Hazımsızlık gibi bişey mi yaşıyosun acaba?Herkese selam
2 gundur giremedim, ya bir durum var anlayamadim.
Menulerim benzer diyetteki yediklerimden olusuyor. Egzersizimi de yapiyorum ama tartoda +1 goruyorum vermem gerektigi halde
3 gundur karnim ve altinda bir agri var anlamadim şişlik yapar mi, regl gecen hafta bitti onunla ilgili degil, hem sasirdim hem de aklima şey geldi.
2 gun once duzenli kilo veremeyen varsa menulerini tam yazsin yorumlayalim deyip benim bu duruma düşmem
Umarim bir sorunum yoktur vucudumda.
SelammmHerkese selam
2 gundur giremedim, ya bir durum var anlayamadim.
Menulerim benzer diyetteki yediklerimden olusuyor. Egzersizimi de yapiyorum ama tartoda +1 goruyorum vermem gerektigi halde
3 gundur karnim ve altinda bir agri var anlamadim şişlik yapar mi, regl gecen hafta bitti onunla ilgili degil, hem sasirdim hem de aklima şey geldi.
2 gun once duzenli kilo veremeyen varsa menulerini tam yazsin yorumlayalim deyip benim bu duruma düşmem
Umarim bir sorunum yoktur vucudumda.
Ödem mi acaba? Güzel besleniyorsun sen. Tartı da bozuk olabilirGünaydın
Ben tartıda baya artı çıktım o kadar çıkacak kadar da yemiyorum ama bi sıkıntı var
Bozuk değil aslında. Dün ki börek dışında pazartesiden beri ekmek vb çok çok az yedim yarım ekmek ancak yapar toplamı. Çok taktığım için sanırımÖdem mi acaba? Güzel besleniyorsun sen. Tartı da bozuk olabilir
Adet öncesi dönem olabilir belki ya da stres.stres altındayken kilo veremezsin demişti diyetisyenim.kortizon hormonu falan salgılanıyormuşBozuk değil aslında. Dün ki börek dışında pazartesiden beri ekmek vb çok çok az yedim yarım ekmek ancak yapar toplamı. Çok taktığım için sanırım
Eksi çıkmam lazım diye stres yapıyorum benceAdet öncesi dönem olabilir belki ya da stres.stres altındayken kilo veremezsin demişti diyetisyenim.kortizon hormonu falan salgılanıyormuş
Sabahı belki biraz daha çok tutup akşam salata çorba gibi bitirebilirsinKahvaltı 11:00
- ekmeksiz
Kahvaltı öncesi 1 litre su + tarçınlı Türk kahvesi
Güne güzel başlayıp sonu kötü bitiyor
off taze yapılmış yağlı ekmekler de ne güzel gider oralardaMerhabalar kızlar tartı öncesi son gün herkes iyidir umarım.
Ben de iyiyim menülerim de fena gitmiyor her gün aynı şeyleri yiyorum neredeyse o sebeple menüleri yazmadım sabahları kahve, kahvaltı klasik yumurta, peynir, yeşillik ara öğün meyve ya da soğuk kahve ve kuruyemiş akşam da ne pişerse azar azar bu hafta ekmek hiç tüketmedim neredeyse akşamları da hafif geçirmeye çalışıyorum bakalım yarın tartıya nasıl yansıyacak.
Cumartesi günü de şehir dışına çıkacağım köyde fındık toplayacağız çocukken gitmiştim ama uzun zamandır da gitmedim kayınpederim bu yıl vefat edince eşim annesine yardım etmek istiyor, hem değişiklik olur bebe de köy havası alır hem de bana spor olur umarım köyde kilo alıp gelmem bol eksi görürüm. Bizim köyde de ekmek kültürü çok var, bazlama ekmek, yağlı ekmek falan çok yaparlar ben yine granola, yulaf vs götüreceğim ama bakalım dayanabilecek miyim
Haftaya da öyle deneyeyimSabahı belki biraz daha çok tutup akşam salata çorba gibi bitirebilirsin
Sabahı belki biraz daha çok tutup akşam salata çorba gibi bitirebilirsin
Kahvaltı 11:00
- ekmeksiz
Kahvaltı öncesi 1 litre su + tarçınlı Türk kahvesi
Güne güzel başlayıp sonu kötü bitiyor