18.günüm bugün.Zaman biraz yavaş ilerliyor sanki. 12.ve 15.günlerde yazmışım en son,3er gün arayla yani şuan da dahil, ama çok daha uzun zaman olmuş gibi sanki..Artık daha rahatım,canım nadiren istiyor, ilk zamanlarda sanırım tam anlamıyla bıraktığıma inanamamıştım,o kriz anlarını yenemeyeceğimi düşünmüştüm,artık gönül rahatlığıyla bıraktım diyebiliyorum..
Bazı arkadaşlarım yüzümde değişiklik olduğunu söylüyorlar,bende hissediyorum gerçekten cildim canlandı,ne büyük işkence ediyomuşuz kendimize,ki sadece 18günde bunun sonucunu görebildim..
Yalnız önemli bi sorun var ki inanılmaz iştahım açıldı ve yiyorum maalesef,atıyorum hergün 1çikolata yemeye başladım,sigara içerken yediğimin hesabını hiç yapmazdım,çünkü almıyodum..Ve hareketim azaldı,normalde evde temizlik olayını biraz abartırım,sigarayı bıraktığımdan beri normal standartta temizlik yapıyorum,çünkü eskiden temizlik aralarında hep sigara içerdim,şimdi canım sigara çekiyor die daha uzun aralıklarla yapıyorum,en azından 15gündür böyle oldu..Kilo almamak için kendime çeki düzen vermem lazım..Cokseymiistedim arkadaşım diyosunya 2kiloyu veremedim,hiç dert etme,2ay oldu sen sigarayı bırakalı,bundan sonra almazsın ve onu da rahatlıkla verebilirsin,ben 15günde 2kilo aldığımı hisseder gibiyim,tartıya çıkmaya cesaretim yok,Allahtan 1-2 kiloya ihtiyacım vardı,oyüzden şimdilik çok sıkıntı değil,bırakmak daha önemliydi benm için..
Bi de geceleri yatınca hemen uykuya dalamazdım,bıraktığımdan beri öyle bir uyuyorum ki mışıl mışıl anlatamam,hem de erkenden..Aslında bırakmamın en önemli güzelliği bebek istiyoruz umarım en kısa zamanda kavuşuruz ona..Hep diyodumki nasıl olcak hamilelikte,nasıl bırakcam,bırakmam lazım sırf bunun için diyodum,Sigara içerken hamile olduğumu öğrensem eminim çok zor olcaktı,sırf buyüzden çok mutluyum,şunu biliyorum ki artık bebişimin sigara içen bi annesi olmayacak..Hamile olup içen arkadaşlarım ve bırakmaya çalışan arkadaşlarım da lütfen ağzınıza almayın kullanmayın şunu doğacak yavrularınız için..