Sigaradan kurtuluyorum

tebrık ederım canm bravo sana hayatındakı en dogru kararı vermıssın ben hıc ıcmedım ama esım 12 13 yasından berı ııcyor yaklasık 19 yıldır hep bırakıp tekrar baslıyor ve a stım hastası tek kavga nedenımız bu.. ama 15 gun önce bıraktıgını soyledı sevınmek ıstıyorum ama bılmıyorum cunku daha once cok bırakıp tekrra basladı hatta bırınde 9 ay ıcmemıstı bıtane ıcersem bısey olmaz demıs ve ıcmıstı.. bakalım ınsallah baslamz bıdaha sende baslama lutfen ınsan bıle bıle ölume gıdermı hıc? umarım hep boyle devam edersın.. tabıkı esımde..

tebrık ederım canm bravo sana hayatındakı en dogru kararı vermıssın ben hıc ıcmedım ama esım 12 13 yasından berı ııcyor yaklasık 19 yıldır hep bırakıp tekrar baslıyor ve a stım hastası tek kavga nedenımız bu.. ama 15 gun önce bıraktıgını soyledı sevınmek ıstıyorum ama bılmıyorum cunku daha once cok bırakıp tekrra basladı hatta bırınde 9 ay ıcmemıstı bıtane ıcersem bısey olmaz demıs ve ıcmıstı.. bakalım ınsallah baslamz bıdaha sende baslama lutfen ınsan bıle bıle ölume gıdermı hıc? umarım hep boyle devam edersın.. tabıkı esımde..

champix diye bi ilac sayesinde sigarayı bırakan cok kişi duydumm

18.günüm bugün.Zaman biraz yavaş ilerliyor sanki. 12.ve 15.günlerde yazmışım en son,3er gün arayla yani şuan da dahil, ama çok daha uzun zaman olmuş gibi sanki..Artık daha rahatım,canım nadiren istiyor, ilk zamanlarda sanırım tam anlamıyla bıraktığıma inanamamıştım,o kriz anlarını yenemeyeceğimi düşünmüştüm,artık gönül rahatlığıyla bıraktım diyebiliyorum..

Bazı arkadaşlarım yüzümde değişiklik olduğunu söylüyorlar,bende hissediyorum gerçekten cildim canlandı,ne büyük işkence ediyomuşuz kendimize,ki sadece 18günde bunun sonucunu görebildim..

Yalnız önemli bi sorun var ki inanılmaz iştahım açıldı ve yiyorum maalesef,atıyorum hergün 1çikolata yemeye başladım,sigara içerken yediğimin hesabını hiç yapmazdım,çünkü almıyodum..Ve hareketim azaldı,normalde evde temizlik olayını biraz abartırım,sigarayı bıraktığımdan beri normal standartta temizlik yapıyorum,çünkü eskiden temizlik aralarında hep sigara içerdim,şimdi canım sigara çekiyor die daha uzun aralıklarla yapıyorum,en azından 15gündür böyle oldu..Kilo almamak için kendime çeki düzen vermem lazım..Cokseymiistedim arkadaşım diyosunya 2kiloyu veremedim,hiç dert etme,2ay oldu sen sigarayı bırakalı,bundan sonra almazsın ve onu da rahatlıkla verebilirsin,ben 15günde 2kilo aldığımı hisseder gibiyim,tartıya çıkmaya cesaretim yok,Allahtan 1-2 kiloya ihtiyacım vardı,oyüzden şimdilik çok sıkıntı değil,bırakmak daha önemliydi benm için..

Bi de geceleri yatınca hemen uykuya dalamazdım,bıraktığımdan beri öyle bir uyuyorum ki mışıl mışıl anlatamam,hem de erkenden..Aslında bırakmamın en önemli güzelliği bebek istiyoruz umarım en kısa zamanda kavuşuruz ona..Hep diyodumki nasıl olcak hamilelikte,nasıl bırakcam,bırakmam lazım sırf bunun için diyodum,Sigara içerken hamile olduğumu öğrensem eminim çok zor olcaktı,sırf buyüzden çok mutluyum,şunu biliyorum ki artık bebişimin sigara içen bi annesi olmayacak..Hamile olup içen arkadaşlarım ve bırakmaya çalışan arkadaşlarım da lütfen ağzınıza almayın kullanmayın şunu doğacak yavrularınız için..

