- 29 Eylül 2010
- 952
- 3.066
Canım 3 çocukla bunları zoor buluyorum. Bana yememek daha kolay geliyor . Aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum.Afiyet olsun canım ara öğün yap ama mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 3 çocukla bunları zoor buluyorum. Bana yememek daha kolay geliyor . Aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum.Afiyet olsun canım ara öğün yap ama mutlaka
Maşallah seninkileride Allah'ım bağışlasın sağol canım benimMaşallah canım Allah bağışlasın benim kızım 12 , oğlum 11,küçük oğlum da 7 yaşında. Minik kuzuyu öpüyorum,tam sevmelik zamanları.
Amin cümlemizi kiniMaşallah seninkileride Allah'ım bağışlasın sağol canım benim
Ben meyve pek sevmiyorum . Aynı zamanda içinde doğal da olsa şeker bulunduğu için çok az miktarda yemeğe çalışıyorum. Aralarda koymaya çalışıyorum ama .Menün güzel afiyet olsun canım soğuk kahveyide takma hepimiz arada kaçamak yapıyoruz Ama aralara meyve mi sıkıştırsan sanki daha mı iyi olur bilemedim
Soğuk kahvede şekerde vardıSoguk kahvenin icinde sut,kahve yok mu eger oyleyse bir sey olmaz.son ogunu de erken yapiyorsun zaten sanirim.
Canım kan vermelisin neyin eksik ona göre davranmalisin üzülme sağlığın yerinde olsun da yine. Kilo verirsin.kızlar iyi geceler bende aşırı iştahsızlık oldu sanırım magnezyum kullandıgımdan beri aslında işime geldi tam diyet dönemi gün içinde cok az yiyorum hareketım cok yok ev işi dışında cocuklarla zor yürüyüş 1ay olacak ama benden giden 1kılo bile degıl oda sabahları nerdeyse yarım kıloya düşüyor acaba diyetisyenemi baş vursam sabah yazmıştım ama özet geçeyimsahah 10cıvarı kahvaltı 1salatalık bı kac dılım peynir
saat 3de sade kahve 1kucuk lokum
akşam kucuk sarılmıs etlı yaprak dolma 6adet cok kucuk nerdeyse 2lokmalık börek
ama veremiyorum hiç
tesekkur ederım artık ayramdan sonraya kaldıCanım kan vermelisin neyin eksik ona göre davranmalisin üzülme sağlığın yerinde olsun da yine. Kilo verirsin.
Ben de hiç doymuyordum daha doğrusu hep unuttuğum bir yemek var gibi geliyordu kansizlık insülin direnci çıktı. Seninde bazı değerler düşükse ondan veremiyor olabilirsin. Kansizlikta kilo vermeye engelmis
Nasıl oluyor anlamıyorum yediklerin çok az bence sadece bu kadar yiyorsan uzun vadede sıkıntı olur sağlığında. Spor yürüyüş yapmasan bile bu kadar az yiyorsan kilo veriyor olmalısın bencekızlar iyi geceler bende aşırı iştahsızlık oldu sanırım magnezyum kullandıgımdan beri aslında işime geldi tam diyet dönemi gün içinde cok az yiyorum hareketım cok yok ev işi dışında cocuklarla zor yürüyüş 1ay olacak ama benden giden 1kılo bile degıl oda sabahları nerdeyse yarım kıloya düşüyor acaba diyetisyenemi baş vursam sabah yazmıştım ama özet geçeyimsahah 10cıvarı kahvaltı 1salatalık bı kac dılım peynir
saat 3de sade kahve 1kucuk lokum
akşam kucuk sarılmıs etlı yaprak dolma 6adet cok kucuk nerdeyse 2lokmalık börek
ama veremiyorum hiç
Tebrikler, devamı da gelecek umarım önümüzdeki hafta.Güünaayydııınnn canlar
Günün ilk tartı resmi benden gelsin Eki Görüntüle 3264975
Geçen hafta cuma 81.55
Şimdi 80.15 ( -1.400 Gr )
İlk etapta ödem gidiyor sanırım tebrik ederim bu tartı resminin darısı hepimizin başına kuzum yaEki Görüntüle 3264981
İkinci de benden gelsin sanırım bişeyler iyi gitmiş:)
54.5 çıkmıştım pazar günü.
görünümümde hiçbir değişme yok ama onu anlamadım acaba su kaybı mı oldu
Yine almamissin bu da kar, bence durum çok iyi. Bende seni tebrik ederim.ben olsaydım artıya geçmiştim. Demek ki hareket de etmişsin.Eki Görüntüle 3265010
Gunaydin
Gecen hafta:63.1
Bu hafta:62.7
Fark:0,4
Bu hafta regl oldum bitti, yani fark daha fazla olacakti da 2 gun tatilde her seyi yemem
rishrose BurcuYengec S Spizella tebrik ederim kizlar ucunuzu de
Bende seni tebrik ediyorum.Günaydın herkese
Ben pazartesi tartı da 65.2 çıkmıştım.
Bugün 64.0 çıktım. Yani 4 günde fark : 1.2
Bence gayet iyi
Sizlere de teşekkür etmek istiyorum. Diyete daha önce başlamıştım ama daha yavaş veriyordum. Şimdi buraya yazdığım için
öğünlerime daha dikkat ediyorum . Umarım ilerideki haftalarda da vermeye devam ederiz.
Hepinizi de verdiğiniz kilolar için tebrik ederim.
Valla çok iyi gidiyorsun canim. Tebrikler.Güünaayydııınnn canlar
Günün ilk tartı resmi benden gelsin Eki Görüntüle 3264975
Geçen hafta cuma 81.55
Şimdi 80.15 ( -1.400 Gr )
Maşallah maşallah, darısı bizeEki Görüntüle 3264981
İkinci de benden gelsin sanırım bişeyler iyi gitmiş:)
54.5 çıkmıştım pazar günü.
görünümümde hiçbir değişme yok ama onu anlamadım acaba su kaybı mı oldu