• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Çok iyi olur gerçekten.Teşekkür ederim
Hoşgeldin aramıza bende 27 yaşındayım 4 yaşında 1 kızım var sen baya genç anne olmuşsun allah bagislasin yavrucugunu kilon da çok iyi ya ben 169 boyundaki hedefim 65 yani hedefim bile senin şimdiki kilondan çok utandım şimdi :oops:
Yaa utanma bence. Ben çoğu insana göre ideal kilodayım. Öyle söylüyorlar. Ama ne olursa olsun insanın kendinde bitiyo. Olmak istediğim kiloda mutlu olabileceğime inanıyorum. Sen de öyle. 65 kiloda olmak senin için bir hedefse sen o kiloda mutlu olursun. Ayrıca sen benden 3 cm uzunsun:KK66:

Günün menüsü

Sabah 08.00 :
1 haşlanmış yumurta
1 kk y.yağlı beyaz peynir
1 dilim t.buğday ekmeği
Domates,turp,maydonoz
Şekersiz açık çay.

Ara 10.30 :
1 kupa beyaz çay

Öğle 13.00 :
5 yk kabak yemeği
2 yk yoğurt
Yağsız salata.

Ara 16.00 :
1 bardak tarçınlı süt
2 kuru kayısı

Akşam 19.00 :
1 kepçe tarhana çorbası
6 yk mantar sote
3 kaşık yoğurt (keten tohumlu)
1 yk bulgur pilavı:sus:

3 lt su içtim ve 40 dk zumba yaptım.

Menü
Sabah 9.30
2 etimek
2yk lor
6 zeytin
Yeşillik
Yeşilçay
Öğle 13.00
3 köfte kadar tavuk haşlama
1kepçe tarhana
1s.b. ayran
Ara 16.00
1s.b kefir
1 yk kuru üzüm
Akşam 19.00
5yk sebze
1kepce corba
1 kase salata
Ara 21.30
6 badem yerim portakal
Su 2.5 olur
Spor yapabilir miyim bilmiyorum

Menü
Sabah 9.30
2 etimek
2yk lor
6 zeytin
Yeşillik
Yeşilçay
Öğle 13.00
3 köfte kadar tavuk haşlama
1kepçe tarhana
1s.b. ayran
Ara 16.00
1s.b kefir
1 yk kuru üzüm
Akşam 19.00
5yk sebze
1kepce corba
1 kase salata
Ara 21.30
6 badem yerim portakal
Su 2.5 olur
Spor yapabilir miyim bilmiyorum
Menü güzel canım afiyet olsun. Gece öğünün benim listemde de var beyaz çay ve 1 porsiyon meyve olarak. Ama ben meyveyi akşam tüketmiyorum ya bilmiyorum iyi mı yapıyorum. Genelde diyet yaparken akşam yemeğinden sonra birşey yemem diyetisyenim yazdı ama ben yemiyorum.
Bu arada bu bugünün mü yoksa dünün mü menüsü?

Günaydııın Muttapa7555 Muttapa7555 hep aynı modlar, aynı durumlar ama sen daha istikrarlısın benden. Maaşallah sana canımm :nazar:

Ben dünü paylaşayım,

sabah ılık sirkeli su
9.00 ekmeksiz bol yeşillikli + yeşil çaylı kahvaltı

10.30 ara sade türk khv. + 1 kuru kayısı

12.00 bir büyük bardak ayran

13.00 z.yağlı taze fasulye + 4 kaşık mercimek çorba + yeşil salata

15.30 sütlü nescafe + DÜN yemediğim 1 dilim piyano kek (özellikle araöğüne sakladım)

19.00 İki kepçe tarhana çorbası + 5 kaşık pırasa + bir tabak kıymalı kabak yemeği

19.45 Bir dilim daha piyano kek

21.30 sade türk kahvesi + 1 kare bitter

22.00- 23.00 Ece (40 Kilo nasıl Gider) ile -sağolsun- 1 saate yakın leslie

23.00 Form kayısılı çay

24.00 YATIŞŞŞŞŞ :uykucu:

Hoşgeldin aramıza bende 27 yaşındayım 4 yaşında 1 kızım var sen baya genç anne olmuşsun allah bagislasin yavrucugunu kilon da çok iyi ya ben 169 boyundaki hedefim 65 yani hedefim bile senin şimdiki kilondan çok utandım şimdi :oops:

27'mde daha yeni evlenmiştim ilk çocuğum 28'imde doğdu ikinci çocuğum da 33'ümde yanii Melekcik sen de çook genç çıtır annesin ;)

Menü güzel canım afiyet olsun. Gece öğünün benim listemde de var beyaz çay ve 1 porsiyon meyve olarak. Ama ben meyveyi akşam tüketmiyorum ya bilmiyorum iyi mı yapıyorum. Genelde diyet yaparken akşam yemeğinden sonra birşey yemem diyetisyenim yazdı ama ben yemiyorum.
Bu arada bu bugünün mü yoksa dünün mü menüsü?
Canım benim oğlum 1.5 yaşında emziriyorum o yüzden sadece sabah 1 fincan yeşilçay var. Ayrıca gece ogununu çok geç yattığım için verdi ac kalmayayım diye. Ben erken yatarsam yeniyorum sadece ya da kaçamak yaptıysam gün içinde. Onun dışında diyetisyen ne derse yiyorum. Bugünkü menüm bu yazdım ki kaçamak yapmayayım diye dun çok fena yedim yazmaya utandim resmeno_O

akşam piyano keki resmen bile isteye yedim :KK43:
bir gün önce ise tam tersi elimi dahi bile isteye sürmemiştim.

