Sigarayı nasıl bıraktım?

hiç bu kadar kararlı görmemiştim seni bacımm.. bırakamam derdin hepp.. bu kadar mücadeleci olman beni çok sevindirdi. benim bacım başaracakk. çok seviyorum senii :)

Çok denemiştim bırakmayı...Bu konudaki rekorum 3 aydı...ilk hedefim bu rekoru geçmek... ondan sonrada irademi nasıl kontrol altında tuttuğumu kendime ispatlayıp bununla gurur duymak!!!Vallahi kendime güvenim yerine geldi,çünkü önceden sigarayı bırakma konusunda çok ümitsizdim ne yalan söyleyim...hipnoza kadar herşeyi denedim zamanında ama çözüm yine bendeymiş.....ayın 13'ünde bıraktım bugün tam 9 gün oldu:))

hiç bu kadar kararlı görmemiştim seni bacımm.. bırakamam derdin hepp.. bu kadar mücadeleci olman beni çok sevindirdi. benim bacım başaracakk. çok seviyorum senii :)

însallah ablamda destek olmadan olmayacak sanirim iki gündür bes taneden fazla ictim :KK43: gittikce fazlalastiriyom ama cok istiyorum hala birakmayi kendime engel olamiyorum arastiriyorum destek olarak ne yapabilirim diye eger bilgisi olan varsa yardim etsin ne daha iyi olur akapunkturmu yoksa baska birseymi deneyip sonuc alan varsa yazarsa sevinirim

Çok denemiştim bırakmayı...Bu konudaki rekorum 3 aydı...ilk hedefim bu rekoru geçmek... ondan sonrada irademi nasıl kontrol altında tuttuğumu kendime ispatlayıp bununla gurur duymak!!!Vallahi kendime güvenim yerine geldi,çünkü önceden sigarayı bırakma konusunda çok ümitsizdim ne yalan söyleyim...hipnoza kadar herşeyi denedim zamanında ama çözüm yine bendeymiş.....ayın 13'ünde bıraktım bugün tam 9 gün oldu:))

bravoo lucky sen basaracaksin bu isi sana güveniyorumm

insallah canim akapunkturu arastiriyorum ben almanyadayim da bilgi almaya calisiyorum nerde nasil yaptirabilirim diye

kızlar hepinize kolay gelsin Allah sabır versin çünkü eski bir tiryaki olarak ne kadar zor olduğunu biliyorum bu işin.bende defalarca denemiştim 15 günlük 1 aylık bırakmalarım olmuştu hemde defalarca ama her defasında tekrar içiyordum hepsininde bir bahanesi vardı kendimce:KK17:o zamanlar erkek arkadaşım olan kocam bırakıyorum dedi ve hala içmiyor çoktan unuttu.(7 yıl önce bıraktı)bence bu iş tiryakilikle alakalı o beni anlamıyordu çünkü ben çoook zor bıraktım sigarayı hatta bazen ağlardım içemediğim için:KK1:benim düşüncem bu iş kişinin kendisinde bitiyor diğer ilaçlar,sakızlar vb şeylere çok inancım yok denemiş biri olarak bunu söyleyebilirim.ben gerçek bırakmayı hiçbir şey kullanmadan kendime inanarak başardım.tam 4 ay boyunca kendimle savaştım 4 ay sonra başardığımı hissettim.artık gerçekten canım istemiyor dediğimde 4,5 aydır kullanmıyordum.şuan çok rahatım şubat ayında 5. yılımı dolduruyorum yani çoktaaan unuttum :KK19:hatta öyle unutmuşumki yanımda içen olduğunda gerçekten rahatsız oluyorum.birde kızım var çok şanslı bir çocuk olduğunu düşünüyorum çünkü bugüne kadar ne evimizde nede arabamızda tek bir sigara dahi içilmedi.hepinize azimli olmanızı diliyorum gerçekten isterseniz inanın başarırsınız :KK71:

mavis81 ben de şubatta 4 yılımı dolduruyorum. ikimizi de kutluyorum.) haticesen benim kardeşim.. onunda izim gibi olmasını çook istiyorumm..o da başaracakk inşallahh..:KK16:

keske birakabilsem ama olmuyor :KK43: kendi kendime yapamiyorum akapunkturu denicem insallah ise yarar haftaya doktora gidecem bakalim ne diyecek umarim ise yarar desteginiz icin cok saolunn

annemle babam 4 sene önce aynı anda sigarayı bıraktılar hiç bir yöntem kullanmadan
bunda kararlılık ve irade çok önemli bence..

keşke sevgilim de bıraksa.. 25 yaşında. daha önce bırakmak için 4-5 defa uğraştı. ama sonuç hüsran :KK43:

perininkızı ben gayet iyiyim .istikrarlı bir şekilde devam ediyorum.Dedim ya bu sefer çok hırslıyım.15.gün:KK19:

bir ay öncesine kadar fosur fosur tüttürürdüm ama hamiş olunca tiksindim.diyodum ben nasıl bırakıcam bu illeti ama Allahımın bir mucizesi oldu şimd günde 1 veya iki oda öylesine yarıda atıyorum.inşallah doğumdan sonrada böyle devam eder

bir ay öncesine kadar fosur fosur tüttürürdüm ama hamiş olunca tiksindim.diyodum ben nasıl bırakıcam bu illeti ama Allahımın bir mucizesi oldu şimd günde 1 veya iki oda öylesine yarıda atıyorum.inşallah doğumdan sonrada böyle devam eder

ay hamileyken demi içiyosun canım ya :KK45:bebişine yazık değilmi güzelim bari doğuncaya kadar içme 1-2 ne farkederki yinede zarar verir ona.hem tiksiniyorsan niye illa zorla içiyorsun anlamadımki:44: birde o tiksinti doğumdan sonra geçer hatta çoğu kişide ilk 3 ay falan olur tiksinme sonra geçer.üzülerek söylüyorum ama sen tiksinmene rağmen 1-2 içiyorsan doğumdan sonra yine başlarsın bu gidişle:KK20:benim ablamda içiyordu ama hamille olduğunu öğrendiği an attı sigarayı ve emzirme dönemindede içmedi.tabi en büyük aptallığıda bunca zamandan sonra şimdi sadece gece yatmadan içiyormuş:KK20:bende evlenmeden birkaç yıl önce bıraktım sırf tiryakiyken hamile kalmayım çocuğun yanında içmesen bile bir şekilde zarar verildiğine inanıyorum onun için gelen misafiri bile kibar bir dille reddederiz biz evine gidince içsin biz niye zarar görelim dimi ama:KK19:

ben zaten içmiyorum şuan ama içiyor olsaydım hamileliğimde içmezdim hiçç...leylacım lütfen sende hiç içmee.. ne kadar şanslısın ... hamilesinnn.. ben de hamile kalmak istiyorumm... hamilelerin duası kabul olur derler.. benim içinde dua edersen sevinirimm:21:

X