Yegenım gecen hafta ogretmenı den dayak yedi, sonraki gun okula gidildi sebebi elleri murekkeplı diye tokatları yiyor bizimki ve beraberinde ki onlarca cocukVayyy MEB politikalarına umutla bakan bir öğretmen. Gözlerim yaşardı. Değişen kadrolarımı da vizyonmuş da...
Kesinlikle çok haklısınız. Benim annem de ilk okul mezunu ve mutfağında sanatçı oturma odasında çok iyi bir okurdu.. ne kadar ugrassam annemin tırnağı olamam. Konuşurken dikkatli olmak lazım. Eğitim kendini geliştirme ölene dek bitmez bunu en iyi bilen kişiler eğitmenlik yapanlar olmali.Teşekkür ederim ince düşünceniz ve bu güzel mesajınız için. Sitemde bulunduğum kişiden daha fazla dil sayım var ve eğitimim.
Ancak " ilk okul mezunu :) " şeklinde ki bir ifade hiç insancıl değil.
Burada bu yazıyı okuyan bir çok ilk okul mezunu kadınlarımız var. Çoğu insanlığa belki , bunu , bu şekilde ifade edenlerden daha çok şey katmıştır.
Kimisine hayat her ülkeyi görme şansı veriyor , kimisine mutfak ile oturma odası arası seyahati reva görüyor. Bu onun suçu değil.
Aslında tatiliniz çok denilince kizmiyoruz yani ben kızmıyorum en azından.Ama aylarca tatiliniz var demekle iki ay kastedilmedigi kesin. Bir de geçen bir yarışma programinda 3 ay tatil yapıp üstüne maaş alan meslek diye soru sorulmuş. Cevap da ogretmenmis. Ki tek biz değiliz ki 3 ay değil . Koskoca TV kanalı da bunu biliyordur. Artık bilinçli yapıldığını düşünmeye başlıyorum. Sonra özür dilemeleri de ayrı bir şey
Bi bitmediniz...
Öğretmenler psikolojik eğitimden ve muayeneden geçmeli. Aylarca terapi almalilar. Sonra kendi alanlarindaki başarıya göre hakkıyla atamalarini yapsınlar . Polislerde , doktorlarda. Insani emanet ettiğimiz kişilerin ruh sağlığı kontrolleri şart.
Kpss atanma sacmaliklariyla psikolojilerini bozuyorlar öğretmenlerin . Yüreği apak olan yikilmiyor da , zaten temelde bozukluklar yaşayan daha da beter oluyor.
Tokat atmak , üstelik herkesin içinde ,zift kalpli olmak lazım bunu yapmak için.
Pedogojiden eğitimden bir haber insanların yaptığı yoruma bak. Tatille çocuk dövmenin bağlantısı ne?
Eğitim öğretim ara verince seminer hariç öğretmen okula gitmez. olsaydınız da tatil yapsaydınız derler adama.
o kadar dert ettiyseniz ogretmen olsaydinizTatilleriniz bitmediğindendir.
Tatil yeni bitmedi öğretmenler bir ay seminer yapar sağa sola sataşacağına biraz araştır her öğretmen de bir deil
Ne oldu öğretmen olmak isteyip olamadın mi bu öfke ne sakin ol
Tatilleriniz bitmediğindendir.
Ay bi dilinizde tatilimiz gidin bi soda falan için. Ne yapsın öğretmenler boş okulda
hanfendi terbiyenizi takinin. muhtemelen o ogretmende sizin gibi anlayasi kit ogretmenligi yatmak olarak goren biri. vizyonunuz ayni yani..ogretmenler yatiyor ibaresi yobazlara ait. her meslekte kotuler illa ki var. ama ne desek bos. yazik cok yazik
Öğretmenliği sizin gibi yatıp para kazanmak isteyenler yapsın. İstemez. Biliyoruz kaç ay yattığınızı merak etme.
Sen kimsin ki boyle konusuyorsun. Ne kadar da batmiş ogretmenler.
Yazacagim birseyler ama olmayacak . Kendimi daha fazla aşagilamak istemem.
Senin gibiler uzak olsun ogretmenlerden
Bu nasıl sacma sapan bi dusunce ne demek ögretmen kim ki . Ne demek aylarca yat yat gel çocuğu döv. Size okumayi yazmayi kim ogretti kimin sayesinde burda gelip yazi yazıyorsunuz. Bu öğretmen için demiyorum ama genelleme yapıp ogretmen kim ki falan demeniz hoş değil biraz saygı !!!!!!
Ee öyle. Bu öğretmenler kadar yatan, rahat olan başka kim var. Bir de arsız arsız çoluk çocuk dövüyorlar.
Siz iyi misiniz ?bu nasil yorum boyle. Bu ogretmenin yaptigini kimse onaylamaz da siz yorum yaparken bu kisiye değil direk ogretmenlere yonelik cok cirkin yorumlar yapmissiniz .mesleginiz ne merak ettim
Siz önce kendi konuşmanıza bakın. Ben bir Türkiye vatandaşıyım ve istediğimi eleştiririm. Sizin haddiniz değil benim eleştirimi sorgulamak.
Ayy evet ortada seviye. Belli oluyorNeden genelleme yapmayayım? Ülkedeki eğitim seviyesi ortada. Ben gerçeklere göre yorum yapıyorum. Bizim milletmiz her şeyi yüceltmeyi seviyor. Hak edene değer verilmeli.
Tatilin kısalmasını isteyin mesela? Eğitimin gelişmesi için bir çaba verin. Yok ama siz yatıp para kazanın. Daha kolay geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?