• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Güzin abla! Yardım et! gibi oldu yukardaki mesajım.

Ama çok bunalımda hissettim :( notları da ortalama, iyi veya çok iyi diyemiyorum sosyal ve türkçesi iyi geçen dönem fenden 87 almıştı, şimdi ilk notu 60 olmuş.. ergenlik mi! off..

Güzin abla! Yardım et! gibi oldu yukardaki mesajım.

Ama çok bunalımda hissettim :KK43:
Benim bi yorumum yok ama yazayım tecrübeli değilim henüz kızım küçük uyumlu bir çocuk zaten ama onunla bile artık sorunlar başladı bazen neyi nasıl anlatacağım i hata yaptığında nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum yani alttan alsam cesaret bulur tekrar mi yapar kizsam ters mi teper zaten cabuk yukselen biriyim hic sabirli degilim yani seni düşünüyorumda biri ergen diğeri tam zorlanacagi dönem 1.sinif

Dünkü menüm: Hatalar ve Sevaplar
sabah su
Bolll yeşilli zeytinli peynirli bir dilim tb ekmekli kahvaltı 9,00

ara: türk kahvesi + 1 kuru kayısı

11.00-11.40 yürüyüş

12.00 1 sade soda

13.00 5 kaşık pilav + 8 kaşık kuru fasulye + yoğurt + salata

14.00 yeşil çay

15.30 sütlü nescafe + 1 adet waps çikolatalı kek (valla pişman değilim! bu şekerli paketli gıdaya ihtiyacım vardı nedense biliyosunuz normalde hiç yemem listemde ilk oldu)

19.00 iki kepçe tarhana çorbası + boll yeşilli salata + 80 gr yağsız ton balığı

19.30 İki adet petibör bisküvi

Sonra çocuklarla ödev yaptık, Allahtan ikisi de 7 de bilgisayar ve internetin kapatılmasında zorluk çıkartmadı.
21.30 da bir kupa yeşil çay

Su 2 lt. Spor yapmadım!

Benim bi yorumum yok ama yazayım tecrübeli değilim henüz kızım küçük uyumlu bir çocuk zaten ama onunla bile artık sorunlar başladı bazen neyi nasıl anlatacağım i hata yaptığında nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum yani alttan alsam cesaret bulur tekrar mi yapar kizsam ters mi teper zaten cabuk yukselen biriyim hic sabirli degilim yani seni düşünüyorumda biri ergen diğeri tam zorlanacagi dönem 1.sinif

Sağol canım desteğin için. Çocuklar bizim çocuğumuz! Madem küçük henüz planlayarak yaşa bence.. ama hayat daima planlarla yürümez ki! Evde Allaha şükür, inançlı, saygılı, öpücük ve sevgi dolu bir ortam varsa bazı şeyler doğal akıştan gelmeli. Çocuklarımız için de çabalamaya devam Melekciğim.

Not: Büyük kızımın din dersi notu 100 (inanç vs değil, okuduğunu anlama ve yazma becerisi olmasa 100 alamaz! Çünkü din dersinden 70-85 arası notlar, herkes 90-100 alır diye düşünmeyin bizim okul farklı) kibarlık ve saygı konusunda da çok şükür hiç bir şikayet yok olumlu hep, ama akademik tembelliği yüksek :oops:

Kralicem canim anlattiklarin i aynen ben de yasiyorum esim de ben de ogretmeniz ama terzi kendi sokugunu dikemez hesabi benim de buyuk kiz 4. Sinif kucuk 3.5 yasinda kucuk krese basladi onun derdi buyuk nazli seninkinin hesabi hic bisey yapmaz hep mizmizlanir kucuk akilli hep tamam der ne desem buyuk dogdugundan beri buyugun derslerine hic bakamiyorum ne yapsa kendi yapiyor kuzum odev konusunda benim de icimde ukte dir
Benim fikrim gec te kalmadigin zararin neresinden donersen kar hesabi bos zamanlarinda her gun tablet veya bilgisayardan okulistik vitamin gibi sitelerden gunluk ders tekrari yaptirabilirsin

goldenheart goldenheart hic de geç kalmis değilsin canım. Benim büyük ciddi derecede bilgisayar bagimlisiydi burak deyince ağlama krizleri sinirli agresif tavırlar eşyaları fırlatma kapıları çarpma neler neler.. şuan 3.sınıfta halası oynamak istediğinde çok küçükken başından savmak için oturttu bilgisayara bizde önünü alamadık. Baktım elden gidiyor yasak koydum kademe kademe benimle kanlı bıçaklı oldu inanmazsın belki ama küçük de olsa resmen savaştık ben ak dedim o kara vana inat yemedi uyumadı bağırdı çağırdı beni hüngür hüngür ağlattı. Sana eziyet edeceğim çünkü bilgisayara izin vermedin dedi. Ne babası nede diğerleri destek olması bana ben kotu oldum evladimla.tam 2 yıl bu süreci yaşadık. Şuan çok çok daha iyi hafta sonu tablet hakki var sadece 30 dk itiraz etmiyo artik kabullendi. Kardeş kıskançlığı oldu bizdede hala da var ama atıyor yavaş yavaş. Çok düzensizdi vana eziyet için yapardı dağınıklık pislik yavaş yavaş onu da hallediyoruz. Yani bende çok oturup eyvah dedim ve durum seninkinden çok çok vahimdi. Ama caba gösterince yoluna giriyor.

