- Konu Sahibi goldenheart
-
- #1.121
Afiyet olsun canimmmSabah bol yeşillikli peynirli zeytinli bir dilim tb ekmekli kahvaltı 9.00
Ara türk khv.
12. 45 mantarlı tavuk sote iki ymk kşğ pilav iki kase cacık
14.00 bitki çayı
16.00 bir kase yoğurt
18.00 de iki köfte kırmızı lahana salatası iki lokma süzme peynir bir kase yoğurtlu nohutlu çorba bir ince dilim tb ekmek
yazdınız canım çekti 19.30 da kakaolu muz yiycem. Su şimdilik 2 lt. 2.5 olur yatana kadar. ÖPTÜM SİZLERİ.. BEN BUGÜNÜ DE HARİKA GEÇİRDİM...
Aynen güzel geçmiş benim ekmekler de firinin makina da kestiği dilim oda ince zaten ama kararsızim herkes 1 dilim yiyor burda ben 2 fazla mi kiSabah bol yeşillikli peynirli zeytinli bir dilim tb ekmekli kahvaltı 9.00
Ara türk khv.
12. 45 mantarlı tavuk sote iki ymk kşğ pilav iki kase cacık
14.00 bitki çayı
16.00 bir kase yoğurt
18.00 de iki köfte kırmızı lahana salatası iki lokma süzme peynir bir kase yoğurtlu nohutlu çorba bir ince dilim tb ekmek
yazdınız canım çekti 19.30 da kakaolu muz yiycem. Su şimdilik 2 lt. 2.5 olur yatana kadar. ÖPTÜM SİZLERİ.. BEN BUGÜNÜ DE HARİKA GEÇİRDİM...
Bende bi süre yulaf ezmesi yedim ama sütle sevemedim yoğurtla yiyince çok doyurucu oluyor yemek falan olmayınca kurtarıcıKuru meyve marmelatini yapicam kesinlikle yulafi da sutle yiyebiliyorum yogurtla denemedim bir de kakao lu muz supermis
Benimki de makina doğraması ama kalın kalın. Yani 1 dilimi 2 dilim gibi o yüzden 1 tanesini yiyorum canımAynen güzel geçmiş benim ekmekler de firinin makina da kestiği dilim oda ince zaten ama kararsızim herkes 1 dilim yiyor burda ben 2 fazla mi ki
Aksam telafi olsun istiyorsun sanırım 3 kaşık da yoğurt ekle ki gece çok ac kalma. Geçmiş mesajlarda var bu ikramların ne kadar ne yerine tüketildiğini gösteren bi liste diyetisyen vermişti bi bak bulamazsan tekrar yollarım istersenSabah..1 tabak ispanak salatasi,1 kucuk kase yogurt,3 zeytin,2catal peynir,yesil cay
Ogle..arkadas a davetliyim ne olursa minimum da tutucam
Aksam..1 meyve.yesil cay
Benim aksam yemegi ispanak yerine yarim tost salata oldu kizlar 3 kasik kadar bulgur pilavi ve de 1 kuru kayisi yarin telafi edilecek bi ogun oldu
Kızlar menüler gayet güzel benim ki hariç ama yarin ekmek yemeyip telafi ederim artık
sabah 9.30 2 etimek 2yk lor yeşilcay yeşillik 6 zeytin
Öğle 13.30 1 kepce tarhana 5yk bakla 1 bardak ayran
16.30 1 bardak kefir yarim elma
19.30 1 fırında balık 1 kase salata 3yk tarhana
21.00 1 dilim pasta ama çok çok küçük bi dilim 2 susamlı halka 2 bardak cay şekersiz
Oğlumun doğum günü pastası babanesindeydik yemesem dünya laf tadım kaçsın istemedim bide oğlum üzülmesin diye yedim yarin telafi artik
Su 3lt ye yakin
Spor 50 dk eliptik bisiklet 15 dk sıvılaşma hareketleri( spor çok yordu beni sanırım tam toparlayamadım kendimi ama bırakdıkça daha da salıyor insan)
Gunaydin hanimlar hafta sonu geldi tutalim kendimizi kacamaksiz gecen hafta sonu olsun insallah
Günaydın kızlar incelmeye tam gaz devam inşallah. Hafta sonu yiyeyim cumaya telafi ederim demek yok. Sanki yarin yargı günü gibi dikkat ediyoruz ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?