• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Menum
Kahvaltı 2 küçük krep
1 tatlı kaşığı
1 kk peynir

Yarım elma

Öğlen
5 kaşık Zeytng.kabak
4 kasık makarna
3 kaşık yoğurt

Kahve siyah üzüm 6 7 tane

Aksam 17.30
Kepekli yağsız tost 2 lt su

Aksam pek olmadı biliyorum ama canım hiç yemek istemedi gun boyu deli gibi karbonhidrat yeme isteği vardı biraz da karbon ağırlık oldu bugün acıkınca kuruyemiş bişey yerim

Miktarlar göze batmıyor Melekciğim. Akşam abur cubur yemediysen sorun yok.. su ve bitki çayı sadece.. umarım öyle geçmiştir.

Bende vereyim menumu

... MENUM....
SABAH ( 10. 00)
3 dlm patatesli borek
1 sb sut
10 kadar y. Sarma

ARA (15.30)
1 elma
3 ceviz
1cb leblebi

AKSAM (18.45)
2 yk bulgur pilavi
2 tavuk koftesi

SU 2.8
Sabah günden veya gezmeden veya misafirinden kalanlar mı canım? Neden sarma ve börek? Doğrusu hak ettin bence hem kahvaltı yakılır gün içinde afiyet olsun ;)

Miktarlar göze batmıyor Melekciğim. Akşam abur cubur yemediysen sorun yok.. su ve bitki çayı sadece.. umarım öyle geçmiştir.
Yok yemedim bi tane ayran içtim ama oda hazır tuzLu ayran di seninde menun şahane ekmek yok kaçamak yok bende gece düşündüm bugün karbonsuz protein ağırlıklı beslensem ıyi olacak

Herkese Günaydın son gün bugün sanki yarin sınav sonuçları açıklanacakmis gibi falan hissediyorum benim artılar inşallah büyük oranda gitmiştir ozaman daha motive olacağım ilk sayfada herkes eksiyken ben 2 kilo artida duruyorum gunaaaaahhh bana :KK12:kendime tabi bu sitemim

Bende vereyim menumu

... MENUM....
SABAH ( 10. 00)
3 dlm patatesli borek
1 sb sut
10 kadar y. Sarma

ARA (15.30)
1 elma
3 ceviz
1cb leblebi

AKSAM (18.45)
2 yk bulgur pilavi
2 tavuk koftesi

SU 2.8
Okurken tam börek keşke iki dilim olsaymis dedim ama öğle yemeği yok akşam da çok az bence güzel dengelemissin hiç sorun olmaz zaten bu hafta çok güzel gittin

Herkese Günaydın son gün bugün sanki yarin sınav sonuçları açıklanacakmis gibi falan hissediyorum benim artılar inşallah büyük oranda gitmiştir ozaman daha motive olacağım ilk sayfada herkes eksiyken ben 2 kilo artida duruyorum gunaaaaahhh bana :KK12:kendime tabi bu sitemim

Offf.. canım yaaa.. dün de 1 saat debelendim spor yaptım..
Bu günlükte sizlerle olmadan öncesine göre %100 daha hareketliyim, %100 daha sağlıklı besleniyorum.
Ama çok yavaş gidiyor.
Yarın için ben de bir şey diyemiycem. Sabırla yoluma devam edeceğim!

Offf.. canım yaaa.. dün de 1 saat debelendim spor yaptım..
Bu günlükte sizlerle olmadan öncesine göre %100 daha hareketliyim, %100 daha sağlıklı besleniyorum.
Ama çok yavaş gidiyor.
Yarın için ben de bir şey diyemiycem. Sabırla yoluma devam edeceğim!
Ben bu aralar çok hareketsiz kaldım ama bende senin gibi tartı gününü düşünüp her ani harekete çevirmeye çalışıyorum kızımın odasından mutfak git gel 50 adım 10 tür atıyorum 2 kez 1000 adım olsun hareket harekettir diyorum bugunde evi sil supur yapıcam iki de perde yıkayıp asarim birde detaylı banyo temizliği dolabı falan elden geçecek bunlarda hareket diye düşünüyorum

Kızlar yarın için iyi çıkmasak da, vazgeçmeyeceğiz! Sabırla yolumuza devam edeceğiz!
Birbirimizi bırakmayalım yeter!
Bize güveniyorum.

