• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Menum
Kahvaltı 2 dilim çavdar
Sucuklu yumurta ev yapımı sucuk
1 tatlı kaşığı bal

1 muz kakaolu

2 kasık yoğurt

Aksam 17.00
Çinekop tavada abartmadan yedim
Salata

2 kare bitter 2.5 lt su

Şimdi çok aç hissediyorum yoğurt mu yesem 2 kasık pul biberli

Bugun tam listemi uyguladim meyveler ikiydi bir ancak yedim sanirim son aradada bir yiyebilirim

... MENUM...
SABAH (07.30)
2 kkb peynir
2 dlm ç. Ekmegi
1 h. Yumurta
5zeytin

ARA (10.00)
1 elma
2 ceviz
1 sb sut

ÖĞLE (14.00)
6 tavuk koftesi
3 yk bulgur pilavi
Salata

ARA (16.30)
1 elma
1 galeta
2 ceviz

AKSAM (19.00)
2 patlican (kozlenmis)
4 yk yogurt
2 dlm cavdar ekmegi
Salata

ARA ( 21.00)
2 meyve
2 ceviz
1sb kefir

SU 2. 8 lt
Bence sen liste ne hergün tam uysan hiç açlık çekmez kaçamağa ihtiyaç duymazsin ozaman da gelsin eksiler

Menum
Kahvaltı 2 dilim çavdar
Sucuklu yumurta ev yapımı sucuk
1 tatlı kaşığı bal

1 muz kakaolu

2 kasık yoğurt

Aksam 17.00
Çinekop tavada abartmadan yedim
Salata

2 kare bitter 2.5 lt su

Şimdi çok aç hissediyorum yoğurt mu yesem 2 kasık pul biberli
Ogun aralarini sanki ogle yemegi niyetine mi kullandin

Daha fazla acikmadan bi meyve ye olmadi

Yooo önceki menülerini hiç düşünerek yazmadım bugün tam listemi uyguladım yazmissin bende dikkatli şekilde baktım diyetisyen menüsü olduğu için çok doyurucu iyi geldi bana

Meyve falan yemiyorum ara sira ondan yazdim dun az da manti ve normal ekmek vardi onun icin yazmistim

Aynen 11 e geliyordu kahvaltı yaptığımda oyüzden böyle oldu bi saatte ne yesem çok olur gibi geldi

Kefir sut varsa 1 sb ic olmadi bi elma ye ki sabaha kadar metobolizman calissin iki ceviz yada 1 yk k. Uzum ye

Meyve falan yemiyorum ara sira ondan yazdim dun az da manti ve normal ekmek vardi onun icin yazmistim

Kefir sut varsa 1 sb ic olmadi bi elma ye ki sabaha kadar metobolizman calissin iki ceviz yada 1 yk k. Uzum ye
Yoğurt koydum iki kasik limon biber attım üstüne aslında Uzumde geçti aklımdan üstüne de sirkeli su içerim

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz listeler yine super gorunuyor okuldan gelince evi topla utu yap bugun giremedim sayfaya anca oturdum vallahi ayagimda da kucugu sallarken menumu yazayim dedim
Sabah..1.5 dilim ekmek.yarim k.k peynir.2 catal marmelat.yarim bardaktan az sut
Ogle..1 kase brokoli haslama.1 kase yogurt
Aksam..1 kepce tarhana corbasi.salata.1 dilim ekmek.1 kasik pilav(aslinda yemeyecektim sevmem de nedense yemis bulundum:olamaz:)
Az once de agzima bir kac fistik attim
3 litre su ictim yesil cay da ictim 1 saat kadar masa tenisi oynadim

İyi geceler
Günün menüsü
Sabah 08:00
Kahvaltılık gevrek ( 1 bardak süt , 2 yk gevrek , 1 yk yulaf , 1 çk tarçın)
1 armut

Ara 10:30
1 kupa beyaz çay

Öğle 13:00
5 yk etli kuru fasulye
2 yk yoğurt
1 salatalık turşusu

Ara 16:00
1 kupa Türk kahvesi
2 kuru kayısı

Akşam 19:30
3 yk patates yemeği
1 yk enginar yemeği
4 mercimek köftesi

3 lt su içtim. Maalesef spor yapamadım.