tAMMMMM 60 gündür sigara içmiyorum. 390 lira cepte, ciğerlerime tam 1200 sigarayı çekmedim. neredeyse hiç aklıma gelmiyor. zor günler geçti gitti. ama tek derdim kilo verememek. dikkat edince çok kolay kilo veren ben şimdi bir türlü veremiyorum. vücuduma neler oluyor....ama aldığım 2 kiloyu çok dert etmiyorum. zehirden kurtuldum ya...haaa bu arada artık sigara içmek eylemi bana çok saçma geliyor.

tAMMMMM 60 gündür sigara içmiyorum. 390 lira cepte, ciğerlerime tam 1200 sigarayı çekmedim. neredeyse hiç aklıma gelmiyor. zor günler geçti gitti. ama tek derdim kilo verememek. dikkat edince çok kolay kilo veren ben şimdi bir türlü veremiyorum. vücuduma neler oluyor....ama aldığım 2 kiloyu çok dert etmiyorum. zehirden kurtuldum ya...haaa bu arada artık sigara içmek eylemi bana çok saçma geliyor.

Ben bırakalı 1 yıl olacak kısa bir zaman sonra. Hayatımda hiç sigara içmemiş gibiyim. Kiloyuda dert etmeyin çünkü ben bıraktıktan sonra 4 kilo aldım. Yaklaşık iki aydada 9 kilo verdim. Sigarayı bırakabilecek kadar iradeniz varsa zaten kilo vermekte çok kolay emin olun.

champix diye bi ilac sayesinde sigarayı bırakan cok kişi duydumm

Ben bahsettiğin ilaçla bıraktım ama sadece ilaç tek başına çözüm değil. İradede çok önemli. İlaç sadece yardımcı oluyor.

Ben bahsettiğin ilaçla bıraktım ama sadece ilaç tek başına çözüm değil. İradede çok önemli. İlaç sadece yardımcı oluyor.

ben ilaç kullanmadım. tamamen irade ile bıraktım. daha doğrusu bırakmaya çalışıyorum...

çokşeymiistedim merhaba canım bugün benimde 22 ci günüm fizyolojik olarak bıraktım fakat psikolojik olarak zaman zaman sinirleniyor sigara içmeyi arıyorum doğrusu ... resmen kendimle mücadele ediyorum anlayacağın gibi iştahım açıldı damak tadım yerine geldi sanki kilo aldım biraz zaten bende minyon tipli iki çocuk annesi bir bayanım kilo almak istemiyorum minyon tipli olduğum için kilo bana hiç yakışmaz doğrusu açıkcası ilk işim bu gün bir baskül alıp tartılmak olacak kaç kilo aldığımı merak ediyorum doğrusu sana gelince sen şimdi nasılsın ? kaç kilo aldın ? sigarayla olan mücadelenden dolayı seni canı gönülden çok tebrik ediyorum ....:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

çokşeymiistedim merhaba canım bugün benimde 22 ci günüm fizyolojik olarak bıraktım fakat psikolojik olarak zaman zaman sinirleniyor sigara içmeyi arıyorum doğrusu ... resmen kendimle mücadele ediyorum anlayacağın gibi iştahım açıldı damak tadım yerine geldi sanki kilo aldım biraz zaten bende minyon tipli iki çocuk annesi bir bayanım kilo almak istemiyorum minyon tipli olduğum için kilo bana hiç yakışmaz doğrusu açıkcası ilk işim bu gün bir baskül alıp tartılmak olacak kaç kilo aldığımı merak ediyorum doğrusu sana gelince sen şimdi nasılsın ? kaç kilo aldın ? sigarayla olan mücadelenden dolayı seni canı gönülden çok tebrik ediyorum ....:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ben sigarayı bırakma mücadeleme başladığımda 62,6 idim. sonra bir anda 64,8 oldum hatta 65 li rakamları da gördüm. ama bu süre içinde çok yememeye özen gösterdim. fakat hiç inemedim. bu sabah tartıldığımda 63,8 idim. ama inat ettim. 60 olucam. sigarasız yaşamak süper bir duygu...özgürlüğümü geri aldım, hayatımdaki herşey olumlu anlamda dğişti. kendimi çok güzel hissediyorum, özgüvenim geri geldi. pis kokumuyorum, her an sigara içmek için fırsat kollamıyorum. gönlümce para harcıyorum. sigara içen bayan arkadaşlarıma bakınca gözüme çok kötü görünüyorlar. cildim inanılmaz parladı. kısacası ben yeniden kendimi buldum....sana da bu yolda başarılar diliyorum. 22 gün az zaman değil.

