• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

M mevsim33 düzgün ve sağlıklı beslendiğim sürece ve öküz gibi yemediğim sürece (affına sığınarak yazdım) açlık krizine girmiyorum ki :KK66:
ben henuz o kıvama gelemedım canım öküz gibi yemeden insan gibi yemeye geçiş evresindeyim :):) henuz yeni oldugum için sanırım bu yeme istegim normalde çok yiyebilen biriyim çünkü.ama 2 günde bile bişeyler değişti daha az yıyorum.

çok tsk ederim hoş buldum.evet benım sorunum bu ara öğünleri yapmamam bundan sonra daha özenli olacağım. kulağımda kalmıs nescafe açlığı bastırıyor dıye bugun ıctım ama suphelıyım 3ü biarada kalorılı bişey gibi :)
Benden sana nacizane tavsiye o 3u bi arda tam bi bomba 2si bi arada olanda öyle imkânın varsa sade turk kahvesi iç yaninda da kuru kayısı kuru erik kuru üzüm leblebi çiğ badem gibi şeyler sec tabi hepsinin bi miktarı var sinirsiz değil emin ol çok daha sağlıklı ve tok tutuyor. Kefir veya sade sut de içebilirsin

ben henuz o kıvama gelemedım canım öküz gibi yemeden insan gibi yemeye geçiş evresindeyim :):) henuz yeni oldugum için sanırım bu yeme istegim normalde çok yiyebilen biriyim çünkü.ama 2 günde bile bişeyler değişti daha az yıyorum.
Normal olanı da yavaş yavaş azaltmak yokda vücut kıtlık var depo yapayım diyo haberin olsun azar azar küçült porsiyonları

Benden sana nacizane tavsiye o 3u bi arda tam bi bomba 2si bi arada olanda öyle imkânın varsa sade turk kahvesi iç yaninda da kuru kayısı kuru erik kuru üzüm leblebi çiğ badem gibi şeyler sec tabi hepsinin bi miktarı var sinirsiz değil emin ol çok daha sağlıklı ve tok tutuyor. Kefir veya sade sut de içebilirsin
sekersız kahve ıçemıyorum turk kahvesı hayatımda hıc ıcmedım zaten.hıc ıcmıyım oyleyse ucu bıaradayı da. onun yerıne dedıdıgın gıbı leblebı kuru uzum badem falan yıyeyım masamın uzerıne koyarsam çalısırken gozum takılır yerım.kucuk sutlerden de var yanımda.nesfıt yedıgım ıcın sabahları.ondan da bı adet ıceyım ara öğun olarak.tsk ederım.sen nasıl beslenıyorsun cnm gun ıcınde

çok tsk ederim hoş buldum.evet benım sorunum bu ara öğünleri yapmamam bundan sonra daha özenli olacağım. kulağımda kalmıs nescafe açlığı bastırıyor dıye bugun ıctım ama suphelıyım 3ü biarada kalorılı bişey gibi :)

Aynen öyle canım, 3 ü veya 2'si bir arada tüketmemeye çalış.

Bende çok alışık tim kahveye sonra 2 si biaradaya başladım onuda yarım içip birazda süt katiyirdum şimdi de Osmanlı kahvesi içiyorum şekersiz çok canım isterse

sekersız kahve ıçemıyorum turk kahvesı hayatımda hıc ıcmedım zaten.hıc ıcmıyım oyleyse ucu bıaradayı da. onun yerıne dedıdıgın gıbı leblebı kuru uzum badem falan yıyeyım masamın uzerıne koyarsam çalısırken gozum takılır yerım.kucuk sutlerden de var yanımda.nesfıt yedıgım ıcın sabahları.ondan da bı adet ıceyım ara öğun olarak.tsk ederım.sen nasıl beslenıyorsun cnm gun ıcınde
Ben diyetisyen listesine uyuyorum evde ne pişerse ölçülü yiyorum ara öğünlerde sut kefir badem kuru meyve ve taze meyve tuketiyorum

Ayy kizlar basim cok agriyor gozumu acamadim az once menumu yazayim bari kafam dagilsin
Sabah..2 zeytin,1kk peynir,2 catal ucu marmelat,1dilim ekmek
Ara..nescafe
Ogle.. Çubuk kraker,,1 kase pul biberli naneli yogurt aslinda cubuk kraker yemiycektim ama agrim belki gecer diye
Aksam..5 6 kasik ispanak,salata

Ayy kizlar basim cok agriyor gozumu acamadim az once menumu yazayim bari kafam dagilsin
Sabah..2 zeytin,1kk peynir,2 catal ucu marmelat,1dilim ekmek
Ara..nescafe
Ogle.. Çubuk kraker,,1 kase pul biberli naneli yogurt aslinda cubuk kraker yemiycektim ama agrim belki gecer diye
Aksam..5 6 kasik ispanak,salata
Öğlen yemek yeme imkânın yokmu ac kalmak da bas ağrısı yapar benim migrenim var ac kalsam hemen başlıyor

Evden getiriyorum canim oglebleri hafif tutayim diye aclik etkiliyor evet benim ki biraz da yorgunluktan
Yulaf ezmesi yiyebiliyorsan yoğurdun içine 4 yemek kaşığı yulaf eklersen öğün yerine geçiyor zayıflamaya da yardımcı. Musli olan değil de sadece yulaf ezmesi

Kızlar kuru meyvelerden şekersiz marmelat yapabiliriz gibi geldi bana. Kuru kayısı erik ve hurmayı suda biraz pişirip blendirdan gecirsek seker koymadan olur gibi geldi bana hani sabah kahvaltıda reçel marmelat tuketenlerimiz için
Fatma senin kakao kaplı muzu bi kaç kez denedim bana çok iyi geldi biraz tatlı isteğini bastırdı şimdi yürüyüş yaptım eve gidiyorum yine yaparım soğuk içime işledi behhh canim bi tatlı istedi

Kızlar kuru meyvelerden şekersiz marmelat yapabiliriz gibi geldi bana. Kuru kayısı erik ve hurmayı suda biraz pişirip blendirdan gecirsek seker koymadan olur gibi geldi bana hani sabah kahvaltıda reçel marmelat tuketenlerimiz için

çok iyi fikir canım, sadece çoğu şeyi çocuklar da yiyorsa zahmet edip yapıyoruz gibi.. bunu kendimiz için de yapabiliriz neden olmasın?

Ben diyetisyen listesine uyuyorum evde ne pişerse ölçülü yiyorum ara öğünlerde sut kefir badem kuru meyve ve taze meyve tuketiyorum

cümlenin devamını da ben yaziim,

... ve acıkmıyorum. ;)

Kızlar hakikaten bakın şu süreçte ben acıkmıyorum artık, kötü yağ ve karbonhidrat bize yedikçe yedirten. Hele ki akşamları saçma sapan atıştırmayı kesince midede baya bi küçülme oluyor.

Back