Menümü yazayım kaçamak olmasın dun yazamadim ama kaçamak yoktu.
Bugün
Sabah 10.30 (geç kaldım)
1 etimek 2 yk lor 6zeytin yeşilçay 1 dilim ayva
Öğle 13.30
5yk patlıcan 1 bardak ayran 1 kepçe çorba
Ara 16.00
1 bardak kefir 3 kuru kayısı
Aksam 19.00
5yk pırasa 1 kepçe çorba 1 kase salata
Ara 21.30
6 badem 1/4 ayva
Spor 50 dk eliptik 30 dk pilates yapmayı planlıyorum inşallah
Su 2.5 lt

Sabah günden veya gezmeden veya misafirinden kalanlar mı canım? Neden sarma ve börek? Doğrusu hak ettin bence hem kahvaltı yakılır gün içinde afiyet olsun :KK66:

Ogrencimin d. Gunu vardi ondan boyle oldu canim

Okurken tam börek keşke iki dilim olsaymis dedim ama öğle yemeği yok akşam da çok az bence güzel dengelemissin hiç sorun olmaz zaten bu hafta çok güzel gittin

Dengelemeye calistim. Sagol canim. Insallah denge olayini basarmisimdir.

Menümü yazayım kaçamak olmasın dun yazamadim ama kaçamak yoktu.
Bugün
Sabah 10.30 (geç kaldım)
1 etimek 2 yk lor 6zeytin yeşilçay 1 dilim ayva
Öğle 13.30
5yk patlıcan 1 bardak ayran 1 kepçe çorba
Ara 16.00
1 bardak kefir 3 kuru kayısı
Aksam 19.00
5yk pırasa 1 kepçe çorba 1 kase salata
Ara 21.30
6 badem 1/4 ayva
Spor 50 dk eliptik 30 dk pilates yapmayı planlıyorum inşallah
Su 2.5 lt

Coook guzel masallah canim.

Merhaba arkadaşlar dün gece görümcemin bebişi oldu :) o yüzden hiç ugrayamiyorum. Ama dikkat ediyorum. Menümü yazamıyorum ama söyleyeyim iyi gidiyorum. Şimdi görümceme götürmek için pasta börek yapıyorum. Oğlumu uyuturken haber vereyim dedim. Çok sık giremeyebilirim.

Merhaba arkadaşlar dün gece görümcemin bebişi oldu :) o yüzden hiç ugrayamiyorum. Ama dikkat ediyorum. Menümü yazamıyorum ama söyleyeyim iyi gidiyorum. Şimdi görümceme götürmek için pasta börek yapıyorum. Oğlumu uyuturken haber vereyim dedim. Çok sık giremeyebilirim.
Hayirli olsun. Saglikli sihhatli buyumeyi nasip etsin rabbim.

Selam yine ben :)
Hem size destek olmak hem de sizlerden güç almak için diyet günlüklerini okuyorum, bakınıyorum öyle.
Diğer topiğe yazdıklarımı alıntıladım, hakkımda fikir sahibi olabilin diye kızlar.

Tabi şımarıklık da vardır da, benimki daha çok sigarayı bırakınca bi coşmalar filan şeklinde gelişti :)
Bir de 20 haftaya kadar hareketin önerilmediği riskli bir gebelikti, sonrasında ağrıların artışıyla hareketsizlik hali çoğaldı.

Benim diyetle, kilo alabilirsiniz, uyarayım da.
Çünkü tam bir düzenden bahsedemem, bu metabolizmayı şaşırtmak için yaptığım bir şey.

Şöyle bilgilendireyim:

174-175 boylarındayım.
20li yaşlarımı geçtiğimiz sene sonlandırdım (30-31 demenin daha kolay yolu :) )
Ömrümce 69 kilonun üstünü görmemiştim. (61-63 arası ideal kilom olmuştur)
Hamileliğe hazırlanırken 65 kiloya ulaştım (Sigarayı bırakma çabaları vb.), sonra katlanarak kilo artışı devam etti.
96 kilo ile sezaryene girdim, 10 kilo kadar doğum ile gitti.
Emzirerek kilo vermeye devam ederim planı yaparken, 3 kilo alarak 88-89 kiloya çıktım.

Baktım ben ben olmaktan iyice çıktım, pilatese gideyim dedim. Sonrasında pilates değil, kardiyo ile kendimi tekrar hareketli bir hayata alıştırarak başlamam gerektiği tavsiyesini aldım.
Başlarda çok zorlandım ama şimdi 30 dk boyunca 5.8 km/sa hız ile hızlı tempo yürüyorum.
8-10 km bisiklet yapıyorum (Günlük)
Diyet kısmı karışık ama şöyle söyleyeyim, saatli yiyorum, ara öğünlerde sınırsız şekersiz çay içebiliyorum.

88 kilodan önce 84e düştüm. Sonra 85e çıktım (Birkaç ilacın etkisi var)
Sonra 83e düştüm.

Dün tartıldım ve şu an 81im :)
75e düşünce pilates ile desteklemeye başlayacağım, ufaktan ağırlık da çalışmaya başlayabilirim.
Bir de spinninge başlamak var planlarım arasında.

