Keşke bunu önce görseydimKızlar akşam hem hafif hem erken yiyelim yemekleri lütfen. Yarına herkes eksi görsün,haydi
Canın sağolsunKeşke bunu önce görseydim
Oooo tebrik ederim 1 haftada 1300 çok iyi değil miİlk paylaşım benden gelsin canlar dün kaçırdığım halde iyi çok şükür
Geçen hafta 64.3
Bu hafta 63
Fark -1300
Evet ama çok sıkı tuttum ondan birazda egzersiz yürüyüş falan yine de 62.5 falan bekliyordum çünkü onu dahi görmüştüm ana dün kaçırınca olmadı bir daha bu kadarda gitmeyebilir ilk haftalar daha çok gidiyo hayırlısıOooo tebrik ederim 1 haftada 1300 çok iyi değil mi
Canım sen zaten artık çaba sarfetme kontrollü git yeter sağlığın gider elinden Allah korusun çok çok iyi kilon maşallahhBen de 300 gram kadar az çıktım geçen haftadan
Artık bir çaba sarf etmiyorum
Tek yaptığım dışarıdan yememek paketli gıda yememek ve işe yürüyerek gidip gelmek
Yıllarca 43 kiloydum o zamanlar biraz zayıftımCanım sen zaten artık çaba sarfetme kontrollü git yeter sağlığın gider elinden Allah korusun çok çok iyi kilon maşallahh
Olsun ya + görmemişsin ya benim gibi
yok sıkma canını o kilo almak eğil son yediklerimiz fazla olunca hemen öyle fazla çıkıyor 2-3 gün dikkat edersen o kiloyu tekrar görürsün canımGünaydın hadi eleştirin beni hakkettim bu hafta 71.4ken geçen hafta bu hafta sonuç ortadadaha düzenli devam inşallah