• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Zumba çok etkili gibi geliyor bana ya. Kan ter içinde kalıyorum baya yoruluyorum :) Yürüyüş yapabilsem onu da seviyorum ama havalar bozuldu. Oğlum olduğu için yanlız çıkamıyorum. Soğukta da oğlumla çıkamıyorum. O zamanda evde zumba:KK73:
Aynen bende öyle kızımla cikamdigim için evde zumbayi tercih ettim eşim evde oldukça çıkıyorum yürüyüşe mesela bugün evde ama bu kez de hava yağmurlu

akşam piyano keki resmen bile isteye yedim :KK43:
bir gün önce ise tam tersi elimi dahi bile isteye sürmemiştim.

Fatmacım ben de bugünün tam geçmesini sağlamalıyım! Kaçamaksız!
Canım normalde öğle sonu 1 dilim kek olabilir yani erken saat ama sen yeni bi kaçamak yaptığın için fazla oldu sende oyüzden rahatsız oldun sanırım ama böyle böyle öğrenecez acikcasi bende evde yaptığım bişeyin tadına bakmadan yapamam çünkü daha sonra bi an geliyor durmaksızın yiyorum şimdi benim de kızım poğaça istedi buzluktan bi tane çıkarıp isittim fazla olsa yerdim cuma ya kadar hiç kek tatlı yapmicam artık haftada bir gün böyle bişey yapıcam biraz bencillik belki ama napayım bi süre böyle

Vallahi dun yediklerimi yazsam senin kek kanatlanıp uçar o derece yani. Tam 1.5 kilo fark var dune gore o yüzden yazdım menümü kaçamak olmasın diye. Düşününce bile migdem bulanıyor. Bence ikimizde dünü unutalım bugüne bakalım. Yemek seçerken dünü düşün valla ben bi kırıntı bile almıyorum fazladan. Sen hic merak etme gönül rahatlığıyla kapatacağız günü:KK19:

Canımsın! Aynen bugün dediğin gibi olacak, dünkü tesellim ben 10-11 arası gece Eceyle spor yapıp yattım.
Sen de endişelenme, asıl (moral vs diye demiyorum yemin ederim) asıl sen benim yanmda sütten çıkmış ak kaşıksın ;)

Canım normalde öğle sonu 1 dilim kek olabilir yani erken saat ama sen yeni bi kaçamak yaptığın için fazla oldu sende oyüzden rahatsız oldun sanırım ama böyle böyle öğrenecez acikcasi bende evde yaptığım bişeyin tadına bakmadan yapamam çünkü daha sonra bi an geliyor durmaksızın yiyorum şimdi benim de kızım poğaça istedi buzluktan bi tane çıkarıp isittim fazla olsa yerdim cuma ya kadar hiç kek tatlı yapmicam artık haftada bir gün böyle bişey yapıcam biraz bencillik belki ama napayım bi süre böyle

Melekciğim çok güzel ifade etmişsin duygularımı :KK68:

Çabalamaya devam! İyi ki varsınız. Çocukların bile bu çağda dikkat etmesi lazım ama paketli gıdalardansa evimizde yaptığımız mis gibi kekler poğaçalar onlar için daha iyi.

İnan herşey bizim elimizde kraliçem. Bir defa alınca bir defa daha yiyesi geliyor insanın. Ben kaçamak yapacağım zaman bunu düşünüyorum. ' az yesen yetmez , çok yesen kilolar gitmez' diyorum kendi kendime , vazgeciyorum. :) Tabii vazgecemedigim günler de olmuyor değil :KK64:

Hmm ben de geç yatıyorum yemeli miyim sizce gece öğünümü. Yemekte problem yok yerim ama içime sinmiyo

İnşallah can. Sen kaç yaşındasın Fatmacım?
Yas oldu 31 nasıl zaman geçiyor anlamıyor insan

Melekciğim çok güzel ifade etmişsin duygularımı :KK68:

