- 20 Mart 2008
- 140.521
- 210.409
- 60
1 tane içecem diye tırsıyorum şimdi,aklımda evamlıda zorluyorum hep yok içme diyorum.Kokusundan midenizi bulandırın canım çekiyor demeyin kendinizi kandırın emin olun ilerleyen zamanlarda hiç canınız çekmeyecek belki günde bir defa çeker kendinize güvenin kararlı olun
ilk günler sık biraz dişini devamı zaten geliyor1 tane içecem diye tırsıyorum şimdi,aklımda evamlıda zorluyorum hep yok içme diyorum.
Umarım öyle olur elim gidecek diye ürküyorum resmen bugünüde atlatırsam daha rahat ederim herhalde..ilk günler sık biraz dişini devamı zaten geliyor
Dayan 3 gün dayanDün sabah en son sigarayı içtim uygulamayı indirdim telefona,sadece akşam eşim içerken 2-3 fırt içtim o kadar.
Sistem 1 gün 56 dakika sigarasız yazıyor,zorlanıyorum aklım gidiyor devamlı.
Bugün 3.günüm iyi gidiyor,sabahları zorlanıyorum daha çok.Dayan 3 gün dayan
Bende durumlar iyi bugün 3.gün aklım gidiyor genede.kızlar günaydınn nasıl gidiyorr ?
Hhahah ben bu sefer baya baya unuttum 41. günüm :)Bu aralar çok sık rüyam da görüyorum bugün içtiğimde oh be iyi ki içtim diyorum ama deli gibi çekiyorum içime
Öncelikle size 41 kere maşallahkızlar günaydınn nasıl gidiyorr ?
Ben her gece rüyama girmesin diye dua ediyorumBu aralar çok sık rüyam da görüyorum bugün içtiğimde oh be iyi ki içtim diyorum ama deli gibi çekiyorum içime
Teşekkür ederim evet yılbaşına sigarasız giricezzzzz :)Öncelikle size 41 kere maşallah41 gün geride boraktınız.. 1ocak2022 ye 3 haftadır sigara içmiyor olarak giricem yıllardır hep bunu hayal ediyordum
Ve inşallah sigarasız yıl,yıllarımız olurTeşekkür ederim evet yılbaşına sigarasız giricezzzzz :)
Vovvvv mükemmelsinn tebrik ediyorum :) bende kendimi ödüllendiriyorum hep :)Arkadaslarrrrrr ben bıraktığım gün 1 aylık sigara paramı kenara ayirmistim bugün 17.gün nasılsa içmiyorum dedim kendime blender aldımevde ki 2ay önce bozulmuştu sigaraya vericegim parayı ihtiyacım olan verdim ve birde kendime waffle ismarladim
inşallah canım :) biz istedikten sonra her şey olur :)Ve inşallah sigarasız yıl,yıllarımız olur
Arkadaslarrrrrr ben bıraktığım gün 1 aylık sigara paramı kenara ayirmistim bugün 17.gün nasılsa içmiyorum dedim kendime blender aldımevde ki 2ay önce bozulmuştu sigaraya vericegim parayı ihtiyacım olan verdim ve birde kendime waffle ismarladim
Biz aynı zamanda bırakmıştık benim 19.gün senin 17..Arkadaslarrrrrr ben bıraktığım gün 1 aylık sigara paramı kenara ayirmistim bugün 17.gün nasılsa içmiyorum dedim kendime blender aldımevde ki 2ay önce bozulmuştu sigaraya vericegim parayı ihtiyacım olan verdim ve birde kendime waffle ismarladim
E Ecem1628 41.gün günde kaç kere aklına geliyor… nezamandır ah içsem birtane demiyorsun veya nezamandır oh be kurtuldum diyebiliyorsun?Biz aynı zamanda bırakmıştık benim 19.gün senin 17..peki senin krizlerin ne sıklıkta oluyor.. ?özlüyormusun mesela? Ve önceden içtiğin zamanlarda mesela sabah kahvaltıdan sonra veya gece yatmadan önce ne zaman keyifle içmişsen şimdi o anlarda zorlanıyormusun bazen?
Benim 19.günüm.. günde 3 kere falan çok canım çekiyor ya birtane olsada içsem diye.. tüm işimi bitirdiğimde içmeyş çok severdim.. şimdi tüm işimi bitirdiğimde içemiyorum diye nerdeyse ağlıcam gibi oluyorum
Çok garip bir şekilde ben hiç özlemiyorum krizler de gelmiyor ilk 3gun zordu ama yine de aman aman değildi anlık gelip gitti ben 15yila yakın içiyordum kahve sigara mutfak sigara ayrilmazim Di nasıl oldu anlamadım ama nedense ben çok kolay geçiriyorumBiz aynı zamanda bırakmıştık benim 19.gün senin 17..peki senin krizlerin ne sıklıkta oluyor.. ?özlüyormusun mesela? Ve önceden içtiğin zamanlarda mesela sabah kahvaltıdan sonra veya gece yatmadan önce ne zaman keyifle içmişsen şimdi o anlarda zorlanıyormusun bazen?