- 4 Nisan 2022
- 255
- 65
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım hazır hissetmeden başlamak pek işe yaramıyor. Önce psikolojik olarak kendinizi hazırlamayı denediniz mi?Diyetteyim ama hiç yapmk istemyrm ya
Hazımsızlık gibi bişey mi yaşıyosun acaba?
Kabızlık ya da bağırsak tembelliği?
Masallah bagirsaklarim guzel calisir.Selammm
Tatil dönüşü yeni başladın vücut adapte oluyordur bence
Bazen ortama uymak gerekiyor sen yine de temkinli davranMasallah bagirsaklarim guzel calisir.
Yani tatil donusu cuma 62.7 gordum sonra ilerleyen gunlerde cok guzel beslendikce 63 64 gordum sinirim bozuldu. Dun ve bugun hemen biraktim maydanozmuş,su icmekmis,egzersizmiş falan. Bu aksam da eglence var yemekli,icecekli.
Kayısı Çayı içseydinSelam hanjmlar menülerim aynı stabil dikkatliyim
Kabızlık var bende de umarım tartı üzmez
Gel gel hoşgeldin :) asena87 yi etiketleyerek boy kg yaş gibi bilgilerini paylaşman gerekiyor. Günlük menü her cuma tartı :)Kızlar aranıza katılabilir miyim
Vaaay harikasın canım maşallah yanliz 6 da çok.erkenmis yaa ben.benimkine erken kalkıyorum diyorum 7 7.30 gibi senin de daha erkenmisYa kızlar ben akşam toplu yazayım menülerimi diyorum sonra bi bakıyorum unutmuşum ya ben yine öğün öğün yazayım daha iyi okucak heralde :) sabahın 6:40 ı ama malum bebeğim var 6:20 de kalktı ve ilk tartı benden gelsin
Geçen hafta 84.6
Bugün 82.9
-1.7 :)
5 temmuzdan beri toplam kaybım 10.7 olmuş durumda Eki Görüntüle 3288198
1,5 ay bile olmadan 10 hatta 11 kilo mu verdin harikaaaaYa kızlar ben akşam toplu yazayım menülerimi diyorum sonra bi bakıyorum unutmuşum ya ben yine öğün öğün yazayım daha iyi okucak heralde :) sabahın 6:40 ı ama malum bebeğim var 6:20 de kalktı ve ilk tartı benden gelsin
Geçen hafta 84.6
Bugün 82.9
-1.7 :)
5 temmuzdan beri toplam kaybım 10.7 olmuş durumda Eki Görüntüle 3288198
Ahahahah benim çocuklar uykuya karşıVaaay harikasın canım maşallah yanliz 6 da çok.erkenmis yaa ben.benimkine erken kalkıyorum diyorum 7 7.30 gibi senin de daha erkenmis
Çok şükür aç olduğum fikrini çıkardım aklımdan başta sırf o sebeple çok zorlandım1,5 ay bile olmadan 10 hatta 11 kilo mu verdin harikaaaa