Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya güzel gidiyorsunIyi aksamlarr kızceler bugun yediklerim
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği biraz tulum peyniri zeytin domates salatalık biber
Ogle soğuk çorba ve 2 3 kaşık semizotu yemegi 3 dilim karpuz
Ara sade Türk kahvesi yanında küçük bir lokum
Akşam krepli tavuk sarma yedim 2 adet ve salata krep in içine çok un katmadim inşallah olumsuz etkilemez beni
Su 3 lt
Adım 12000 sabah yürüyüş yaptım 30 dk
Hepinizi öpüyorum
Umarım tartıda alırım istediğimi niyeyse vermişim gibi gelmiyor hala tartilmadim tebrik etmem lazım kendimiBaya güzel gidiyorsun
Ben tartıda artı çıkacam hiç iyi geçmedi bu haftaUmarım tartıda alırım istediğimi niyeyse vermişim gibi gelmiyor hala tartilmadim tebrik etmem lazım kendimi
Yok ya deme öyle artı çıkmazsın benceBen tartıda artı çıkacam hiç iyi geçmedi bu hafta
Farklı olarak ne yaptın bu hafta, ekmek yedin sanki birazSabah dayanamayıp tartıya çıktım
İstediğimden daha iyi sonuç görünce iki dilim çavdarlı ekmekten peynir domates ve hindi fümeyle yağsız bir tost yaptım. Kendimi şımarttım :)
Ben chloe çok sev iyuorum 5 günde farkı görüyorsun resmenArkadaşlar sizlerden fikir almak isterim.iron programı yapıyorum.ağırlıklarla çalışılıyor.ben hafif ağırlıklar kullanıyorum ama yine de vücudumda incelme yerine kalınlaşma görüyorum.leslie yaparken belim kalçam kesinlikle daha inceydi.sarkmadan da korkuyorum.çünkü göbek bel bölgem çok kilolu, kötü siz spor olarak neler yapıyorsunuz?neler tavsiye edersiniz?
Farklı olarak ne yaptın bu hafta, ekmek yedin sanki biraz
Ben chloe çok sev iyuorum 5 günde farkı görüyorsun resmen
Kötü değil de miktar fazla olabilir bi de meyve sıyuBen bugün biraz tırtladım arkadaşlar
Sabah 09.00
1 dilim peynir
1 hindi füme
2 cherry domates
5 zeytin
1 tb ekmeği
Ara 10.30:
4 dilim karpuz
Öğlen 12.30
8 kaşık türlü
1 tb ekmeği
1 su bardağı yoğurt
Akşam 08.00
2 adet midye (ilk defa yiyorum denedim sadece
1 büyük bardak portakal+limon+havuç+zencefil karışımı meyve suyu
Adım:112 94
Su:3 litre
chloe duymuştum.bakıyorum hemenFarklı olarak ne yaptın bu hafta, ekmek yedin sanki biraz
Ben chloe çok sev iyuorum 5 günde farkı görüyorsun resmen
Ay inanılmaz açım amaKötü değil de miktar fazla olabilir bi de meyve sıyu
Ben deeeeeeeeeAy inanılmaz açım ama
Bu sene fitnessa gidiyordum ki misafirim geldi bölündü. Ama geçen sene summer shred yapmıştım, programüzerinden yaniKoalina ,chloe dan bir program üzerinden mi gidiyorsun yoksa youtube dan rastgele beğendiğin videolardan mı?