• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddet uygulayan öğretmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay yazık öğretmen olacak basitlikte değilmiş , ezik kompleksli seni, bayılıyorum var ya sizin gibi ezik vasıfsız kişilerin bizleri kıskanmasına :)))))

Evet öğrenci yetiştirme biçiminizi çok kıskanıyorum(!) O yüzden kendi alanınızda bile başarılı olamıyorsunuz.. Öğretmenler de dahil girilen tüm sınavlarda rezil olup çıkıyor herkes. Siz memnunsunuz işte bu durumdan bu yüzden de bir adım ileri gidemiyorsunuz. Tek amacınız para kazanmak. Bir de bol bol tatil yapabilmek. Ülkeye zararsınız.

Tüm yorumları okumadım. Birkaçı dikkatimi çekti. Aylarca yatmak.. Yok bilmem üç dil biliyorum.. Hayatı mutfakla oturma odası arasında geçen kadınlaraınız falan filan.. Öncelikle öğretmen değilim ama olmayı çok isterdim.. Acabaaaa o üç dil biliyorum diyen arkadaşa okumayı yazmayı kim öğretti bu biiiiirr? Anası mutfakla oturma odasında mekik dokurken hazır yemek masasına oturup o yemekleri löp löp götürürken de böyle düşünüyor muydu bu ikiiii.? Senin evde bazen sesine dayanamadığın çocuğuna haftanın 5 günü tahammül etmeye çalışırken üstüne bir de okuma yazma öğretmeye mecbur olan öğretmenin tatiliii nerene batıyor bu da üüüüüçç? La havle yahu... Ulan milletvekilleri bu ülkenin nesine ne yapıyor da yata yata mecliste dünyanın parasını senden alıyor da gıkın çıkmıyor... Ve daha bir sürü meslek var.. Nedir bu öğretmenlerin çilesi pes..! İnsnalar okulda yorulduklarına evdeki çocuklarına kaliteli zaman ayıramıyor... Kuzenlerimden biliyorum....Yazık ya.. Yatmakmış..

Konu sahibi siz de lütfen gerekli mercilere bu konuyu iletin.. Beklemenin faydası yok.. Çocuk okuldam soğur..

Evet yatıyoruz doğruuu..Hatta arada yatmaktan sıkılıp amuda kalkıyoruz sonra gidip bir daha yatıyoruz sonra gidip maaşımızı çekiyoruz sonra tekrar yatıyoruz..

Her konuda hatta böyle bir konuda bile öğretmenlerin tatilini öne sürmek nasıl bir hazımsızlıktır çözemedim.

Soda için soda iyi gelir..

Bence siz için sodayı. Haram para yiyen sizsiniz ;)

İki öğretmen evladıyım ayrıca kurumu çok iyi tanıyorum yalnız sunu sölemek istiyorum eğtim seviyesi ortada diyen arkadaş pardon ama ilk eğitim ailede verilio kadar kolay değil o iş 40 öğrenci 40 ayrı karakterle baş etmek.eskiden eti senin kemiği benim denilirdi biz öğretmenimizi şikayet bile edemezdik.biraZ derine bakmak lazım.çocuğunu hiç dövmeden büyütecek kadar sabırda kaç insan var adı üstünde hepimiz çocuk olduk.bu demek değil keyfi dövsünler.ama kurumun üyesiyim öğretmen değilim ancak önemli olan niyet

Neden genelleme yapmayayım? Ülkedeki eğitim seviyesi ortada. Ben gerçeklere göre yorum yapıyorum. Bizim milletmiz her şeyi yüceltmeyi seviyor. Hak edene değer verilmeli.
Tamam fikrinizi acikca belirttiniz.ogretmenler haketmiyor hakedene deger verilmeli.gercekler bunlar yazacak birsey yok size

Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya girmek istiyorum. 6. Sınıf öğrencisi bir erkek kardesim var. Kardeşimin ders başarısı iyidir, deneme sınavlarında derecelere girer. Matematik dersine de özel bir ilgisi ve yeteneği var. Ancak sorun şu ki bu dönem itibariyle derslerine giren matematik öğretmeni sınıfta çocuklara şiddet uyguluyor. daha okul açılalı 1 ay oldu, kardeşim iki kez tokat yemiş.(kitabının cilt kabını yanlışlıkla yırttığı için). Bugun de başka bir çocuğu dövmüş çocuk sınıfta savrulmuş yediği tokatın etkisiyle...
Ben de kardeşimin şu an okuduğu okulda okudum. Bu adam bizim de derslerimize girerdi. O gelinceye kadar matematik hayrani olan ben şimdi matematik sorusu gorunce midem bulaniyor.. Bizi de döverdi şimdi de aynıymış.
Peki sizce ne yapılmalı bu durumda? Bekleyelim de çocuklar bunların elinde yitip gitsin mi, eğitim için gidip dayak mı yesin? Yarin gidip okul idaresi ile görüşmeyi düşünüyorum. Daha önce böyle bir tecrübe yaşadınız mı?

Ne olursa olsun öğretmenin ögrenciyi dövme hakkı yoktur ve yanlıştır. İlçe milli eğitim müdürlüğüne muhakkak şikayette bulunun. Öğretmenin şikayet aldığı öğretmene ulaşır ve bu mevzu sebebiyle başının ağrıması ona bir ders olabilir ama şikayet sebebiyle meslekten uzaklaştırma filan almaz kaldı ki sizin öğrencilik zamanında da yapıyormuş,anlaşılan şikayetten yana pek bir çekingesi yok ama yine de her türlü merciiye şikayette bulunun susmayın.

Ögretmen arkadaşlar ve ögretmene saygi duyanlar. Bence cevap yazmayin burda ögretmenlere dil uzatip tatilini filan eleştirenlere.kendinizi germeye gerek yok.
Birakin birbirini yesinler cahil cahil konuşsunlar:KK66:
Kesinlikle katılıyorum. Mark Twain’e aitti sanırım: “Cahille tartışmayın, önce sizi kendi seviyesine çeker, sonra da tecrübesiyle yener.” Çok severim bu sözü, ne zaman cahil biri tartışmaya girse, usulca ortamı terkederim.

Kesinlikle katılıyorum. Mark Twain’e aitti sanırım: “Cahille tartışmayın, önce sizi kendi seviyesine çeker, sonra da tecrübesiyle yener.” Çok severim bu sözü, ne zaman cahil biri tartışmaya girse, usulca ortamı terkederim.
:KK200:
Birde iyice kendini asti. Haram para yiyor ögretmenler diyor

Siz benim mesleğimi ve bilgi birikimimi nereden biliyorsunuz? Öğretmen olmak isteyecek kadar basit bir insan değilim. Öğretmenliği seçenler bile yerim maaşı diye istiyor. Sanki bilmiyoruz. Boş insanlarsınız.

Ya he he. kıskançlıktan morarmışsın bir de basit değilim diyorsun. bence sen bir çalış belki girersin bir eğitim fakültesine.

Tatilleriniz bitmediğindendir.
Yazın okullarda kurslar açılıyor. O size batan iki aylık süreyi kurslarda geçirdik geçen yaz ama inanın verim sıfır. Öğrenciler Temmuz-Ağustos aylarında okula gelip ders dinlemek istemiyor. Zaten başta 30 kişi olan sınıf mevcutları devam zorunluluğu olmadığı için tek haneli sayılara düşüyor. Konya’da fındık yetiştirmeye çalışmak ne kadar başarıya ulaşabilir ki?

Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden birinden mezun oldum. Yüksek lisans öğrencisiyim, tez yazıyorum. Yurt içinde ve yurt dışında birçok yeri gezdim, geziyorum. TÜBİTAK projelerine katılıyorum. Bir edebiyat dergisinde illüstrasyon tarzında resimler çiziyorum. Kütüphanemdeki kadar kitabı aynı anda bir arada görebileceğinizi düşünmüyorum. Kısacası halim vaktim yerinde. Doğuda terör tehlikesi olan bölgelerde, Anadolu’nun ücra köy okullarında “mücadele” eden arkadaşlarımdan değilim.

