• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Menum
Kahvaltı 2 dikim çavdar 1 kk peynir zeytin 1 tatlı kaşığı bal

Öğle 1 küçük patates haşlanmış içine yeşillik doğradim yağsız salata oldu ve yoğurt 2 kasık makarna

Ara 1.5 dilm cavdarla tost

Aksam 2 Baget salata yoğurt
2.5 lt su
Gaye t guzwl suda cok iyi basarli gecmis bir gun. Bravo

Ben de vereyim menumu
... MENUM...
SABAH (07.20)
1 h. Yumurta
1 kkb peynir
2 dlm tb.ekmegi

ARA (11.00)
1elma

ÖĞLE (14.00)
6 kofte
Ceyrek ekmek
1 sb kefir

AKSAM
8 yk yesil fasulye
2 dlm cavdar ekmegi
4 yk yogurt

SU 2 lt
Kiz kardesimin ygs sinavi vardi az ogunlei tam yapamadim ama yarin duzene girer insallh

Sabah ılık sirkeli su 8.00

9.00 bir muz

11.30 misafirin gelişi bol yeşillik peynir zeytin dörtte bir mini gözleme çay

12.30 iki adet kavala kurabiye BİMin

13.30 türk kahvesi ve soda

16.30 bir adet simit (manyak gibi sabah yemeyip acıkınca yedim) üç kk peynir ve 3 Kavala kurabiye daha..

AMA.. sadece su içtim iki saate kadar yatıcam. Çok saçma oldu kurabiye simit.. tek dileğim çok erken yemeyi kesmemden dolayı eritebilmek.

Gece 10 da yoğurt yerim.

9.00 bir muz

16.30 bir adet simit (manyak gibi sabah yemeyip acıkınca yedim) üç kk peynir ve 3 Kavala kurabiye daha..

AMA.. sadece su içtim iki saate kadar yatıcam. Çok saçma oldu kurabiye simit.. tek dileğim çok erken yemeyi kesmemden dolayı eritebilmek.

Gece 10 da yoğurt yerim.
Bi duzensiz ve kurabiye fazlami olmus ne. :)

Neyse bu hafta cumaya kadar daha dikkatt. Sifir kacamak.

Bi duzensiz ve kurabiye fazlami olmus ne. :)

Neyse bu hafta cumaya kadar daha dikkatt. Sifir kacamak.
Evet Emelcim ya.. nedense toplamda 5 kurabiye yedim. Bu Sabah kahvaltıya geldi misafirim.. gece de 12'de yatıcaktım benim küçük kız aniden yatağa istifra... ayy gece 3'de yattım sabah 7 de kalktım.. gecenin bir yarısı çocuğu yıka yatak yorgan değiş yıka.. aynen çok düzensiz oldu.. dediğim gibi tek tesellim 5 den sonrası.. su içtim sadece. Senin menün gayet başarılı ben de kabak yemeği yaptım yarın akşama sebzem olsun. Çocuklara piyano kek diye bişi var onu yaptım ama elimi bile sürmedim.

Evet Emelcim ya.. nedense toplamda 5 kurabiye yedim. Bu Sabah kahvaltıya geldi misafirim.. gece de 12'de yatıcaktım benim küçük kız aniden yatağa istifra... ayy gece 3'de yattım sabah 7 de kalktım.. gecenin bir yarısı çocuğu yıka yatak yorgan değiş yıka.. aynen çok düzensiz oldu.. dediğim gibi tek tesellim 5 den sonrası.. su içtim sadece. Senin menün gayet başarılı ben de kabak yemeği yaptım yarın akşama sebzem olsun. Çocuklara piyano kek diye bişi var onu yaptım ama elimi bile sürmedim.
G. Olsun. Usutmusmu acaba yavrucak. . Acil sifalar olsun insallh. Bugun boyle olmus eminim ki cok daha iyi olcak canimcim. Acikirsan yogurt ye derim

Menü
Sabah 8:10
Çay (2tatlı kaşığı şekerli)
1dilim ekmek
2dilim peynir

Ara 12.30
Bitki çayı

13:10
2fındık 2ceviz

Öğle 14:30
1kase çorba

Ara 15:40
çay
1dilim bisküvi

Akşam 17:50
2y.k yoğurt
4y.k makarna
1köfte
Yeşillik

Su öğlene kadar 1.5lt içtim.
Akşam sadece 1 bardak arttıra bildim

Allah şifa versin kızına canım.
O zamana kadar çoktaaaan yakmıssın o kurabiyeleri bence

9.00 bir muz

Gece 10 da yoğurt yerim.
Geçmiş olsun iyidir inşallah kızın motiven bozulmasın bugün böyle olduğu diye yemek yemeyince böyle oluyor telafi edersin

