Sigarayı nasıl bıraktım?

bende çok bırakmak istiyorum günden güne eriyip bitiyorum acayip zayıfım ama bırakmak istediğimi düşündügüm an hemen kalkıp bir sigara içesim geliyo..istek gelince gözlerim bulanıklaşıyo ve acayip sinirli oluyorum içmeyince nasıl nerden başlıycam bilemiyorum maşallah sizlere ne güzel azimliymişsiniz başarmıssınız..

senin bırakanlardan hiç bir eksiğin yok hevuk... sadece yetrince hazırlayamıyorsun kendini bence... en kısa zamanda güzel haberini bekliyorum canım..:KK8:

Sigarayı bırakalı üçbuçuk sene oldu..
Çok zordu.
Şu an hala marketteki sigara paketleri şeker paketi gibi geliyor bazen:KK5:
Ama başlamayacağımı biliyorum,çünkü bir tane içersem başlayacağımı önceki tecrübelerimden biliyorum..
Yani sigaranın kokusundan nefret etmek ayrı,çünkü cidden kokusuna tahammülüm yok ama çok ilginçtir,sigara içme eylemine özlem kolay kolay yok olmuyor ya da bende öyle bilmiyorum:18:
Tabi yine de sigarasız hayatın avantajlarını tepe tepe kullanıp,ben sigara içerken bana ahkam kesen insanlara dönüştüğümü görmek de ayrı bir keyif:KK1:

ne kadar sıradan değiliz :) kutluyorum seni dilarem..

Bende bugün için karar almıştım sigarayı bırakmak için ...Biraz sonra son sigaramı içip,hayatımdan ebediyen çıkarıyorum!:KK64::90:Yaşasın özgürlük!!!:KK9:

Hayatım şu ana kadar gayet iyiyim ama yemekten sonra alışkanlıktan galiba sürekli aklıma geliyor...Malesef hiç şansı yok bu defa başarıcam:KK9:
ilgin için teşekkürler perininkızı!:

aklına gelmesi hatta aklından çıkmaması çok doğal canım. bu bi süre daha böyle devam edecek ama geçecek :KK16:
bu kadar kararlı olman çok güzell.. daha güzel günlere .)

suanda mesajlarin hepsini okudum sanirim bende karar verdim yarin kesinlikle icmicem insalllah kararimdan vaz gecmem ben bir haftadir birkmam lazim diye düsünüyorum ama bir türlü tam karar veremedim ya olmazsa diyip durdum ama denemeden bunu bilemiyecegim sanirim son sigarami icecem az sonra bir dahada agzima almicam cocuklarim herseyden degerli bu illet beni 19 senedir zehirledi cocuklarimida zehirlemesine musade etmicem sigara her aklima geldiginde cocuklarimi düsünüp icmicem insallah basaracam buarada birakmama sizlerinde cok faydasi oldu simdiden hepinize cok tesekkür ediyorumm

suanda mesajlarin hepsini okudum sanirim bende karar verdim yarin kesinlikle icmicem insalllah kararimdan vaz gecmem ben bir haftadir birkmam lazim diye düsünüyorum ama bir türlü tam karar veremedim ya olmazsa diyip durdum ama denemeden bunu bilemiyecegim sanirim son sigarami icecem az sonra bir dahada agzima almicam cocuklarim herseyden degerli bu illet beni 19 senedir zehirledi cocuklarimida zehirlemesine musade etmicem sigara her aklima geldiginde cocuklarimi düsünüp icmicem insallah basaracam buarada birakmama sizlerinde cok faydasi oldu simdiden hepinize cok tesekkür ediyorumm

arkandayız canımm..:KK12:

arkadaslar ben hala birakamadim günde 5 taneye düsürdüm simdilik ama icmeden duramiyom tamamen nasil birakacam bilmiyorum aranizda akapunkturla birakan varsa sonucu yazarsa sevinirim

Ben daha önce sigara bırakma merkezine gittim soğuk lazer yöntemi ile denedim olmadı olmayan neydi peki.Kesinlikle baş ağrısı gerginlik gibi bırakma etkilerini yok ediyor bu yöntem fakat psikolojik bir fayda sağlamıyor canının istemesini önlemiyor.Yani sen başı ağrımayan sinirli olmayan bir mücadeleci oluyorsun.Kısacası asıl yük yine sende.
Bu hafta kilo ile ilgili gideceğim akapunktura sanırım sigara içinde yaptırırım ama şunu biliyorum ki top yine bende bu konuda mucize yok

Ben daha önce sigara bırakma merkezine gittim soğuk lazer yöntemi ile denedim olmadı olmayan neydi peki.Kesinlikle baş ağrısı gerginlik gibi bırakma etkilerini yok ediyor bu yöntem fakat psikolojik bir fayda sağlamıyor canının istemesini önlemiyor.Yani sen başı ağrımayan sinirli olmayan bir mücadeleci oluyorsun.Kısacası asıl yük yine sende.
Bu hafta kilo ile ilgili gideceğim akapunktura sanırım sigara içinde yaptırırım ama şunu biliyorum ki top yine bende bu konuda mucize yok

tesekkür ederim bilgi verdin icin sonucu daha sonra paylasirsan sevinirim insallah faydasi olur

X