• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Sende iyi ki bu günlüğü acmissin bak normalde olsa muhtemelen yemegi de keki de yerdin hepimizin kontrolden çıktığı günler oluyor mesela sen artık kurabiye görünce hep bu pismanligin gelir aklına ölçülü yersin ben şu aralarda kurtulup tam düzene gideyim hafta da bir gün istediğim bişeyi yicem misafir falan o güne denk getrcem birşeyi yememe düşüncesi beni yoruyor kilo verdiğim hafta ödül olarak ölçülü kaçamak mantıklı geliyor

Sağol Melekciğim. Dediğin çok doğru, doymak bilmez daha da yedikçe yerdim.. Ayrıca beni de yoruyor hiç birşey yememek,

Genel mantığım şu:
Su İç! Yeşil Çay ve Bitki Çayı İç, Sabah kahvaltısından önce ılık sirkeli/limonlu su iç, Kahvaltını geciktirme, Beslenirken bol yeşilli, az ve sınırlı tahıllı ekmekli/veya cevizli kahvaltı et, diğer öğünleri bol yeşilli sebzeli ye! Porsiyonunu küçült! Mideni akşamları doldurma! Mide ancak böyle küçülüyor! .. ve şu 2 aylık süreçte midem o kadar çabuk doyuyor ki! Çok şükür!
Böyle yaşanınca (yeni gelen bi arkadaş sormuş ya açlık krizini) işte mantık bu olunca böyle yaşanınca açlık krizi yok ki!

Geç oldu ama yazayım bugün listemde eksik var fazla yok kızlar
Sabah 9.30 2 yk lor 2 etimek 1 yumurta yeşillik yeşilçay 6 zeytin
Öğle 14.00 haslanmış tavuk 3 köfte kadar yarım ayva(ne alakaysa yedim) çeyrek dilim ekmek
Ara 16.30 1 muz
Akşam 3 köfte 1 dilim patates fırında 3 kaşik turşu 1 kase yogurt
Ara sade kahve
Spor yok çünkü çok halsizim ful yatıyorum
Su 1.5 oldu sadece günü uyuyarak geçirdiğim için
Akşam yemek de kayınvalideme gittim artık alıştılar sanırım makarna vardı domates soslu ye diye ısrar etmediler ekmek ye demediler :)

Fatmacım sana da çok geçmiş olsun, 3 gün oldu sanırım sen hastalanalı, tez toparlanırsın inşallah. Eşinin de desteği ile sen değil kayınvalidenler sana uymaya başladı bak! Çabalarımız boşa çıkmayacak inşallah.

goldenheart goldenheart canım geçmiş olsun erken yediğin için yaakmışsındır. Yogurt yemen çok iyi bencede

Kesinlikle!!! Oleyyyy.. bilinçlenmişim.. Bir daha üç kurabiye yemem hiç yemem inanın çok severdim midem bulandı..
Size aynen yazdığım gibi, yoğurdu da pul biberli limonlu yedim azcık metabolizmam hızlansın istedim. :KK66:

Gunaydin kizlar. Kacamaksiz bir hafta gecirelim insallah.

Günaydııııın! Ben bu haftayı da çok iyi hissederek başlıyorum! Akşama da kabak yemeğim hazır.
Sabah da boll çok bol yeşiller (roka, maydanoz, dereotu) kırmızı biber (çiğ) biraz peynir, 5 zeytin yedim. Ekmek yemedim.
Motivasyonum TAM! SAYENİZDE:KK68:

Merhaba herkese. Ben de bu grupta devam etmek isterim diyetime.Kendi topigim var fakat pek ugrayan olmadı. Ben de destekleyen uyaran motive eden arkadaşlar arıyorum.

Merhaba Sidelya'cığım. Benim de günlüğüm var ama o günlüğe 72 ile başlayıp 68 de bırakmıştım. Bu günlük arkadaşlarımızın desteği ile çok dinamik! Çok şükür çok uyumlu bir grubumuz var.
Canım,
Tartı fotoğrafı ekleyebilecek misin?
Her cuma tartı bildirimimiz var yapabilecek misin?
ve bunu da herşeyden önce kendin için yapmalısın :KK66:

Biraz kendinden bahset canım, kaç yaşındasın, boyun? kilon? Çocuk var mı? vs. :))
62,5 imişsin canım ne kadar güzel, benim için olabilecek en ideal kilodasın :))

Merhaba Sidelya'cığım. Benim de günlüğüm var ama o günlüğe 72 ile başlayıp 68 de bırakmıştım. Bu günlük arkadaşlarımızın desteği ile çok dinamik! Çok şükür çok uyumlu bir grubumuz var.
Canım,
Tartı fotoğrafı ekleyebilecek misin?
Her cuma tartı bildirimimiz var yapabilecek misin?
ve bunu da herşeyden önce kendin için yapmalısın :KK66:

Biraz kendinden bahset canım, kaç yaşındasın, boyun? kilon? Çocuk var mı? vs. :))
62,5 imişsin canım ne kadar güzel, benim için olabilecek en ideal kilodasın :))
Tabiki bahsedeyim kendimdem. Ben 22 yaşındayım. 1,66 boyda ve bilindiği üzere 62,5 kiloda bir anneyim. :)) İki yaşında bir oğlum var.
55 kiloya düşmeyi umuyorum inşallah Rabbim gösterir o günleri :) umarım ben ve sen dahil bütün arkadaşlarhedef kilolarına ulaşırlar.

