Sıkı, incecik bir karın için Slim & Six Pack yapanlar

yaa nasıl yapıyorsunuz... ben bir iki kez denedim 4-5 dakikada off oluyorum.. jillianla başa cıktım bunun la cıkamadım... yapabilsem hazır vücut ısınmışken jillian üstüne yapmak istiyorum... süresi kısa ama zorluyo beni be yaa

2-3 kez yaptıktan sonra ,alışırsın .

Ben de bu göbekten istiyorummmmmmmmmmmmmm :KK31:

duz-karin4%5B1%5D.jpg

göbek derisi bekar gibi olmaz pörsümüş durumda ama benim gibi iyş sarkıkmış toparlamış... bide yazıları anlasaydım.... sonuna doğru insanity yapmış sanırım onu farkettim..........

mrh killer yaparken yapmadığım birkac hareket yerine karın egzersizleri yapmaya calısıyordum sonuna bunuda eklesem iyi olacak indirebilecegim bir link varmı acaba:26:

Arkadaşlar bu egzersiz bana hafif gelmeye başladı :KK50: acaba sayılarını mı arttırsam :26:

merhaba,

pzt günü jillian 30 shred e başladım salı günü resmen zor yürüyordum onedenle 2.yi dün akşam yaptım. jillian fazla karın çalıştırmıyor bende slim yapmaya karar verdim jillianın üstüne. bende size katılacağım :) umarım pes etmem bende düz bir karın istiyorum artık

Hoşgeldinnnnnnnnnn hknlycim :)

Jillianın arkasına bunu yaparsan ,iyi olur tabii :) zaten 10 dklik bir egzersiz ,sıkılmadan yaparsın .

günaydın :)

dün akşam jillian 3.gün yaptım ardında slim pack yaptım ama yaptım denebilir mi bilmem. onlar 15 yapıyorsa ben 8de falan kaldım :KK1: bide karnımdan çok boynum zorladı beni. neden bilmiyorum çekiştirmedim de boynumu ama çok ağrıdı :44: nese zamanla alışır vucüt herhalde :) hareketleri süper ama tam karın çalışrıma

Günaydılarrrrrrrrrrrr :)
hknlycim boynunun ağrıması çok normal ,zamanla alışacaksın .Benim de ilk zamanlar feci ağrıyordu ,hareketleri tamamlayamadan bırakıyordum :) şimdi ise hiç zorlanmıyorum .

Hatta geçen günde yazdım ,yaptığım hareketlerin sayılarını mı arttırsam diye.

kızlar bende jillianın yapıyorumm bunuda yapmaya baslıcaam amaa pespese yapamam heralde onu yaptktn snra pertim çıkıyo zaten bunudaa aksam yapmaya karar verdm insallah etkisini görürüm

Birçok egzersiz gibi bunu da tam tamına yapamadığım için etkisi nasıl bilmiyorum ama çevremdekiler 10günde etkisini görmeye başlıyoruz diyorlar.. :KK70:
Jillian M 30 Days Shred'in yanı sıra yapmayayı düşünüyorum. Dün başladım bugün ikinci gün olacak. Hangisi etki edecek çok anlamasam da sonuçlarını bakar yazarım.. ^^

Benim kilo olarak fazlalığım yok ama kahretsinki bel bölgemi beğenmiyorum. Hemen başlamalıyım bende gelişme olursa haberdar ederim sizi :)

Birçok egzersiz gibi bunu da tam tamına yapamadığım için etkisi nasıl bilmiyorum ama çevremdekiler 10günde etkisini görmeye başlıyoruz diyorlar.. :KK70:
Jillian M 30 Days Shred'in yanı sıra yapmayayı düşünüyorum. Dün başladım bugün ikinci gün olacak. Hangisi etki edecek çok anlamasam da sonuçlarını bakar yazarım.. ^^

Başladın mı canım nasıl gidiyor ?
Julli pek karın çalıştırmadığı için ben de bunu başlayım bari .
Slim & Six-Pack 'de pek zorlanmıyordum zaten .:KK30:

Başladın mı canım nasıl gidiyor ?
Julli pek karın çalıştırmadığı için ben de bunu başlayım bari .
Slim & Six-Pack 'de pek zorlanmıyordum zaten .:KK30:

2gündür yapamadım bugün yeniden start veriyorum. :KK70: Kuzenin ve ablamın işe yarıyor demesiyle takviye olarak kullanacağım. :KK70:
Karını iyi çalıştırıyor hem.. Hem de dediğin gibi zbende zorlanmadığımdan ikisini birden hallederim yanı sıra sopa çevirme düşünüyorum ve bacak hareketleri var 8 dklık hafif birşey.. Bugün ayarlayıp hepsine bir başlayacağım.

X