• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

sıvılaşma hareketi de ne?:KK56:

fatmacım parmağımı basarım ki ince bir dilim pasta ile iki susamlı halka birşeye neden olmaz, hatta metabolizmayı şaşırtır diye düşünüyorum, ama anacak da bu kadar olursa fazlası çok kötü, her akşam 9 da yenmesi daha da berbat, ama inan haftada bir kez bu miktar bişiy yapmaz!
Canım sıkılaşma olacaktı o ama telefon kafasına göre yazıyor işte mesela tartı yerine yargı yazmışım:KK70::KK70:

Selam kızlar bende tam gaz devam gevşeme yok
Muttapa7555 Muttapa7555 nice güzel yaşları olsun oglusunun inşallah bu kadar kasma tabi ki özel bi gün de pastasindan yemelisin bugün menünde çok güzel
Sagolasin canım Allah hepimizin evladına sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah.

Bugünkü menü
Sabah9:15
Çay
1,5dilim k.ekeği
1t.k reçel
Zeytin 6
Yeşillik

Ara 11:00
1elma

Öğle14:25
2köfte
1domates
Bol yeşillik

Ara17:40
Yeşil çay
2kare bitter
4fındık

Akşam19:30
2köfte
1dilim kızarmış patates
Yeşillik

Su 2lt

Iyi akşamlar
Kahvaltı
1 dilim çavdar yarım krep
1 kk peynir
3 zeytin
Yarım yumurta

Öğle 2 tane kabak dolma yoğurt

Ara 1 dilim kepekli ekmek 1 dilim peynir 1 zeytin

Aksam 1 kase çorba 3 kaşık Yoğurtlu brokoli
2 lt su

Pardon 3 5 fındık 5 6 tane kuru kiraz yedim şimdi Renna7 Renna7 gayet az iyi ki yeşillik yiyorsun bari neden hep köfte menun sebze çorba falan sevmiyor musun dikkat et değerlerin falan düşmesin sonra önce sağlık
Tam üstüne bastın canım. Çorba sevmem. Kendim için özel yemek yapmıyorum evde ne pişiyorsa ondan yiyorum. Kayınvalidemlerle beraber oturduğum için pek çok şeyi istediğim gibi yapamıyorum çünkü onlar diyet yaptığımı bilmesinler istiyorum :)

Aksam telafi olsun istiyorsun sanırım 3 kaşık da yoğurt ekle ki gece çok ac kalma. Geçmiş mesajlarda var bu ikramların ne kadar ne yerine tüketildiğini gösteren bi liste diyetisyen vermişti bi bak bulamazsan tekrar yollarım istersen
Tamam canim bakayim hemen

Serrazcığım zaten önce yiyip sonra paylaş :KK66:
Hayat daima "neye niyeeet neye kısmeet" olduğu için, en güzeli yatmadan önce o günü paylaşmak gibime geliyor.

Mesle ben, dün muzu kakolu ve yanında iki tatlı kaşığı fıstık ezmeli yedim.:KK43:
Canim haklısın ama buraya yazinca mecbur oyle yemem gerekiyor gibi hissediyorum ama tabi planda olmayan seyler de olabiliyor

Tam üstüne bastın canım. Çorba sevmem. Kendim için özel yemek yapmıyorum evde ne pişiyorsa ondan yiyorum. Kayınvalidemlerle beraber oturduğum için pek çok şeyi istediğim gibi yapamıyorum çünkü onlar diyet yaptığımı bilmesinler istiyorum :)
Canım bende evde ne pişerse yiyorum özel yemek yapmıyorum kendime ama diyetisyen ölçüsünü veriyor ona gore tuketiyorum köfte 3 tane et tavuk sote 3y kaşığı. Baklagil ve sebze olursa 5yemek kaşığı şeklinde yiyorum

Günaydın kızlar hayırlı pazarlar ben bugun evi sürüp yemek yapıcam isim yok sayılır hava çok kötü dışarı çıkılacak gibi değil cuma ya kadar misafir de kabul etmek istemiyorum su artılar bi gitsin ama evde de bi bunaldim kaç gündür

Back