Sigarayı nasıl bıraktım?

aygüncüğüm,
sigarayı bıraktığım ilk zamanlar bende de garip bişeler olmuştu.
günde birkaç defa bayılacakmışım gibi oluyordum sanki bir an beynime oksijen gitmiyor gibi oluyordu ama kısa bir süre sonra geçtii.
bu arada hergününü sayalım birlikte :)
çok seviniyorum senin içi canımm
hadi kolay gelsinn..

aygüncüğüm,
sigarayı bıraktığım ilk zamanlar bende de garip bişeler olmuştu.
günde birkaç defa bayılacakmışım gibi oluyordum sanki bir an beynime oksijen gitmiyor gibi oluyordu ama kısa bir süre sonra geçtii.
bu arada hergününü sayalım birlikte :)
çok seviniyorum senin içi canımm
hadi kolay gelsinn..
.
canım teşekkür ederim..ama ben bugün çok zorlandım,salak gibi oldum çooook canım çekti ara ara soluğum çıkmıyor sanki zor nefes alıyorum gibi sanki oruçluyken susuzluktan halsiz düşersin ya onun gibi oldum,bol bol su içmeme rağmen.yani nerdeysen yakcaktım bitane ama olmaz dedim yani yaaa nereye kadar böyle olcam dayanamıyom bi yorgunluk,nefessizlik çöktü içime...mirmirmirmir

4 yıl oldu canım ben bırakalı.. 2.5 ay sonra bir gün bişeylere üzülmüştüm yaktım.. içime çekerken boğazımdan geçmedi tıkandımm.. bi daha hiç denemedim..
evet kilo aldımm ama ben çok zayıftım(43 kg) yemek yiyebilmek için bıraktım ben sigarayı... 1 ay kadar çok fena yedim ama sonra normale döndüm. şimdi normal bir insan kadar iştahlıyım artık sigarayla ilgisi yok :)
krize girdiğin zaman geçeceğini bilmen çok önemlii.. buna kendini inandır canım . gerçekten geçiyor o istek.. sonra bi daha geliyor ama o da geçiyorr.. o zamanı nasıl geçireceksin ???
bişeyler iç ( çay,kahve, bitki çaylları...)
dişlerini fırçala
mentollü sakız çiğnee..
başaracaksın canımmm ..

evet ya sürekli çay demliyorum kendime su içiyorum.bugün 5.gün bitti.dahada içmem inşallah yalnız benim yokuş çıkarken nefes almakta zorlanma var daha anca geçecek heralde..

bide diyetteyim güya canımçayın yanında bişeyler istiyo bugün 2 koca pişiyi götürdüm.böyle giderse yandım..

boyum 168 kilom 76 yürüyüşe başladım günde 1 saat bide göbek eritme hareketleri yapıyorum..şimdilik.

küllükk yasakkelime

Eklentiler

• $kulluk[1].jpg
    $kulluk[1].jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 59
kızlar süpersiniz ya yazdıklarınızı okumak çok keyifliydi....

özellikle nadirem ve perininkızı...sizi çok tebrik ediyorum....

ben 1997den beri sigara kullanıyorum....günde 1 paket içtiğim zamanlarda oldu ama genelde 1e yakın içiyorum:KK43:(((

son 10 gündür falan bırakmayı kesin olarak kafama koydum....ama kendimi kasmıyorum....bu 10 gün içinde günde 5-6 tane içtiğim zamanlar oldu....alıştıra alıştıra bırakmayı deniyorum kısacası....

sigara herkes çok etkiliyor tabiki ama bende dahada bi etkili gibi:çok üzgünüm:

ciğerlerim hassas,kansızlık durumum var bu nedenle bende çok halsizlik yapıyor gibi geliyor....

inşallah bırakıcam bu illeti çünkü gerçekten nefret etmeye başladım artık.....

yazdıklarınız çok motive edici...hihoyyyt

kızlar süpersiniz ya yazdıklarınızı okumak çok keyifliydi....

özellikle nadirem ve perininkızı...sizi çok tebrik ediyorum....

ben 1997den beri sigara kullanıyorum....günde 1 paket içtiğim zamanlarda oldu ama genelde 1e yakın içiyorum:KK43:(((

son 10 gündür falan bırakmayı kesin olarak kafama koydum....ama kendimi kasmıyorum....bu 10 gün içinde günde 5-6 tane içtiğim zamanlar oldu....alıştıra alıştıra bırakmayı deniyorum kısacası....

sigara herkes çok etkiliyor tabiki ama bende dahada bi etkili gibi:çok üzgünüm:

ciğerlerim hassas,kansızlık durumum var bu nedenle bende çok halsizlik yapıyor gibi geliyor....

inşallah bırakıcam bu illeti çünkü gerçekten nefret etmeye başladım artık.....

yazdıklarınız çok motive edici...hihoyyyt

ne durumdasın bebekkafa???

Sigarayı bırakalı üçbuçuk sene oldu..
Çok zordu.
Şu an hala marketteki sigara paketleri şeker paketi gibi geliyor bazen:KK5:
Ama başlamayacağımı biliyorum,çünkü bir tane içersem başlayacağımı önceki tecrübelerimden biliyorum..
Yani sigaranın kokusundan nefret etmek ayrı,çünkü cidden kokusuna tahammülüm yok ama çok ilginçtir,sigara içme eylemine özlem kolay kolay yok olmuyor ya da bende öyle bilmiyorum:18:
Tabi yine de sigarasız hayatın avantajlarını tepe tepe kullanıp,ben sigara içerken bana ahkam kesen insanlara dönüştüğümü görmek de ayrı bir keyif:KK1:

4 yıldır içtim şu sigara denen illeti bıraktım ama 2 hafta önce yine başladım yine bırakacaım inşallah

bende çok bırakmak istiyorum günden güne eriyip bitiyorum acayip zayıfım ama bırakmak istediğimi düşündügüm an hemen kalkıp bir sigara içesim geliyo..istek gelince gözlerim bulanıklaşıyo ve acayip sinirli oluyorum içmeyince nasıl nerden başlıycam bilemiyorum maşallah sizlere ne güzel azimliymişsiniz başarmıssınız..

seni tebrik ederim perininkizi birakmana cok sevindim ben de birakmak istiyorum ama olmuyor cok istemem ragmen vaz gecemiyorum insallah bir gün bende birakabilirim hem kendim daha cokta cocuklarim icin istiyorumm

seni tebrik ederim perininkizi birakmana cok sevindim ben de birakmak istiyorum ama olmuyor cok istemem ragmen vaz gecemiyorum insallah bir gün bende birakabilirim hem kendim daha cokta cocuklarim icin istiyorumm

en kısa zamanda bırakmanı diliyorum canımm.. evet o dünya tatlısı bebişlerin için bırakmalısın ... en kısa zamanda:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

X