Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınnnnGünaydınlarrrr Nerelerdesiniz, menüler nerede?
geçmiş olsunGünaydın arkadaşlar
Herkese sağlıklı, enerjik bir hafta diliyorum.
Haftasonunu rahatsız geçirdim ama bugün daha iyiyim. Yedigime dikkat ettim. Ama spor yok haliyle. Bir kaç gün daha yapamam büyük ihtimalle.
korona olmasın yeni dalga geldi herkes hasta olmaya başladıGünaydın arkadaşlar
Haftasonunu rahatsız geçirdim ama bugün daha iyiyim. Yedigime dikkat ettim. Ama spor yok haliyle. Bir kaç gün daha yapamam büyük ihtimalle.
çok geçmiş olsun, neyin varGünaydın arkadaşlar
Sağolun arkadaşlarçok geçmiş olsun, neyin var
çok geçmiş olsunBugün menü paylaşamıyorum hem nezle grip boğaz ayrısı var çok dikkat edemedim hem de dün akşam bir düştüm kalçam mosmor kolumda berbat inş yarın kendime gelir dikkatli davranırım yarın paylaşırım inş
off çok geçmiş olsun grubumuza nazar mı değdi hanımlar? Bir haftadır kimse bir gözünü açamadıBugün menü paylaşamıyorum hem nezle grip boğaz ayrısı var çok dikkat edemedim hem de dün akşam bir düştüm kalçam mosmor kolumda berbat inş yarın kendime gelir dikkatli davranırım yarın paylaşırım inş
çok güzel gidiyorduk hakikaten yaaaoff çok geçmiş olsun grubumuza nazar mı değdi hanımlar? Bir haftadır kimse bir gözünü açamadı
ekmek accık çok mu oluvermiş?benim dünkü menüm :
sabah kahve
öğlen: ekmek arası vegan köfte
2 ara öğün elma
akşam : ekmek arası vegan köfte
1 kupa latte macchiato
1 saat de yürüyüş yaptım
ekmekler minnaktıekmek accık çok mu oluvermiş?
he ok ben yarım ekmekse her biri diye düşündümekmekler minnaktı