Şiddetli geçimsizlik, siz olsanız ne yapardınız?

Daha ortada söz yok nişan yok, neden annesiyle bu kadar sıkı fıkı olup onlara yemekler sofralar hazırlıyosunuz anlamadım.

Bence bu ilişki çok saçma yerlere gitmiş. Annenizin bulduğu gibi bir adamla evlenmek istemiyorsanız bu adamdan ayrılın

Ya bırak pişman etmeyi kendini kurtar bu iş çok ciddi yerlere gidebilir esiri olma sakince uzaklaş kendini koru, yapabileceksen bunu ancak şimdi yapabilirsin daha çok yüzgöz olmadan ve onun sınırlarını zorlamadan. Zaten aklı başına geldiğinde pişmanlığını yaşayacaktır. Sen kendini kurtarmaya bak. Düzelir diye de düşünme aklın kalmasın

uyuşturucu ve alkol olayından sonra devamını okumadım...değmez....
aklını başına al.. bu yollara düşen insan her şey yapar..
Allah aklı selim insanlarla karşılaştırsın.

Çocukluğunda ebeveynlik rolüne bürünmek zorunda kalmışsın ama artık yeter özellikle bağımlı olan ve bu tarz olaylar yaşadığın birini düzeltmek sana kalmadı.
Bu kadar cesur olup evine gitme,konuşma görüşme.
Umarım ayrılıp,izini kaybettirmişsindir.

Telefonunu değiştirmekle başla yaşadığın muhitten de taşın bir daha o adamın adını da ağzına alma. Arkadaşlar, haberlerde gördüklerimiz yaşanan olay ve cinayetler gökten zembille inmiyor, bela geliyorum diyor. Senin olayında da bela gümbür gümbür geliyorum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…