Merhaba, bende 15 yildir sigara iciyordum. 13 gun once biraktim. aslinda champix ile birakacaktim ama gorustugum hemsire yan etkilerinin cok fazla oldugunu soyledi ve beni vazgecirdi. bir haftalik yuksek dozajda nicotin bandi verdi her carsamba ona gidip kontrol olacagim icip icmedigime bakacak ve yeni nikotin bandini verecek ama ben 13 gunden beri nicotin bandini kullanmadim kendi irademle birakmak istiyorum onunda zarari var mutlaka ve 13 gunden beri sigara icmiyorum neden nicotin alayim simdi vucuduma. ayrica ayni zamanda spora ve rejime basladim kilo almamak icin. sigarayi biraktigim gunden beri her sabah 2 saat yuruyorum evde spor aletimi kullanyorum 45 dk kilo almayi birakin iki kiloda verdim. nefesim acildi cildim degisiyor kendimi psikolojik olarak daha saglikli hissediyorum gune sigara yerine sporla basladigim icin kendimi sinirli degil daha mutlu hissediyorum verdigim kilolarda cabasi): umarim hep boyle devam eder darisi tum sigara birakmak isteyenlerin basina..

bugün akşam yemekten sonra canım nasıl sigara istedi anltamam...sanki hiç bırakmamışım gibiydim. eve gelince eşimim sigarasını aldım. kokladım. içer gibi yaptım. allah ne oluyor ki bugün 64. günüm. 2 ayı devirdim.

bende 5 sene kullandım 1 sene oluyo bırakalı yemekten sonra resmen acı cekiyodum ya:S cok iyi anlıyorum bende bide belirli yemekler vardı örneğin döner yeriz arkadaşlarla arkasından sigara yakarız bıraktıktan sonra uzun dnem yemedim yedikten sonrada o ihtiyacı hissetim içimde inanılmaz şimdi içmiyorum ve cok rahatım zaten cok pahalı oldu filan avutuyorum kendimi:KK70: senide tebrik ederim canım kafanı dağıtcak seyler bulmalısın o anda başka şeylere yönel..

bugün akşam yemekten sonra canım nasıl sigara istedi anltamam...sanki hiç bırakmamışım gibiydim. eve gelince eşimim sigarasını aldım. kokladım. içer gibi yaptım. allah ne oluyor ki bugün 64. günüm. 2 ayı devirdim.

Bende bugün hatta bu sıralar sigara diye dolanıyorum:KK43: 50 gün bitti neredeyse, hepmi böyle olacak yoksa:2:

Arkadaslar nasil biraktiniz ne olur bana da soyleyin. Asla birakamiyorum.

2 sene once bir ilac almistim o sayede nefret ettim ve maalesef onerilen sureden once ilaci biraktim.

İnanir misiniz yuzume nur indi sanki ekstra bir guzellik ve aydinlik geldi inanilir gibi degil. Fakat ben 1 ay bile dayanamayip basladim.

Esim sigarayi birakti ben benim de birakmam kendi sagligim icin sart.

Cok rica ediyorumiyice nefret etmemi saglayacak birsey onerin bana ben de kurtulayim su illetten :KK43:(

2 sene once bir ilac almistim o sayede nefret ettim ve maalesef onerilen sureden once ilaci biraktim.

İnanir misiniz yuzume nur indi sanki ekstra bir guzellik ve aydinlik geldi inanilir gibi degil. Fakat ben 1 ay bile dayanamayip basladim.

