eşim her gün evde olmadığı için bu fırsatı değerlendirmek istedim :)
bak bu tam senin istediğin gibi kraliçem. Ben iki defa üst üste yapıyorum baya terletiyo. :)
Bugun tam listemi uyguladim meyveler ikiydi bir ancak yedim sanirim son aradada bir yiyebilirim
... MENUM...
SABAH (07.30)
2 kkb peynir
2 dlm ç. Ekmegi
1 h. Yumurta
5zeytin
ARA (10.00)
1 elma
2 ceviz
1 sb sut
ÖĞLE (14.00)
6 tavuk koftesi
3 yk bulgur pilavi
Salata
ARA (16.30)
1 elma
1 galeta
2 ceviz
AKSAM (19.00)
2 patlican (kozlenmis)
4 yk yogurt
2 dlm cavdar ekmegi
Salata
ARA ( 21.00)
2 meyve
2 ceviz
1sb kefir
SU 2. 8 lt
Yoğurt koydum iki kasik limon biber attım üstüne aslında Uzumde geçti aklımdan üstüne de sirkeli su içerim
Ahahh.. darısı bize.. Emelcim sen ne ara mantı yedin gözümden kaçmışIyi yaptin afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?