Bi destek olsun, bugün şu saate kadar yaptıklarımı yazayım:

Sabah kahvaltıya geç başladığım için bugün bir ana öğünü atlıyorum.
Kahvaltı (Sabah 10-11 saatlerinde yaptım)
Yarım avokado + 1/4 limon suyu + yarım demet maydanoz
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı bal
Yarım kase çörekotlu çökelek
1 domates
(Çay-kahve yok)

2 litre su.

2.5 km hızlı tempo yürüyüş (Yarım saatte)
10.5 km bisiklet (Yarım saatte)
350 basamak in-çık, yavaş tempo.

Şimdi dinlenme saatim, çayımı (şekersiz) içerek buralarda takılacağım.
Akşam yemeği de muhtemelen 2 kepçe mercimek çorbası 2 dilim ekmek ve bol yeşillik filan olur. ( Saat 6 buçuk-7 gibi)
Su 3 litreyi bulur, geçebilir de.
10 civarı da bi kase yoğurdumu yerim, mis. ^_^

(Bugün)
Kahvaltı (saat 10:30)
1/4 Avokado + 1/4 limonsuyu
1 domates
Yarım kase çörekotlu- naneli lor peyniri
1 Haşlanmış yumurta
2 Dilim ekmek

Ara öğün
Şekersiz açık çay (Sınırsız)

Öğle ve akşam yemeği birlikte olacak (18:30-19:30 arası yemeyi planlıyorum)
Yarım tabak taze bakla yemeği
Bir büyük kase yoğurt
1-2 dilim ekmek

Şu saate kadar 2 litre suyu geçtim, akşama 3 buçuk olur.

Spor:
2 km tempolu yürüyüş
8 km bisiklet
300 basamak

Yarın planımda bir oynama olmazsa artık kol, bel, omuz çalışmalarına da başlıyorum.
Bol hareketli günler olsun :)

Selam yine ben :)
Hem size destek olmak hem de sizlerden güç almak için diyet günlüklerini okuyorum, bakınıyorum öyle.
Diğer topiğe yazdıklarımı alıntıladım, hakkımda fikir sahibi olabilin diye kızlar.

(Bugün)
Kahvaltı (saat 10:30)
1/4 Avokado + 1/4 limonsuyu
1 domates
Yarım kase çörekotlu- naneli lor peyniri
1 Haşlanmış yumurta
2 Dilim ekmek

Ara öğün
Şekersiz açık çay (Sınırsız)

Öğle ve akşam yemeği birlikte olacak (18:30-19:30 arası yemeyi planlıyorum)
Yarım tabak taze bakla yemeği
Bir büyük kase yoğurt
1-2 dilim ekmek

Şu saate kadar 2 litre suyu geçtim, akşama 3 buçuk olur.

Spor:
2 km tempolu yürüyüş
8 km bisiklet
300 basamak

Yarın planımda bir oynama olmazsa artık kol, bel, omuz çalışmalarına da başlıyorum.
Bol hareketli günler olsun :)
Hosgldin.

Ogun aran cok fazla dgil mi iki ogun mu bslenme kuralini uyguluyorsun?

... MENUM...
SABAH (07.30)
1 kkb peynir
2 dlm ç. Ekmegi
1 h. Yumurta
3zeytin
ARA (10.00)
1 yk k. Uzum
1 sb sut
ÖĞLE (13.30)
Ton balikli yumurta
(100 gr ton baligi +2 yumurta)
2 dlm cavdar ekmegi
ARA (18.00)
1sb kefir
3ceviz
AKSAM (19.00)
2 dlm kiymali pide
½ sb ayran
SU 2.8
Kizlar tansiyonum dusuktu yemek yapamadim esim hazir yemek yapirdi diyetisyenime yediklerimi yazdim sordum yiyebilirmiyim diye 2 dlm yiyebilirsin dedi. Bugunluk boyle oldu.

... MENUM...
SABAH (07.30)
1 kkb peynir
2 dlm ç. Ekmegi
1 h. Yumurta
3zeytin
ARA (10.00)
1 yk k. Uzum
1 sb sut
ÖĞLE (13.30)
Ton balikli yumurta
(100 gr ton baligi +2 yumurta)
2 dlm cavdar ekmegi
ARA (18.00)
1sb kefir
3ceviz
AKSAM (19.00)
2 dlm kiymali pide
½ sb ayran
SU 2.8
Kizlar tansiyonum dusuktu yemek yapamadim esim hazir yemek yapirdi diyetisyenime yediklerimi yazdim sordum yiyebilirmiyim diye 2 dlm yiyebilirsin dedi. Bugunluk boyle oldu.
Geçmiş olsun emelcim menü super içiniz de en istikrarlı giden sensin tebrikler

Back