- Konu Sahibi goldenheart
-
- #1.141
Emel tebrik ederim çok çok güzel bi rakam listeyi hakkıyla uyguladin demek kiMrb kizlar diyetisyene gittim sonucu yazayim
Gecen hafta 94,5
Bugun 92.2
Fark 2.3
goldenheart Canim 92.2 diye eklersen sevinirim
Tebrikler canım. Çook başarılı bi sonuç 1 hafta içinMrb kizlar diyetisyene gittim sonucu yazayim
Gecen hafta 94,5
Bugun 92.2
Fark 2.3
Canım sıkılaşma olacaktı o ama telefon kafasına göre yazıyor işte mesela tartı yerine yargı yazmışımsıvılaşma hareketi de ne?
fatmacım parmağımı basarım ki ince bir dilim pasta ile iki susamlı halka birşeye neden olmaz, hatta metabolizmayı şaşırtır diye düşünüyorum, ama anacak da bu kadar olursa fazlası çok kötü, her akşam 9 da yenmesi daha da berbat, ama inan haftada bir kez bu miktar bişiy yapmaz!
Waw şahanesin tebrik ederim canım seni demek ki yedikçe vericez kilolarıMrb kizlar diyetisyene gittim sonucu yazayim
Gecen hafta 94,5
Bugun 92.2
Fark 2.3
Sagolasin canım Allah hepimizin evladına sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah.Selam kızlar bende tam gaz devam gevşeme yok
Muttapa7555 nice güzel yaşları olsun oglusunun inşallah bu kadar kasma tabi ki özel bi gün de pastasindan yemelisin bugün menünde çok güzel
Tam üstüne bastın canım. Çorba sevmem. Kendim için özel yemek yapmıyorum evde ne pişiyorsa ondan yiyorum. Kayınvalidemlerle beraber oturduğum için pek çok şeyi istediğim gibi yapamıyorum çünkü onlar diyet yaptığımı bilmesinler istiyorum :)Pardon 3 5 fındık 5 6 tane kuru kiraz yedim şimdiRenna7 gayet az iyi ki yeşillik yiyorsun bari neden hep köfte menun sebze çorba falan sevmiyor musun dikkat et değerlerin falan düşmesin sonra önce sağlık
Tamam canim bakayim hemenAksam telafi olsun istiyorsun sanırım 3 kaşık da yoğurt ekle ki gece çok ac kalma. Geçmiş mesajlarda var bu ikramların ne kadar ne yerine tüketildiğini gösteren bi liste diyetisyen vermişti bi bak bulamazsan tekrar yollarım istersen
Canim haklısın ama buraya yazinca mecbur oyle yemem gerekiyor gibi hissediyorum ama tabi planda olmayan seyler de olabiliyorSerrazcığım zaten önce yiyip sonra paylaş
Hayat daima "neye niyeeet neye kısmeet" olduğu için, en güzeli yatmadan önce o günü paylaşmak gibime geliyor.
Mesle ben, dün muzu kakolu ve yanında iki tatlı kaşığı fıstık ezmeli yedim.
Canım bende evde ne pişerse yiyorum özel yemek yapmıyorum kendime ama diyetisyen ölçüsünü veriyor ona gore tuketiyorum köfte 3 tane et tavuk sote 3y kaşığı. Baklagil ve sebze olursa 5yemek kaşığı şeklinde yiyorumTam üstüne bastın canım. Çorba sevmem. Kendim için özel yemek yapmıyorum evde ne pişiyorsa ondan yiyorum. Kayınvalidemlerle beraber oturduğum için pek çok şeyi istediğim gibi yapamıyorum çünkü onlar diyet yaptığımı bilmesinler istiyorum :)
Evet canım zaten senin menünü takip ediyorum ölçüleriCanım bende evde ne pişerse yiyorum özel yemek yapmıyorum kendime ama diyetisyen ölçüsünü veriyor ona gore tuketiyorum köfte 3 tane et tavuk sote 3y kaşığı. Baklagil ve sebze olursa 5yemek kaşığı şeklinde yiyorum
Vawww tebrikler Emelciğimmm.. pzartesi eklerim tlfonla halledemiyorum. Sonuç mükemmel canım.Mrb kizlar diyetisyene gittim sonucu yazayim
Gecen hafta 94,5
Bugun 92.2
Fark 2.3
Tskler canim. olur tabiki pazartesi halledersin.Vawww tebrikler Emelciğimmm.. pzartesi eklerim tlfonla halledemiyorum. Sonuç mükemmel canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?