- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
- #1.181
Sende iyi ki bu günlüğü acmissin bak normalde olsa muhtemelen yemegi de keki de yerdin hepimizin kontrolden çıktığı günler oluyor mesela sen artık kurabiye görünce hep bu pismanligin gelir aklına ölçülü yersin ben şu aralarda kurtulup tam düzene gideyim hafta da bir gün istediğim bişeyi yicem misafir falan o güne denk getrcem birşeyi yememe düşüncesi beni yoruyor kilo verdiğim hafta ödül olarak ölçülü kaçamak mantıklı geliyor
Sağol Melekciğim. Dediğin çok doğru, doymak bilmez daha da yedikçe yerdim.. Ayrıca beni de yoruyor hiç birşey yememek,
Genel mantığım şu:
Su İç! Yeşil Çay ve Bitki Çayı İç, Sabah kahvaltısından önce ılık sirkeli/limonlu su iç, Kahvaltını geciktirme, Beslenirken bol yeşilli, az ve sınırlı tahıllı ekmekli/veya cevizli kahvaltı et, diğer öğünleri bol yeşilli sebzeli ye! Porsiyonunu küçült! Mideni akşamları doldurma! Mide ancak böyle küçülüyor! .. ve şu 2 aylık süreçte midem o kadar çabuk doyuyor ki! Çok şükür!
Böyle yaşanınca (yeni gelen bi arkadaş sormuş ya açlık krizini) işte mantık bu olunca böyle yaşanınca açlık krizi yok ki!
Geç oldu ama yazayım bugün listemde eksik var fazla yok kızlar
Sabah 9.30 2 yk lor 2 etimek 1 yumurta yeşillik yeşilçay 6 zeytin
Öğle 14.00 haslanmış tavuk 3 köfte kadar yarım ayva(ne alakaysa yedim) çeyrek dilim ekmek
Ara 16.30 1 muz
Akşam 3 köfte 1 dilim patates fırında 3 kaşik turşu 1 kase yogurt
Ara sade kahve
Spor yok çünkü çok halsizim ful yatıyorum
Su 1.5 oldu sadece günü uyuyarak geçirdiğim için
Akşam yemek de kayınvalideme gittim artık alıştılar sanırım makarna vardı domates soslu ye diye ısrar etmediler ekmek ye demediler :)
Fatmacım sana da çok geçmiş olsun, 3 gün oldu sanırım sen hastalanalı, tez toparlanırsın inşallah. Eşinin de desteği ile sen değil kayınvalidenler sana uymaya başladı bak! Çabalarımız boşa çıkmayacak inşallah.
goldenheart canım geçmiş olsun erken yediğin için yaakmışsındır. Yogurt yemen çok iyi bencede
Kesinlikle!!! Oleyyyy.. bilinçlenmişim.. Bir daha üç kurabiye yemem hiç yemem inanın çok severdim midem bulandı..
Size aynen yazdığım gibi, yoğurdu da pul biberli limonlu yedim azcık metabolizmam hızlansın istedim.
Gunaydin kizlar. Kacamaksiz bir hafta gecirelim insallah.
Günaydııııın! Ben bu haftayı da çok iyi hissederek başlıyorum! Akşama da kabak yemeğim hazır.
Sabah da boll çok bol yeşiller (roka, maydanoz, dereotu) kırmızı biber (çiğ) biraz peynir, 5 zeytin yedim. Ekmek yemedim.
Motivasyonum TAM! SAYENİZDE