Cok rica ediyorumiyice nefret etmemi saglayacak birsey onerin bana ben de kurtulayim su illetten :KK43:(

Maalesef benim eşim içiyor bu artı bir zorluk getiriyor. Ben ilk başta tarçın karanfil, meyankökü ve karabaştan faydalandım. yüzümün rengi açıldıkça motive oldum şimdi kilolara yığıldıkca üzülmeye başladım. İçersin sıkıntı içmezsin sıkıntı:KK43: bol bol su birde yürüyüş bende işe yaramıştı. Umarım sende başarırsın:)

Maalesef benim eşim içiyor bu artı bir zorluk getiriyor. Ben ilk başta tarçın karanfil, meyankökü ve karabaştan faydalandım. yüzümün rengi açıldıkça motive oldum şimdi kilolara yığıldıkca üzülmeye başladım. İçersin sıkıntı içmezsin sıkıntı:KK43: bol bol su birde yürüyüş bende işe yaramıştı. Umarım sende başarırsın:)

Esim icse ben hic birakmayi dusunmezdim :) gerci bebek faktoru var. Bebek isteyen bir insan sigara icer mi?

Canim sigara istedikce su icmem mi gerekiyor? Sigara istegini yok mu ediyor su?

Esim icse ben hic birakmayi dusunmezdim :) gerci bebek faktoru var. Bebek isteyen bir insan sigara icer mi?

Canim sigara istedikce su icmem mi gerekiyor? Sigara istegini yok mu ediyor su?

Bebek düşünüyorsanız en güzeli hamile kalmadan bırakmak, böylece hamilelikte bu sıkıntıyı yaşamazsın.Su bir nebzede olsa bastırıyor ama sigara içmeyi gerçekten istemezsen işin çok kolaylaşır. Ben büyük bir heyecanla atıldım bu sigara bırakma işine o yüzden başlangıçta çok çok zor olmadı. 18 yıldır içiyordum.İlk haftalarda ağzımda karanfil tanesiyle gezdim:) Benim tek sorun ettiğim aldığım kilolar:KK43:

bende 5 sene kullandım 1 sene oluyo bırakalı yemekten sonra resmen acı cekiyodum ya:S cok iyi anlıyorum bende bide belirli yemekler vardı örneğin döner yeriz arkadaşlarla arkasından sigara yakarız bıraktıktan sonra uzun dnem yemedim yedikten sonrada o ihtiyacı hissetim içimde inanılmaz şimdi içmiyorum ve cok rahatım zaten cok pahalı oldu filan avutuyorum kendimi:KK70: senide tebrik ederim canım kafanı dağıtcak seyler bulmalısın o anda başka şeylere yönel..

bende de bu istek genelde pide yedikten sonra oluyor. eskiden de pide yedikten sonra arkaarkaya içerdim. ben de bir süre pide yemeyeyim bari....
Bende bugün hatta bu sıralar sigara diye dolanıyorum:KK43: 50 gün bitti neredeyse, hepmi böyle olacak yoksa:2:
daha önce ki bırakma sürecimde bir 70. günüm vardı. allah düşmanımın başına vermesin..sigarayı bırakmak bitmek bilmeyen bir mücadele...sanki bugün sigara içenlere özendim...

ben bıraktım mı bilmiyorum. 64 gün oldu. bu zamana dek su, bitki çayı ve meyve ile geldim. benim eşim de içiyor. ona rağmen mücadele ediyorum...

Simdi yine ictim ve sondurdukten sonra yine pisman oldum.

Aslinda benim asil buyuk sorunum sabahlari. İcmezsem resmen huy degistiriyorum. Sabah korkum yuzunden birakamiyorum zaten.

Bebek düşünüyorsanız en güzeli hamile kalmadan bırakmak, böylece hamilelikte bu sıkıntıyı yaşamazsın.Su bir nebzede olsa bastırıyor ama sigara içmeyi gerçekten istemezsen işin çok kolaylaşır. Ben büyük bir heyecanla atıldım bu sigara bırakma işine o yüzden başlangıçta çok çok zor olmadı. 18 yıldır içiyordum.İlk haftalarda ağzımda karanfil tanesiyle gezdim:) Benim tek sorun ettiğim aldığım kilolar:KK43:

Bu arada karanfil bana cok mantikli geldi.

X