Menü
Sabah 8:10
Çay (2tatlı kaşığı şekerli)
1dilim ekmek
2dilim peynir

Ara 12.30
Bitki çayı

13:10
2fındık 2ceviz

Öğle 14:30
1kase çorba

Ara 15:40
çay
1dilim bisküvi

Akşam 17:50
2y.k yoğurt
4y.k makarna
1köfte
Yeşillik

Su öğlene kadar 1.5lt içtim.
Akşam sadece 1 bardak arttıra bildim
Cayina 2 tk seker cok degilmi

Digerleri guzel bence afiyet olsun

Teşekkür ederim senin menun de çok güzel bende yarın fasulye yapayım şimdi düşünüyordum senin menunu gördüm umarım iyi geçmiştir kardeşinin sınavı

Nasil gecti anlamadim diyo allah tum sinava girenlere yardim etsin.

Desteğinize samimiyetinize yürekten teşekkürler.. Varlığınız olmasaydı kızlar kim bilir daha neler yerdim. Ama saat 5 e doğru çay peynir zeytin bir adet simit ve üç kurabiyeyi filimsi bir şekilde yedikten sonra kestim.. boğazımı tuttum. Yaptığım miss gibi kabak yemeğini yemedim kızlara yaptığım keke elimi bile sürmedim. Bitki çayımı içtimmm ve telafi ettiğime inanıyorum. Sırf metabolizmam yavaşlamasın diye yoğurt yiyip yatçam.

Emelcim hayırlı sınav sonuçları inş.
Melekcim Asvicim tekrar sağolun hepiniz..

Bu arada kızım iyi.. hep iyiydi anlamadım nooldu.. banyo yaptı ve sabaha kadar horlayarak uyudu ahahhh tabii ben korkudan kaç kere kalktım.. sabah normale dönmüştü..

Yaw ben niye kurabiye yedim kii... hala midemde hissediyorum.. Neyse gene de başardım bugün de iyi bir gündü.. misafire rağmen ceviz yeşillik peynir zeytin ile kahvaltımı tamamladım.

Desteğinize samimiyetinize yürekten teşekkürler.. Varlığınız olmasaydı kızlar kim bilir daha neler yerdim. Ama saat 5 e doğru çay peynir zeytin bir adet simit ve üç kurabiyeyi filimsi bir şekilde yedikten sonra kestim.. boğazımı tuttum. Yaptığım miss gibi kabak yemeğini yemedim kızlara yaptığım keke elimi bile sürmedim. Bitki çayımı içtimmm ve telafi ettiğime inanıyorum. Sırf metabolizmam yavaşlamasın diye yoğurt yiyip yatçam.

Emelcim hayırlı sınav sonuçları inş.
Melekcim Asvicim tekrar sağolun hepiniz..

Bu arada kızım iyi.. hep iyiydi anlamadım nooldu.. banyo yaptı ve sabaha kadar horlayarak uyudu ahahhh tabii ben korkudan kaç kere kalktım.. sabah normale dönmüştü..

Yaw ben niye kurabiye yedim kii... hala midemde hissediyorum.. Neyse gene de başardım bugün de iyi bir gündü.. misafire rağmen ceviz yeşillik peynir zeytin ile kahvaltımı tamamladım.
Sende iyi ki bu günlüğü acmissin bak normalde olsa muhtemelen yemegi de keki de yerdin hepimizin kontrolden çıktığı günler oluyor mesela sen artık kurabiye görünce hep bu pismanligin gelir aklına ölçülü yersin ben şu aralarda kurtulup tam düzene gideyim hafta da bir gün istediğim bişeyi yicem misafir falan o güne denk getrcem birşeyi yememe düşüncesi beni yoruyor kilo verdiğim hafta ödül olarak ölçülü kaçamak mantıklı geliyor

Geç oldu ama yazayım bugün listemde eksik var fazla yok kızlar
Sabah 9.30 2 yk lor 2 etimek 1 yumurta yeşillik yeşilçay 6 zeytin
Öğle 14.00 haslanmış tavuk 3 köfte kadar yarım ayva(ne alakaysa yedim) çeyrek dilim ekmek
Ara 16.30 1 muz
Akşam 3 köfte 1 dilim patates fırında 3 kaşik turşu 1 kase yogurt
Ara sade kahve
Spor yok çünkü çok halsizim ful yatıyorum
Su 1.5 oldu sadece günü uyuyarak geçirdiğim için
Akşam yemek de kayınvalideme gittim artık alıştılar sanırım makarna vardı domates soslu ye diye ısrar etmediler ekmek ye demediler :)

Back