Çabalamaya devam! İyi ki varsınız. Çocukların bile bu çağda dikkat etmesi lazım ama paketli gıdalardansa evimizde yaptığımız mis gibi kekler poğaçalar onlar için daha iyi.
Sende öyle ben zaten paket gıdalara dikkat ediyorum hiç almıyor değil ara da tabi ki bişeyi çok isteyince alıyoruz ama evde elinin altına bulunan bişey yok alerjik bunyeni olduğu için 2 gün ufak tefek paket bişi yere hapsirmalari artıyor bende evde yaptığım poğaça börek kurabiye dolaba atıyorum hatta kendimce hamburger yapıyorum bazen

Kızlar bugün kendim için güzel bişey yaptım bireysel emeklilik yaptırdım belki sizinde vardır küçükte olsa bi birikim olsun diye yazın da kızım için yaptıracam inşallah eşimin vardı zaten Bozdurduk dar zamanda çok işe yaradı o yüzden mantıklı geldi

Aynen bende öyle kızımla cikamdigim için evde zumbayi tercih ettim eşim evde oldukça çıkıyorum yürüyüşe mesela bugün evde ama bu kez de hava yağmurlu
Olsun yaa yağmurlu havada yürümek güzeldir. Ben de geçen gün babasına bırakıp çıktım. Yağmur başladı. Sırılsıklam oldum. Eşim her gün evde olmadığı için bu fırsatı değerlendirmek istedim :)
s i d e l y a s i d e l y a cığım çok uçuk olmayan zumba videosu var mı bildiğin? Açıkçası jillian larda ben hiç yapamıyorum orada hatunlar uçuyoooo ben yeryüzünde kalıp onlara el sallıyorum :KK70:

Yani terleten ama imkanları da fazla zorlamayan :KK66:
bak bu tam senin istediğin gibi kraliçem. Ben iki defa üst üste yapıyorum baya terletiyo. :)

Kızlar bugün kendim için güzel bişey yaptım bireysel emeklilik yaptırdım belki sizinde vardır küçükte olsa bi birikim olsun diye yazın da kızım için yaptıracam inşallah eşimin vardı zaten Bozdurduk dar zamanda çok işe yaradı o yüzden mantıklı geldi

Hayirli olsun canim. Bizimde var elbetteki size cok iyi katki saglar. Cok iyi bi karar

Bugun tam listemi uyguladim meyveler ikiydi bir ancak yedim sanirim son aradada bir yiyebilirim

... MENUM...
SABAH (07.30)
2 kkb peynir
2 dlm ç. Ekmegi
1 h. Yumurta
5zeytin

ARA (10.00)
1 elma
2 ceviz
1 sb sut

ÖĞLE (14.00)
6 tavuk koftesi
3 yk bulgur pilavi
Salata

ARA (16.30)
1 elma
1 galeta
2 ceviz

AKSAM (19.00)
2 patlican (kozlenmis)
4 yk yogurt
2 dlm cavdar ekmegi
Salata

ARA ( 21.00)
2 meyve
2 ceviz
1sb kefir

SU 2. 8 lt

Bugun tam listemi uyguladim meyveler ikiydi bir ancak yedim sanirim son aradada bir yiyebilirim

... MENUM...
SABAH (07.30)
2 kkb peynir
2 dlm ç. Ekmegi
1 h. Yumurta
5zeytin

ARA (10.00)
1 elma
2 ceviz
1 sb sut

ÖĞLE (14.00)
6 tavuk koftesi
3 yk bulgur pilavi
Salata

ARA (16.30)
1 elma
1 galeta
2 ceviz

AKSAM (19.00)
2 patlican (kozlenmis)
4 yk yogurt
2 dlm cavdar ekmegi
Salata

ARA ( 21.00)
2 meyve
2 ceviz
1sb kefir

SU 2. 8 lt
Menün çok güzel canım tebrikler. Sen bu cumartesi yine mi gideceksin diyetisyene

Back