Tuhaf tikler takıntılar korkular ortaya çıkmıştı. Olmayan hastalıklar çıktı doktor doktor gezdik testler tahliller uğraştık psikolojik çıktı hepsi onları da atlatıyoruz ama en zoru bilgisayardan koparmak oldu o yüzden elinden geldiğince kısıtla tabi bunalıp isyan etmesin ters etki olur

goldenheart goldenheart . Guzelim ya ben anasinifi ogretmeniyim yasca kucukler.

Fakat kararli olmanda fayda var. Nacizane tavsiyem ders onlarin asli gorevinyada ne bilim evdeki sorumluluklari. Int ve televizyonu odul olarak bence kullanma yemek uyku nasil zorunluluksa odevde duzende bir gorev. Daha farkli odul olustur. Gezi.,yuruyus en cok bir kiyafet gibi zamanla disipline olur. Arti su da var ki kurallarini asla degistirme tek bi seferlik bile o zaman yine kurali bozmaya calisacaklardir. Beraber kitap okuma saati ne bilim buyukler icin olan yap boz gibi oyunlar falan da oynayip zaman gecirebilirsin. Ben bu sekilde dusunuyorum

Benim anasinifi ama bi gorsen kuzularimin duzenini disiplinini. Herkes tesekkur eder sagolsunlar. Kararli ve adaletli davran ayni zamanda sevginide esirgeme hersey yoluna girer allahin izniyle

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, yazan elleriniz dert görmesin, derdime ortak oldunuz. Bizleri parmaklarında oynatmak istiyorlar.

Şimdi benim biraz fedakarlık yapmam gerekiyor, ödev ve kurallar için, bunu oturtmak için, evde belli bir düzeni oturttuktan sonra daha iyi olacak diliyorum dua ediyorum ümit ediyorum.

Sabah ufaklık bana okula giderken ne dediiii "anne karnın inmiş senin!" ahahh kuzucuk evde spor yapmamı gördü de ondan mı dedi hakgatten karnım mı indi bilemedim.

Ozdeyis_net_resimli_ozlu_sozler_e-motivasyon_net_cesaret_verici_sozler_motivasyon_sozleri.png
Kızlar yarın sabahtan sonraki gün tartı günümüz!
Cesaretliyiz! İnanıyoruz! Başaracağız ve Pes Etmeyeceğiz!
Bu haftayı da 100 gram 500 gram 1 kilo eksilerle kapatacağız!

Önümüze bakacağız!
Her hafta yeni bir macera, azimli ve istekliyiz! Kim durdurabilir ki bizi!:KK50:

Menum
Kahvaltı 2 küçük krep
1 tatlı kaşığı
1 kk peynir

Yarım elma

Öğlen
5 kaşık Zeytng.kabak
4 kasık makarna
3 kaşık yoğurt

Kahve siyah üzüm 6 7 tane

Aksam 17.30
Kepekli yağsız tost 2 lt su

Aksam pek olmadı biliyorum ama canım hiç yemek istemedi gun boyu deli gibi karbonhidrat yeme isteği vardı biraz da karbon ağırlık oldu bugün acıkınca kuruyemiş bişey yerim

Menum
Kahvaltı 2 küçük krep
1 tatlı kaşığı
1 kk peynir

Yarım elma

Öğlen
5 kaşık Zeytng.kabak
4 kasık makarna
3 kaşık yoğurt

Kahve siyah üzüm 6 7 tane

Aksam 17.30
Kepekli yağsız tost 2 lt su

Aksam pek olmadı biliyorum ama canım hiç yemek istemedi gun boyu deli gibi karbonhidrat yeme isteği vardı biraz da karbon ağırlık oldu bugün acıkınca kuruyemiş bişey yerim
Afiyetvolsun canim. Bence kotu diil aksama ayran yogurt falan eklesen daha iyi olurdu

Sabah..yarim avuc ici ekmege az peynir 1 catal marmelat
Ara..sekersiz nescafe
Ogle 1 elma.1 portakal.yarim paket altinbasak biskuvi.
Ara kalan yarim biskuvi
Aksam..yesillik.domates.az yogurt..derken cok az cocuklarin patates kizartmasindan..dayanamadim pismanim cunku midem acayip sisti..

Sabah..yarim avuc ici ekmege az peynir 1 catal marmelat
Ara..sekersiz nescafe
Ogle 1 elma.1 portakal.yarim paket altinbasak biskuvi.
Ara kalan yarim biskuvi
Aksam..yesillik.domates.az yogurt..derken cok az cocuklarin patates kizartmasindan..dayanamadim pismanim cunku midem acayip sisti..
Akşama kadar nerdeyse bişi yememişsin ki SerrazCım. Patates az yediysen akşam da sıkıntılı değil ama geç saat değilse.

Sabah üç ceviz iki kibrit k. tulum peynir 6 zeytin boool yeşillik yarım çiğ kırmızı biber EKMEK YOK

Ara türk kahvesi

11.00 11.30 hızlı tempo yürüyüş

Öğlen 13.00 4 köfte + salata + dört kaşık tarhana çorba EKMEK YOK

Ara. 16.00 yarım muz ve bir portakal

16.45 sütlü nescafe

19.30 tarhana çorba + bir tabak yaprak sarma mini dolmalardı ve bir koca tabak yoğurt EKMEK YOK

SU 2.5 LT.

ŞİMDİ @Sidelya95 İN VİDEoyu yapıcam.

Back