Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

İyi akşamlar arkadaşlar
Menüm
IMG_20230921_201927.jpg

Arkadaşlar selamm 🙋🏻‍♀️ Birkaç hafta önce sizlere katılmak istediğimi söylemiştim ama hesapta olmayan bazı durumlar oldu ve asla beslenmeme dikkat edemedim bu süreçte. Aslında diyete pazartesi başlayacaktım ama cuma tartı günü olduğu için bekledim😁 Yarından itibaren sizlere katılacağımm 🤭 21 Yaşındayım. Boyum 1.50 güncel kilom 54.4 🥲

Canlarım bebeklerim günaydın ☀️
Ben geldim evet geç geldim biliyorum ama taşınmada yaşanacak aksiliklerin hemen hemen hepsini sanırım yaşadım 🙈 81.8 ile geldim. Bu sabah
1 kırmızı köz biber
1 yarım dilim peynir
7 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
2 dilin sucuk
Çoook küçük lokma ekmek :)
Bu kadarla kalmayacağım tekrar kalori sayımına geçeceğim ama 1-2 gün kendime adapte süresi veriyorum çünkü malum üç hafta gibi bir süre ara vermiş gibi oldum bu hafta toparlama haftası diyebiliriz kızlar

Arkadaşlar önümüzdeki cuma için hedef yazalım yine,en azından fazla rahatlamamış oluruz. Hedefsiz yol çok uzuyor. Kısa vadeli,gerçekçi hedefler bizi motive eder diye düşünüyorum.
Benim hedefim 58,Rabbim nasip eder inşallah.😌

Merhaba kızlar , her cuma nöbetteyim. Gece de uyuyamadım. Kilom aynı çok şükür. Bu da benim için çok önemli.
Bu hafta 105.8

Tünaydınlar, bugün fazla yoğunum. Evden çıkmadan tartıldım ama fotoğraf çekecek vakit bulamadım. Şimdi işteyim akşam tabloyu hazırlarım. 63.9 çıktım geçen hafta 64.5’ti fark -600 g
Ben de bir 104 ü görebilsem diyorum. Ama saglıklı beslenmek neydi??? Bu araiar bir silkelenmem lazım ama nasip.
Haftaya İnsülin direnci için kontrol var . Bakalım nasıl sonuçlar.

Tebrik ederim arkadaşım.

kızlar merhaba, ben bir kaç gün önce yazmıştım grubunuza katılabilir miyim diye. hoşgeldin dedi bir kaç arkadaşımız ama listeye ismim de yazılmadı, sonra pek giren olmadı diye grup kapandı sandım. şu anda başka bir gruptayım. ama bu gruba da uğrayabilirim arasıra:) bugün kilo bildirimi günü mü?

X