- Konu Sahibi goldenheart
- #1.261
Günaydın kızlar son iki günümüz pismanliklarin olmadığı birgün olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bi yorumum yok ama yazayım tecrübeli değilim henüz kızım küçük uyumlu bir çocuk zaten ama onunla bile artık sorunlar başladı bazen neyi nasıl anlatacağım i hata yaptığında nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum yani alttan alsam cesaret bulur tekrar mi yapar kizsam ters mi teper zaten cabuk yukselen biriyim hic sabirli degilim yani seni düşünüyorumda biri ergen diğeri tam zorlanacagi dönem 1.sinifGüzin abla! Yardım et! gibi oldu yukardaki mesajım.
Ama çok bunalımda hissettim
Benim bi yorumum yok ama yazayım tecrübeli değilim henüz kızım küçük uyumlu bir çocuk zaten ama onunla bile artık sorunlar başladı bazen neyi nasıl anlatacağım i hata yaptığında nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum yani alttan alsam cesaret bulur tekrar mi yapar kizsam ters mi teper zaten cabuk yukselen biriyim hic sabirli degilim yani seni düşünüyorumda biri ergen diğeri tam zorlanacagi dönem 1.sinif
Afiyetvolsun canim. Bence kotu diil aksama ayran yogurt falan eklesen daha iyi olurduMenum
Kahvaltı 2 küçük krep
1 tatlı kaşığı
1 kk peynir
Yarım elma
Öğlen
5 kaşık Zeytng.kabak
4 kasık makarna
3 kaşık yoğurt
Kahve siyah üzüm 6 7 tane
Aksam 17.30
Kepekli yağsız tost 2 lt su
Aksam pek olmadı biliyorum ama canım hiç yemek istemedi gun boyu deli gibi karbonhidrat yeme isteği vardı biraz da karbon ağırlık oldu bugün acıkınca kuruyemiş bişey yerim
Sağol ilerleyen saatlerde olabilir yoğurt ayran diye koymadim yanınaAfiyetvolsun canim. Bence kotu diil aksama ayran yogurt falan eklesen daha iyi olurdu
Akşama kadar nerdeyse bişi yememişsin ki SerrazCım. Patates az yediysen akşam da sıkıntılı değil ama geç saat değilse.Sabah..yarim avuc ici ekmege az peynir 1 catal marmelat
Ara..sekersiz nescafe
Ogle 1 elma.1 portakal.yarim paket altinbasak biskuvi.
Ara kalan yarim biskuvi
Aksam..yesillik.domates.az yogurt..derken cok az cocuklarin patates kizartmasindan..dayanamadim pismanim cunku midem acayip sisti..