Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Hazımsızlık gibi bişey mi yaşıyosun acaba?
Kabızlık ya da bağırsak tembelliği?

Selammm
Tatil dönüşü yeni başladın vücut adapte oluyordur bence
Masallah bagirsaklarim guzel calisir.
Yani tatil donusu cuma 62.7 gordum sonra ilerleyen gunlerde cok guzel beslendikce 63 64 gordum sinirim bozuldu. Dun ve bugun hemen biraktim maydanozmuş,su icmekmis,egzersizmiş falan. Bu aksam da eglence var yemekli,icecekli.

Masallah bagirsaklarim guzel calisir.
Yani tatil donusu cuma 62.7 gordum sonra ilerleyen gunlerde cok guzel beslendikce 63 64 gordum sinirim bozuldu. Dun ve bugun hemen biraktim maydanozmuş,su icmekmis,egzersizmiş falan. Bu aksam da eglence var yemekli,icecekli.
Bazen ortama uymak gerekiyor sen yine de temkinli davran :KK66:
Havalar çok sıcak, sanki sıcaklarda şişiyor muyuz ödem mi oluyo bişeyler oluyo bence

Akşam yemeği içine biraz peynir eklediğim salata ve 1 tabak taze fasulye yemeği
1 bardak şalgamla beraber

Sonrasında 2 top dondurma yedim
25 dk kondisyon bisikleti
75 ip atlama
1,5 lt de su içtim

Bu hafta bütün tuşlara bastım kalori yakıcam diye :KK70: yarın gene aynı kiloda çıkmam inş

Eklentiler

• IMG_2364.jpeg
    IMG_2364.jpeg
    20,7 KB · Görüntüleme: 25
Iyi akşamlar kızlar menu yazmaya geldim son gün çok heyecanlıyım normalde sürekli tartildigim için bana supriz olmuyordu cuma ama bu sefer farklı bakalim ne olacak merakla sabahı bekliyorum 🤭
Sabah kahvalti da küçük tb ekmekli bir tost yedim zeytin domates salatalık biber yeşillik
Ogle 1.5 kase yoğurt çorbası 1 dilim karpuz
Sanırım öğlen yediğim tok tutmadı beni acıktım 2 galelata yedim arada
Akşam yine yogurt çorbası salata ve biraz garniturlu tavuk yedim
Su 3 u geçmiştir yine sıcak olunca duramıyorum baya içiyorum
Adım 7000 bugün yürüyüş yapmadım leslie de

Merhabalar.sabah 2 dilim tam buğday ekmek,peynir,yeşillik,1 tatlı kaşığı tereyağ,domates,çay; öğle qcil işlerim vardı o yüzden kolaya kaçıp kaşarlı tost,ayran; akşam et sote,1 küçük fırında patates,salata,ayran

Ya kızlar ben akşam toplu yazayım menülerimi diyorum sonra bi bakıyorum unutmuşum ya 🤦🏼‍♀️ ben yine öğün öğün yazayım daha iyi okucak heralde :) sabahın 6:40 ı ama malum bebeğim var 6:20 de kalktı ve ilk tartı benden gelsin 😀
Geçen hafta 84.6
Bugün 82.9
-1.7 :)
5 temmuzdan beri toplam kaybım 10.7 olmuş durumda 🧿 IMG_7253.jpeg

Ya kızlar ben akşam toplu yazayım menülerimi diyorum sonra bi bakıyorum unutmuşum ya 🤦🏼‍♀️ ben yine öğün öğün yazayım daha iyi okucak heralde :) sabahın 6:40 ı ama malum bebeğim var 6:20 de kalktı ve ilk tartı benden gelsin 😀
Geçen hafta 84.6
Bugün 82.9
5 temmuzdan beri toplam kaybım 10.7 olmuş durumda 🧿Eki Görüntüle 3288198
Vaaay harikasın canım maşallah 🧿 yanliz 6 da çok.erkenmis yaa ben.benimkine erken kalkıyorum diyorum 7 7.30 gibi senin de daha erkenmis🤣

Geçen hafta 84.6
Bugün 82.9
5 temmuzdan beri toplam kaybım 10.7 olmuş durumda 🧿Eki Görüntüle 3288198
1,5 ay bile olmadan 10 hatta 11 kilo mu verdin harikaaaa

Vaaay harikasın canım maşallah 🧿 yanliz 6 da çok.erkenmis yaa ben.benimkine erken kalkıyorum diyorum 7 7.30 gibi senin de daha erkenmis🤣
Ahahahah benim çocuklar uykuya karşı 😀
1,5 ay bile olmadan 10 hatta 11 kilo mu verdin harikaaaa
Çok şükür 🙏 aç olduğum fikrini çıkardım aklımdan başta sırf o sebeple çok zorlandım 😀

X