Fatmacım ben de bugünün tam geçmesini sağlamalıyım! Kaçamaksız!

Vallahi dun yediklerimi yazsam senin kek kanatlanıp uçar o derece yani. Tam 1.5 kilo fark var dune gore o yüzden yazdım menümü kaçamak olmasın diye. Düşününce bile migdem bulanıyor. Bence ikimizde dünü unutalım bugüne bakalım. Yemek seçerken dünü düşün valla ben bi kırıntı bile almıyorum fazladan. Sen hic merak etme gönül rahatlığıyla kapatacağız günü:KK19:

27'mde daha yeni evlenmiştim ilk çocuğum 28'imde doğdu ikinci çocuğum da 33'ümde yanii Melekcik sen de çook genç çıtır annesin :KK66:
Valla iyi mi kötümü bilmem 20 evlendim 21 anne oldum. İkinciye kafayı psikolojiyi toplamam tam 7.5 yıl sürdü. Boy kısa olunca kilo da çok fena oluyor yani kapıyoruz fit anne oluyoruz inşallah yaza :KK66:

Selam kızlar M Melek1450 mşsali bende yedim de yedim ama hastalığı attım sayılır yemedikçe daha da halsiz kaldım sanırım. Yarın tam gaz devam telafi ederim yarın artık. Yediklerimi hiiç yazmayayım
Sen yedim yedim desende eminim abartmamissindir hem hastasin üstelik emziriyorsunda bence bugunde kaçamak değil ama meyveni ekmeğini falan arttırarak yiyebilirsin

Günün menüsü

Sabah 08.00 :
1 haşlanmış yumurta
1 kk y.yağlı beyaz peynir
1 dilim t.buğday ekmeği
Domates,turp,maydonoz
Şekersiz açık çay.

Ara 10.30 :
1 kupa beyaz çay

Öğle 13.00 :
5 yk kabak yemeği
2 yk yoğurt
Yağsız salata.

Ara 16.00 :
1 bardak tarçınlı süt
2 kuru kayısı

Akşam 19.00 :
1 kepçe tarhana çorbası
6 yk mantar sote
3 kaşık yoğurt (keten tohumlu)
1 yk bulgur pilavı:sus:

3 lt su içtim ve 40 dk zumba yaptım.
Afiyet olsun çok güzel menun 1 kasık tadımlık olacak tabi bende aylarca zumba yaptım ara ara yapıyorum ama eski enerjim yok ya bence de herkes mutlu olduğu kilo da olmalı

İnan herşey bizim elimizde kraliçem. Bir defa alınca bir defa daha yiyesi geliyor insanın. Ben kaçamak yapacağım zaman bunu düşünüyorum. ' az yesen yetmez , çok yesen kilolar gitmez' diyorum kendi kendime , vazgeciyorum. :) Tabii vazgecemedigim günler de olmuyor değil :KK64:
Canım benim oğlum 1.5 yaşında emziriyorum o yüzden sadece sabah 1 fincan yeşilçay var. Ayrıca gece ogununu çok geç yattığım için verdi ac kalmayayım diye. Ben erken yatarsam yeniyorum sadece ya da kaçamak yaptıysam gün içinde. Onun dışında diyetisyen ne derse yiyorum. Bugünkü menüm bu yazdım ki kaçamak yapmayayım diye dun çok fena yedim yazmaya utandim resmeno_O
Hmm ben de geç yatıyorum yemeli miyim sizce gece öğünümü. Yemekte problem yok yerim ama içime sinmiyo
Valla iyi mi kötümü bilmem 20 evlendim 21 anne oldum. İkinciye kafayı psikolojiyi toplamam tam 7.5 yıl sürdü. Boy kısa olunca kilo da çok fena oluyor yani kapıyoruz fit anne oluyoruz inşallah yaza :KK66:
İnşallah can. Sen kaç yaşındasın Fatmacım?

Afiyet olsun çok güzel menun 1 kasık tadımlık olacak tabi bende aylarca zumba yaptım ara ara yapıyorum ama eski enerjim yok ya bence de herkes mutlu olduğu kilo da olmalı
Zumba çok etkili gibi geliyor bana ya. Kan ter içinde kalıyorum baya yoruluyorum :) Yürüyüş yapabilsem onu da seviyorum ama havalar bozuldu. Oğlum olduğu için yanlız çıkamıyorum. Soğukta da oğlumla çıkamıyorum. O zamanda evde zumba:KK73:

27'mde daha yeni evlenmiştim ilk çocuğum 28'imde doğdu ikinci çocuğum da 33'ümde yanii Melekcik sen de çook genç çıtır annesin :KK66:
Sağol ya inşallah gerçek bi çıtır oluruz hep beraber ben zayıfkafiktan sonra arkadaşlarım şimdi yaşını göstermeye başladı n once daha büyük gösteriyordun dediler ama kötü niyetliler yüzün çökmüş bilmem ne demeye başladı ama sporla verdiğim için hic bi sarkma yada yüzümde çökme olmadı

Back