- 9 Ekim 2010
- 132
- 1
-
- Konu Sahibi maviduvar1
Simdi yine ictim ve sondurdukten sonra yine pisman oldum.
Aslinda benim asil buyuk sorunum sabahlari. İcmezsem resmen huy degistiriyorum. Sabah korkum yuzunden birakamiyorum zaten.
bende iki gündür sigara içmiyorum
daha önce defalarca denedim ama bırakamadım
bronşit olmuşum ve ciğerlerim çok fena hırıltı var ve zor nefes alıyorum
bunu niye bedenime yapıyorum bukadar iradesizmiyim benim bir kızım var bana ihtiyacı var birgün sigara yüzünden ondan ayrılırsam beni affedermi anne çok mu zordu sigarayı bırakmak derse ne cevap veririm
bu sefer kesin kararlıyım bu illetten kurtulcam
Çok geçmiş olsun, inşallah bu sefer başarılı olursun. Gerçekten istersen başarabilirsin, ben haala direnenlerdenim, canım sigara istemiyormu? tabiki istiyor ama ben içmek istemiyorum. Pişman olmak tan korkuyorum çünkü.... Hadi kolay gelsin sanada, inşallah sende kurtulursun.
teşekkür ederim
bu sefer bırakıcam çok kararlıyım bugün 3 ncü gün oldu hala canım çok istiyor ama pakete elimi bile uzatmadım
hadi birbirimize destek olalım birlikte bırakalım
bu topiğin tüm sayfalarını okudum gerçekten iyi geliyo hem yazmak hem de sigarayı bırakanarın duygularını yaşadıklarını okumak
mesala dün kulaklarım çok uğulduyordu başım dönüyodu ama bugün daha enerjik kalktım yataktan bide gece deliksiz uyusam ama hepsşi geçicek deyip kendime güç veriyorum
En zoru ilk 3 gün zaten,bak ne güzel bitiyor bugün:) Sonra ilk haftayı deviriyorsun derken daha bir güven geliyor.Sonra ilk 3 haftayı bitirince kendine bir hediye alıyorsun çünküü artık yeni bir dönem başlıyor ara ara yoklamalar olsada ilk günlerdeki gibi olmuyor.Bir iki gün önce yazmıştım, sigara diye dolandım çok şükür bugün aramıyorum. Karanfil ve tarçın benim ilacım, devam diyorum:)
bende su çok fazla içiyorum inadına neskafe içiyorum herzaman sigarayla içerdim bi fincan bitene kadar 3 tane yakardım
en zoru üç gün mü gerçekten bundan sonra rdaha mı rahat olucak
hergün sigara parasını bi kutuya koyuyorum bende kendime şöle pahalı bi ayakkabı çanta hediye edicem inşallah şu bir hafta bi geçsin
Evet en zoru ilk 3 gün ama dediğim gibi birkaç hafta yoğunluk devam ediyor:) bol yürüyüş bol su 1 hafta sonra kutlama hadi bakalım kolay gelsin
teşekkür ederim
bu sefer bırakıcam çok kararlıyım bugün 3 ncü gün oldu hala canım çok istiyor ama pakete elimi bile uzatmadım
hadi birbirimize destek olalım birlikte bırakalım
bu topiğin tüm sayfalarını okudum gerçekten iyi geliyo hem yazmak hem de sigarayı bırakanarın duygularını yaşadıklarını okumak
mesala dün kulaklarım çok uğulduyordu başım dönüyodu ama bugün daha enerjik kalktım yataktan bide gece deliksiz uyusam ama hepsşi geçicek deyip kendime güç veriyorum
En zoru ilk 3 gün zaten,bak ne güzel bitiyor bugün:) Sonra ilk haftayı deviriyorsun derken daha bir güven geliyor.Sonra ilk 3 haftayı bitirince kendine bir hediye alıyorsun çünküü artık yeni bir dönem başlıyor ara ara yoklamalar olsada ilk günlerdeki gibi olmuyor.Bir iki gün önce yazmıştım, sigara diye dolandım çok şükür bugün aramıyorum. Karanfil ve tarçın benim ilacım, devam diyorum:)
ayy çok mutlu oldum daha önce hiç 3 gün atlatamamıştım
çok teşekkür ederim desteğin için daha önce bırakanları görmek çok iyi geliyo tecrübeleriniz çok yardımcı oluyo
kızlar ya havalar ısındıkça şeytan daha sık uğramaya başladı...savaş sanki yeni başladı...
kızlar ya havalar ısındıkça şeytan daha sık uğramaya başladı...savaş sanki yeni başladı...
aman aman sakın yenilme arkadaşım o kadar yol almışken tekrar başa dönme
hem ben kendime seni örnek aldım sigara krizlerim geldiğinde senin yazdıklarını okudum tavsiyelerini yaptım hepside işe yaradı bugün 9 ncu günüm çok şükür
şu cümlelerin var ya bana nasıl destek oldu bilemezsin. aslında canım istemiyor ama havalar ısınınca psikolojik sanırım. yok yok yenilmicem. yenilirsem aynı kabus tekrar başlayacak. bırakmam lazımla başlayan cümleler...çok teşekkür ederim.
Al benden de o kadar arkadaşım..''savaş sanki yeni başladı''demişsin,duygularıma tercüman olmuşsun.36.günüm bitmek üzere ama bu hafta boyunca sanki sigarayı bıraktığım ilk haftayı yaşar gibi oldum.Uzun zamandır yoğundum,giremedim.Özellikle bugün tavan yaptı sigara içme isteğim.erce arkadaşın da söylediği gibi seni örnek aldık,moral bulayım motive olayım diye girdim şimdide..Nasıl kurtulcaz bu illetten??