Tartı konusu da şöyle. Diyetisyene gidiyorum ve kontrolum haftaya pazartesi. Ben de diyetisyenime kontrole kadar tartilmayacagim dedim. Yani bu cuma tartilamam ama sonraki pazartesi diyetisyende , diğer cumalar ise evde tartılabilirim.

Bugun ki menum
Sabah..1 kase ispanak zeytinyagli limonlu ispanak,2 catal ucu mermelat,3 zeytin,yarim kibrit kutusu peynir,1 dilin ekmek
Ara..1 fincan salep
Ogle..1 kase pulbiberli yogurt,1 paket altinbasak form
Ara..2 incir,1 cay tabagi sutlac,1 buyuk fincan turk kahvesi
Aksam..brokoli haslama,yogurt,salata

Bugun ki menum
Sabah..1 kase ispanak zeytinyagli limonlu ispanak,2 catal ucu mermelat,3 zeytin,yarim kibrit kutusu peynir,1 dilin ekmek
Ara..1 fincan salep
Merhaba Serraz hoşbuldum öncelikle :) menün gayet güzel. Fakat sahlep çok kalorili diye biliyorum arkadaşım. Onun dışında iyi.

Tabiki bahsedeyim kendimdem. Ben 22 yaşındayım. 1,66 boyda ve bilindiği üzere 62,5 kiloda bir anneyim. :)) İki yaşında bir oğlum var.
55 kiloya düşmeyi umuyorum inşallah Rabbim gösterir o günleri :) umarım ben ve sen dahil bütün arkadaşlarhedef kilolarına ulaşırlar.

Tartı konusu da şöyle. Diyetisyene gidiyorum ve kontrolum haftaya pazartesi. Ben de diyetisyenime kontrole kadar tartilmayacagim dedim. Yani bu cuma tartilamam ama sonraki pazartesi diyetisyende , diğer cumalar ise evde tartılabilirim.

Sidelyacım sen hep pazartesileri bildir o zaman sorun olmaz, tablo bozulmasın diye cuma bildirimi gibi yapıyorum, ama maksadımız her hafta aynı gün düzenli tartılmak canım.

Bugun ki menum
Ara..1 fincan salep

Canımmm.. sabah peynirin çok az, protein eksik kalmış gibi.
Öğlen de çok düşük.. sadece yoğurt ve form ne kadar destekler ki seni.. o_O

Ayrıca çok geçmiş olsun, tansiyonun neden düştü ki?

Hosgldin.

Bugun ki menum
Ara..1 fincan salep

Oncelikle g. Olsun.

Bim de yada a101 de satilan saleo 70 kalori bilgine.

Canımmm.. sabah peynirin çok az, protein eksik kalmış gibi.
Öğlen de çok düşük.. sadece yoğurt ve form ne kadar destekler ki seni.. o_O

Ayrıca çok geçmiş olsun, tansiyonun neden düştü ki?
Acliktan:kk77::olamaz:
Evet az menum sabah servis e gec kalmayayim diye ayakustu oluyor oglen de yemek goturmezsem yogurtla gecistiriyorum biraz da mideyi kucultmek amacim

Oncelikle g. Olsun.

Bim de yada a101 de satilan saleo 70 kalori bilgine.
Sagol canim vallahi o an okulda o vardi 3 u 1 aradalar vardi salep iceyim dedim bundan sonra dikkat edicem daha da

... MENUM...
SABAH (07.20)
1 kkb peynir
Avuc ici kadar ekmek

ARA (10.00)
Yarim elma
Yarim portakal
2 ceviz
1 sb sut

ÖĞLE (14.30)
6 kofte
Ceyrek ekmek
Salata

ARA (16.30)
2 yk k. Uzum
2 ceviz

AKSAM (19.00)
8 yk manti
4 yk yogurt

ARA ( 20.30)
2 meyve
2 ceviz
1sb kefir
( ara henuz yapmadim ama yapmayadabilirim)
SU 2. 8 lt

... MENUM...
SABAH (07.20)
1 kkb peynir
Avuc ici kadar ekmek

ARA (10.00)
Yarim elma
Yarim portakal
2 ceviz
1 sb sut

ÖĞLE (14.30)
6 kofte
Ceyrek ekmek
Salata

ARA (16.30)
2 yk k. Uzum
2 ceviz

AKSAM (19.00)
8 yk manti
4 yk yogurt

ARA ( 20.30)
2 meyve
2 ceviz
1sb kefir
( ara henuz yapmadim ama yapmayadabilirim)
SU 2. 8 lt
Menun güzel ara yapmasan daha iyi yada kefir icsen tok tutar

Iyi akşamlar kızlar bugün hiç aktif olamadim eşim izinliydi yemeği de dışarda yedik diyetimi Baltaladim azıcık oyüzden yazmayim size saygısızlık olmasın ama çok abartmadim onu söyleyim

Acliktan:kk77::olamaz:
Evet az menum sabah servis e gec kalmayayim diye ayakustu oluyor oglen de yemek goturmezsem yogurtla gecistiriyorum biraz da mideyi kucultmek amacim

Sagol canim vallahi o an okulda o vardi 3 u 1 aradalar vardi salep iceyim dedim bundan sonra dikkat edicem daha da
Geçmiş olsun ama menüler in çok az onemli olan sağlıklı beslenme diye düşünüyorum

Hoşgeldin aramıza bende 27 yaşındayım 4 yaşında 1 kızım var sen baya genç anne olmuşsun allah bagislasin yavrucugunu kilon da çok iyi ya ben 169 boyundaki hedefim 65 yani hedefim bile senin şimdiki kilondan çok utandım şimdi :oops:

Back