Şiddetli geçimsizlik, siz olsanız ne yapardınız?

Teşekkür ederim ilişkimi bitirdim.

Dışarıdan baktığınızda böyle düşünüyor olmanız çok normal geliyor. Ben olsam aynılarını derdim belki de. Ama ilk başta 2 yıldan fazla bir süre yakın arkadaşım olan bi insandı ve ilişkiye başladıktan sonra da çok dürüst ve güvenilir bir kişi olarak devam etti. Sonradan işler yavaş yavaş bu raddeye geldi tabi ki. Bağımlılığı öğrendiğimdeki kararım ilk başta bırakmak olmuştu ama onun bırakıcam ve tedavi olucam sözleri, ve gerçekten çabaladığını görmem beni büyük resmi görmemeye itti. Olaylar yaşanırken içindeyseniz maalesef net görüşünüz azalıyor. Emek verdikçe karşılığını alacağım günlere odaklandım ve yaşadıklarımızı sineye çekmeye hazırdım. Çünkü gerçek halinin ilk tanıdığım hali olduğunu düşündüm ve ona tutundum. Yani bilmiyorum üst üste yanlış kararlar vermişim.

Allah aşkına, şu yazdıklarınızı bir başkası yaşıyormuş gibi okuyun. Ne düşünürsünüz?
Canınızın hiç mi değeri yok? Yapmayın, etmeyin. Onun o anası da o evde kriz geçirirken size bağırırken içeride yan gelip yatıyor muydu? Odaya kitlemek ne?
Çok tehlikeli bir durumun içerisindesiniz ve farkında değil gibisiniz sanki. O eve adımınızı dahi atmayın, hatta o mahalleye girmeyin bile. Arabasına binmeyin, ille görüşeceğim diyorsanız AVM'ye falan gidin bari insan içinde olun diyeceğim de bu manyağa mekan da fark etmez ki. Ana oğul kafayı yemişler. Bırakın geçmişi unutun o artık başka biri. Sizi iyice dibe çekecek ve size tek bir katkısı bile olmayacak.
Yakın birkaç arkadaşınız varsa onlarla konumunuzu paylaşın ne olur ne olmaz.
LÜTFEN GERİ DÖNMEYİN lütfen!!!
Düzeltme: Şimdi okudum, ilişkiyi bitirdim demişsiniz. Şimdi yapmanız gereken şey ortadan kaybolmak, tüm hesaplarınızı silin, ortak arkadaşlarınızla iletişimi kesin, numaranızı değiştirin, bir süre ortalıklarda gözükmeyin. İnşallah bundan sonra hep güzel şeyler yaşarsınız

Son düzenleme:
Yasin cok genc iyi is yapan erkkler var inan .30 kdr evlenme ye ic gez o guzel insan seni bulur

bu kadar yazıyı okuyabildiyseniz neden çoğunuz eğitimsiz kaldınız? ben şahsen bunu okumadım.
Bu kadar yazıyı okuyup anlamak eğitimle mümkün oluyor zaten. Neyse ki karar mercii siz değilsiniz kimin eğitimli olup kimin olmadığı hakkında.

Ergenliğimde uzun süre psikolojik destek aldım 5-6 yıl kadar. Gündem genelde ebeveynler ve geçmişin üzerinde uzun süre takılı kalmamdı. Neyse bunları terapiler, psikiyatriste yönlendirip kullandığım ilaçlar, sonrasında meditasyon namaz gibi araçlarla hayatımı bakış açımı inanılmaz derecede değiştirmiştim. Yaşadığımı hissediyordum. Ama şu an yaşadığımı bile hissetmiyorum ve hiç mutlu değilim. Eskiden çok üretkendim ve son 1 yıldır sadece nefes alıyorum sanki. Yaşadıklarıma bakınca ne yaşıyorum ben bunlar çok saçma diyorum. Ve psikolojik destek alıcam tekrardan.

Size bir abla tavsiyesi vereyim o zaman ; büyük resme ihtiyacınız yok, bir ilişkide sürekli sorun yaşamaya başladıysanız, hakaret görüyorsanız olduğu yerde bırakacaksınız. İnsanlar değişmez, ilişkide bazı eşikler aşıldığı zaman geri dönüş yoktur bunu unutmayın. Ne yaparsanız yapın o ilk hale dönemezsiniz saygı bitmiştir çünkü. İlişkide iyi hissetmiyorsanız, kötü muamele görüyorsanız bitireceksiniz başka yolu yok, bundan sonra kuralınız bu olsun, bir daha böyle bir tecrübe yaşamayın, gençliğinizi hiç adamlarla heba etmeyin, çok çabuk geçip gidiyor bu yıllar

Ay lutfen iletisimi kesin. Evinizi bile degistirin izinizi kaybettirin.

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Siz zaten ailenizden yara almis, erken büyümek zorunda kalmis bir çocuksunuz. Kendi cocuklarinizin ayni seyi yasamasini istemezsiniz degil mi? 2 senelik emegi çöpe atip onunuze bakmaniz gerekiyor. Bagimli birini kurtaramazsiniz, kurtarması gereken kisi de siz degilsiniz. Bir hataniz birden fazla hayata mal olabilir. Ne olursa olsun birdaha görüşmeyin

Senden 15 yaş büyüğüm,kardeşime yorum yapar gibi yazıyorum.
E be kızım salak mısın elalemin delisini sen akıllandıramazsın!!! Hiç mi canın zamanın kıymetli değil!
Gerçekten başka üyenin yazdığı gibi kaybol onun hayatından, ayrıca teline kadesi indir ne olur ne olmaz dursun tekrar gidersen evine lazım olur

Bak böyle tipler karşıdakini iyice gözlem yaparlar gerçek yüzlerini seni ele geçirene kadar göstermezler. Sen sürekli eski tanıdığını ararsın ve ş haline bahane edersin. Aslında şunu bil yeter hiç bir insan sinirlenince başka biri olmaz veya bağımlılık onu kötü yapmaz, bu insanlar kendilerini bastırırlar sonra rahatlama anında dışarıya gerçek yüzlerini gösterirler. Profil resmi gerçek resminse hemen internetten alakasız bir resim koy lütfen.

Allah size akıl fikir versin. Saçma sapan insanların evinde niye kalıyorsunuz. Bu rezil yaratiktan ayrılıp tek numaranı adresini falan değiştirmen lazım.
Karsınızda cocuklugundan beri bütün yükü sırtında tasımıs yaralı bir kız var. Sizde yaralayıcı yorumlar yapmayın lütfen. Ne demek “evinde kalıyorsunuz” ? Size mi düstü nerde kalıp kalmayacagı. Yapmıs bir hata, hatalar böyle dile getirilmez.

Baban gibi bir adamla evlenmek üzeresin, psikolojik yardım almadan bir ilişkiye başlama ve evlilik kararı alma , bu adamdan ve ailesinden de kaç...

Şok geçirdiğim için genele yorum yapamayacağım ama şu an sizin intikam içgüdüsü ile hareket etmenizin can kaybından başka sonucu olmaz siz şu an oda yaşasın o da böyle olsun diyip iç soğutacak ona bedel ödetecek yerde değilsiniz bu adamdan her şey beklenir numaranı falan değiştir bir daha bulaşma bu deliye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…