- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #1.161
Gaye t guzwl suda cok iyi basarli gecmis bir gun. BravoMenum
Kahvaltı 2 dikim çavdar 1 kk peynir zeytin 1 tatlı kaşığı bal
Öğle 1 küçük patates haşlanmış içine yeşillik doğradim yağsız salata oldu ve yoğurt 2 kasık makarna
Ara 1.5 dilm cavdarla tost
Aksam 2 Baget salata yoğurt
2.5 lt su
Bi duzensiz ve kurabiye fazlami olmus ne. :)Sabah ılık sirkeli su 8.00
9.00 bir muz
11.30 misafirin gelişi bol yeşillik peynir zeytin dörtte bir mini gözleme çay
12.30 iki adet kavala kurabiye BİMin
13.30 türk kahvesi ve soda
16.30 bir adet simit (manyak gibi sabah yemeyip acıkınca yedim) üç kk peynir ve 3 Kavala kurabiye daha..
AMA.. sadece su içtim iki saate kadar yatıcam. Çok saçma oldu kurabiye simit.. tek dileğim çok erken yemeyi kesmemden dolayı eritebilmek.
Gece 10 da yoğurt yerim.
Evet Emelcim ya.. nedense toplamda 5 kurabiye yedim. Bu Sabah kahvaltıya geldi misafirim.. gece de 12'de yatıcaktım benim küçük kız aniden yatağa istifra... ayy gece 3'de yattım sabah 7 de kalktım.. gecenin bir yarısı çocuğu yıka yatak yorgan değiş yıka.. aynen çok düzensiz oldu.. dediğim gibi tek tesellim 5 den sonrası.. su içtim sadece. Senin menün gayet başarılı ben de kabak yemeği yaptım yarın akşama sebzem olsun. Çocuklara piyano kek diye bişi var onu yaptım ama elimi bile sürmedim.Bi duzensiz ve kurabiye fazlami olmus ne. :)
Neyse bu hafta cumaya kadar daha dikkatt. Sifir kacamak.
G. Olsun. Usutmusmu acaba yavrucak. . Acil sifalar olsun insallh. Bugun boyle olmus eminim ki cok daha iyi olcak canimcim. Acikirsan yogurt ye derimEvet Emelcim ya.. nedense toplamda 5 kurabiye yedim. Bu Sabah kahvaltıya geldi misafirim.. gece de 12'de yatıcaktım benim küçük kız aniden yatağa istifra... ayy gece 3'de yattım sabah 7 de kalktım.. gecenin bir yarısı çocuğu yıka yatak yorgan değiş yıka.. aynen çok düzensiz oldu.. dediğim gibi tek tesellim 5 den sonrası.. su içtim sadece. Senin menün gayet başarılı ben de kabak yemeği yaptım yarın akşama sebzem olsun. Çocuklara piyano kek diye bişi var onu yaptım ama elimi bile sürmedim.
Allah şifa versin kızına canım.Evet Emelcim ya.. nedense toplamda 5 kurabiye yedim. Bu Sabah kahvaltıya geldi misafirim.. gece de 12'de yatıcaktım benim küçük kız aniden yatağa istifra... ayy gece 3'de yattım sabah 7 de kalktım.. gecenin bir yarısı çocuğu yıka yatak yorgan değiş yıka.. aynen çok düzensiz oldu.. dediğim gibi tek tesellim 5 den sonrası.. su içtim sadece. Senin menün gayet başarılı ben de kabak yemeği yaptım yarın akşama sebzem olsun. Çocuklara piyano kek diye bişi var onu yaptım ama elimi bile sürmedim.
Teşekkür ederim senin menun de çok güzel bende yarın fasulye yapayım şimdi düşünüyordum senin menunu gördüm umarım iyi geçmiştir kardeşinin sınavıGaye t guzwl suda cok iyi basarli gecmis bir gun. Bravo
Geçmiş olsun iyidir inşallah kızın motiven bozulmasın bugün böyle olduğu diye yemek yemeyince böyle oluyor telafi edersinSabah ılık sirkeli su 8.00
9.00 bir muz
11.30 misafirin gelişi bol yeşillik peynir zeytin dörtte bir mini gözleme çay
12.30 iki adet kavala kurabiye BİMin
13.30 türk kahvesi ve soda
16.30 bir adet simit (manyak gibi sabah yemeyip acıkınca yedim) üç kk peynir ve 3 Kavala kurabiye daha..
AMA.. sadece su içtim iki saate kadar yatıcam. Çok saçma oldu kurabiye simit.. tek dileğim çok erken yemeyi kesmemden dolayı eritebilmek.
Gece 10 da yoğurt yerim.
Cayina 2 tk seker cok degilmiMenü
Sabah 8:10
Çay (2tatlı kaşığı şekerli)
1dilim ekmek
2dilim peynir
Ara 12.30
Bitki çayı
13:10
2fındık 2ceviz
Öğle 14:30
1kase çorba
Ara 15:40
çay
1dilim bisküvi
Akşam 17:50
2y.k yoğurt
4y.k makarna
1köfte
Yeşillik
Su öğlene kadar 1.5lt içtim.
Akşam sadece 1 bardak arttıra bildim
Teşekkür ederim senin menun de çok güzel bende yarın fasulye yapayım şimdi düşünüyordum senin menunu gördüm umarım iyi geçmiştir kardeşinin sınavı
Cayina 2 tk seker cok degilmi
Digerleri guzel bence afiyet olsun
Teşekkür ederim. Evet farkındayım canım bugün çok düzensiz beslendim inşAllah yarın telafi ederim
Sende iyi ki bu günlüğü acmissin bak normalde olsa muhtemelen yemegi de keki de yerdin hepimizin kontrolden çıktığı günler oluyor mesela sen artık kurabiye görünce hep bu pismanligin gelir aklına ölçülü yersin ben şu aralarda kurtulup tam düzene gideyim hafta da bir gün istediğim bişeyi yicem misafir falan o güne denk getrcem birşeyi yememe düşüncesi beni yoruyor kilo verdiğim hafta ödül olarak ölçülü kaçamak mantıklı geliyorDesteğinize samimiyetinize yürekten teşekkürler.. Varlığınız olmasaydı kızlar kim bilir daha neler yerdim. Ama saat 5 e doğru çay peynir zeytin bir adet simit ve üç kurabiyeyi filimsi bir şekilde yedikten sonra kestim.. boğazımı tuttum. Yaptığım miss gibi kabak yemeğini yemedim kızlara yaptığım keke elimi bile sürmedim. Bitki çayımı içtimmm ve telafi ettiğime inanıyorum. Sırf metabolizmam yavaşlamasın diye yoğurt yiyip yatçam.
Emelcim hayırlı sınav sonuçları inş.
Melekcim Asvicim tekrar sağolun hepiniz..
Bu arada kızım iyi.. hep iyiydi anlamadım nooldu.. banyo yaptı ve sabaha kadar horlayarak uyudu ahahhh tabii ben korkudan kaç kere kalktım.. sabah normale dönmüştü..
Yaw ben niye kurabiye yedim kii... hala midemde hissediyorum.. Neyse gene de başardım bugün de iyi bir gündü.. misafire rağmen ceviz yeşillik peynir zeytin ile kahvaltımı tamamladım.
Amin canim amin.EMELinEMELi canım kardeşinin hayırlı sonuçları gelir inşallah. Rabbim hakkında hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?