Olsun yaa yağmurlu havada yürümek güzeldir. Ben de geçen gün babasına bırakıp çıktım. Yağmur başladı. Sırılsıklam oldum. Eşim her gün evde olmadığı için bu fırsatı değerlendirmek istedim :)

bak bu tam senin istediğin gibi kraliçem. Ben iki defa üst üste yapıyorum baya terletiyo. :)

Bu akşam hemen bunu yapacağım. Çok teşekkür ederim :KK68:

Bugun tam listemi uyguladim meyveler ikiydi bir ancak yedim sanirim son aradada bir yiyebilirim

... MENUM...
SABAH (07.30)
2 kkb peynir
2 dlm ç. Ekmegi
1 h. Yumurta
5zeytin

ARA (10.00)
1 elma
2 ceviz
1 sb sut

ÖĞLE (14.00)
6 tavuk koftesi
3 yk bulgur pilavi
Salata

ARA (16.30)
1 elma
1 galeta
2 ceviz

AKSAM (19.00)
2 patlican (kozlenmis)
4 yk yogurt
2 dlm cavdar ekmegi
Salata

ARA ( 21.00)
2 meyve
2 ceviz
1sb kefir

SU 2. 8 lt

Daha ne olsun ki, harika! Senin ve Fatmanın listelerini yazdıracağım ve o miktarlarda yemeye çalışacağım. ;)

Kızlar sevgili öğretmen arkadaşlarım,
Kızımın biri 6. sınıf
Diğeri 1. sınıf

Yaftayı yapıştırmayayım ama, büyük kızım zaten işbirlikçi bir çocuk değil, kıyafetini toparla desem koltuğun altına sokuşturulmuş bulurum :KK70: yemeğini pazarlık ederek yer, şükür büyüdükçe mantık devreye girdi de eskiye göre daha iyi.
Zaten aksi karakterdi şimdi bir de kardeş kıskançlığı var, kafayı kardeşine takmış.. dün birbirlerine bağırıyolardı küçük "bana totomu ye diyoooo" diye büyük de "önce sen dedin sen dedin totomu ye diyeee" Allahım! Mevzu bu, tabii büyük 5 yaş büyük ve çok zeki, çocuğu nasıl ağlatçanı iyi biliyor. Küçük de altta kalmamak için ağlamayı ve bağırmayı öğrendi.

Küçükle doğduğundan beri aram iyi çünkü işbirlikçi! e karşındaki varlık işbirlikçi oldu mu, sen de pozitifsin sen pozitif oldun mu karşındaki daha da işbirlikçi.. yatma saati, diş fırçalama, yemek.. problem minimum.

Offf ikisi de kuzum ikisi de yavrum!

Büyük kızım için okul "ödev eksiği var, kolay dikkati dağılıyor" diyor matematik, fen ve ingl. Kızlar bir karar verdim. 7'de (zaten eve 5,5 da giriyoruz) akşam 1,5 saat sonra telefon bilgisayar internet YOK!
Çocuklarım elden gidecek, büyüğe yapmadığı ödevleri sordum itiraz etmedi işbirliği içinde yaptı fenden yapmadıklarını! Ama sonunda takip etmek durumunda kaldığımda yaptı, kendiliğinden değil,
Küçüğün de çantasına baktım konu tekrarladık, sonra bitirince sen de TRT Çocuk Minika Go açabilirsin şimdi dedim.

Kızlar 6. sınıf 12 yaş için geç mi kaldım! Nasıl pozitif disiplin sağlayabilirim. Özenli ve katılımcı çocuğa nasıl dönüşebilir bu çocuk :KK16::KK58::KK35:

Tabii evdeki düzeni soracaksınız ama çok şükür gürültüsüz kavgasız sakin bir hayatımız var, eşim çok ilgisiz ama kabul etmem lazım. Adam zaten haftada 4 akşam gececi, evde olmuyor. Ben de sakinimdir, "tamam kuzum, tatlım, balım.." ağzımdan düşmez, ama bunaltır sinir eder tepeme çıkarlarsa da valla :sinirli: arada büyük "anacığım dayak zamanım geldi, bana sopayı göstermezsen ben rahata eremiycem" mesajı verir..:oops:

İşte konu ile alakasız ama çocuklarım herşeyim! Düzenli mutlu ve sorumluluk sahibi olmalarını istiyorum.

Back