Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Colombre eylemsevcan Çok geçmiş olsun ikinize de

Biz de ailecek hastayız, kurtulamadık bir türlü. Grip, ishal, soğuk algınlığı. Eşim ve ben neyse de kızım biran önce iyileşse ne güzel olur. Yeni kreşe başlamıştı. 3 gün gitti ara vermek zorunda kaldık. Hepimize gelmiş geçmiş olsun

Benim sürekli motivasyonum düşüyor. En ufak bir değişiklikte kendimi kötü beslenirken buluyorum. Sonra daha zayıf, fit olduğum fotoğraflara bakıp üzülüyorum. Siz kendinizi nasıl motive ediyorsunuz, edebiliyor musunuz?

Rabbim şifalar versin
Motivasyonum spor yapamayinca düşüyor benim. Yerken dikkat ediyorum ama belki de yaş kaynaklı, hareket yoksa kilo da gitmiyor. Bu haftalık böyle
Spor olunca emek var deyip gereksiz beslenme yapılmaz belki. Olumlu düşünce gücüne de inanıyorum,beyini inandirmak lazım başarılı olacağına.

Çok geçmiş olsun bu ara beni zorluyo ya erken kalkıyorum canım çok yemek istiyo beslenmeye de pasta börek yapıyorum ucundan azcık yiyom ama gözüm doymuyodaha fazla istiyom

2.00 x 1 Adet Salatalık22 kcal
3.00 x 1 Adet Domates42 kcal
1.00 x 100gr Kapya Bi̇ber40 kcal
5.00 x 1 Adet Sele Zeyti̇n25 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n35 kcal
1.00 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇ri̇348 kcal
1.50 x 100gr Yeşi̇l Üzüm86 kcal
1.50 x 100gr Si̇yah Üzüm105 kcal
1.50 x 1 Porsi̇yon (200gr) Nohutlu Bulgur Pi̇lavı342 kcal
2.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran148 kcal
1.00 x 1 Adet Tall Starbucks Fi̇ltre Kahve4 kcal
1.00 x 100gr Korni̇şon Turşu37 kcal
4.00 x 1 Adet (5gr) Acı Si̇vri̇ Bi̇ber Turşusu4 kcal

Toplam1238 kcal

Amin teşekkür ederim
Spor yapmak beni de olumlu etkiliyordu, kıyamıyordum verdiğim emeğe. Ama çok halsiz, bitkin hissediyorum. Aslında kısır döngü gibi bu durum. Kötü beslenince halsiz oluyoruz, halsiz olunca da spor yapamıyoruz. Spor olmayınca da kaçamaklar bol oluyor.

Çok geçmiş olsun bu ara beni zorluyo ya erken kalkıyorum canım çok yemek istiyo beslenmeye de pasta börek yapıyorum ucundan azcık yiyom ama gözüm doymuyodaha fazla istiyom
pasta börek olunca ben de kendimi tutamıyorum. O yüzden yapmamaya çalışıyorum. Neyse ki senin çocuklardan sana fazla kalmıyormuş

Sabah uyanınca büyük bir bardak su içtim
10.00 Şekersiz sütlü Türk kahvesi
12.15 kahvaltım
15.00 Şekersiz Türk kahvesi, 10 çiğ fındık, dukan birası (yanında ne yazık ki sütlü çikolata da yedim)
17.00 Makarna

Çikolata ve makarna olmasaydı güzel bir gündü.

Eklentiler

• 20230919_100159.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 20230919_121044.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 32
  • 20230919_145313.jpg
    142,6 KB · Görüntüleme: 34
Selamlar arkadaşlar
Bugün kısa bir yürüyüş yapabildim,cuma yaklaşıyor,veremedim sanırım bu hafta. Özel günümde olduğumdan tartidaki rakama güvenemiyorum.

pasta börek olunca ben de kendimi tutamıyorum. O yüzden yapmamaya çalışıyorum. Neyse ki senin çocuklardan sana fazla kalmıyormuş
Bizimkiler de çok sever,sık yaparım. Ben dondurucuya kaldırıyorum, onların yiyeceği kadar çıkarıyorum. Bana zaten yasak da sizler göz önünde olmasın diye böyle yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…