Ama şu öğretmen olacak kadar basit bir insan değilim cümlenizi okuduğumda var ya, sizin adınıza utandım. Sizi yetiştiren, emek veren öğretmenler adına, aslında başka bir işe girip para kazanabilme ihtimali de varken sırf mesleğini yapamadığı için intiharı göze alan meslektaşlarım adına, Aybüke ve Necmettin adına, Mustafa Kemal Atatürk adına...
Utandım.

Konudaki gibi mesleğini sevmeyen, dayakçı, beceriksiz öğretmenlerin yetiştirdiği insanlardansınız sanırım. Bu cahilliğin, bu kıroluğun başka bir izahı olamaz çünkü.

Star tvde program kapatildi bu yuzden. Bu üye çoktan ban yemeliydi.
Ögretmenleri asagiladi emeklerini hıce saydi ayrica haram para yiyorlarmis ögretmenler. Mune Mune
Ben daha ilk mesajında KİB yaptım. @Mune abla gelince ilgilenecektir sanırım. Elbette öğretmenleri sevmek zorunda değil, ama bu kadar çirkinleşip aşağılamak da kimsenin hakkı değil.

Bence siz için sodayı. Haram para yiyen sizsiniz :KK66:

Nasil haram yediklerini düşünürsünüz, yani devlete sırtını dayamak vs. Herkes istiyor ozel sektörün sıkıntısından. Ayrıca sadece öğretmenler mi tatil yapıyor sanıyorsunuz. Ne yapmalılar mesela öğrenciler yokken okula gidip beklesinler mi? Öğretmen değilim , bu tür konularda hep tartışma çıkıyor. Bazi öğretmenler öğretmen haksizsada ölümüne savunuyor kimiside sizin gibi seyler söylüyor. Iki grupta yanlış düşünüyor. Ama surda dediginiz haram para yiyorsunuz cok ağır. Yarin çocuğunuz olursa evdr egitim verdirin

Star tvde program kapatildi bu yuzden. Bu üye çoktan ban yemeliydi.
Ögretmenleri asagiladi emeklerini hıce saydi ayrica haram para yiyorlarmis ögretmenler. Mune Mune

Gerçekten ciddiye alınacak bir insan değil gerilmeye değmez kaldı ki belli ki kışkırtmak için yapıyor ama kışkırtmaya çalışmak da bir zeka ürünüdür ve bu zekaya sahip olduğunu pek sanmıyorum.

Yazın okullarda kurslar açılıyor. O size batan iki aylık süreyi kurslarda geçirdik geçen yaz ama inanın verim sıfır. Öğrenciler Temmuz-Ağustos aylarında okula gelip ders dinlemek istemiyor. Zaten başta 30 kişi olan sınıf mevcutları devam zorunluluğu olmadığı için tek haneli sayılara düşüyor. Konya’da fındık yetiştirmeye çalışmak ne kadar başarıya ulaşabilir ki?

Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden birinden mezun oldum. Yüksek lisans öğrencisiyim, tez yazıyorum. Yurt içinde ve yurt dışında birçok yeri gezdim, geziyorum. TÜBİTAK projelerine katılıyorum. Bir edebiyat dergisinde illüstrasyon tarzında resimler çiziyorum. Kütüphanemdeki kadar kitabı aynı anda bir arada görebileceğinizi düşünmüyorum. Kısacası halim vaktim yerinde. Doğuda terör tehlikesi olan bölgelerde, Anadolu’nun ücra köy okullarında “mücadele” eden arkadaşlarımdan değilim.

Ama şu öğretmen olacak kadar basit bir insan değilim cümlenizi okuduğumda var ya, sizin adınıza utandım. Sizi yetiştiren, emek veren öğretmenler adına, aslında başka bir işe girip para kazanabilme ihtimali de varken sırf mesleğini yapamadığı için intiharı göze alan meslektaşlarım adına, Aybüke ve Necmettin adına, Mustafa Kemal Atatürk adına...

Konudaki gibi mesleğini sevmeyen, dayakçı, beceriksiz öğretmenlerin yetiştirdiği insanlardansınız sanırım. Bu cahilliğin, bu kıroluğun başka bir izahı olamaz çünkü.
:KK9:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back