Şiddet uygulayan öğretmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nickyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
288
131
103
Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya girmek istiyorum. 6. Sınıf öğrencisi bir erkek kardesim var. Kardeşimin ders başarısı iyidir, deneme sınavlarında derecelere girer. Matematik dersine de özel bir ilgisi ve yeteneği var. Ancak sorun şu ki bu dönem itibariyle derslerine giren matematik öğretmeni sınıfta çocuklara şiddet uyguluyor. daha okul açılalı 1 ay oldu, kardeşim iki kez tokat yemiş.(kitabının cilt kabını yanlışlıkla yırttığı için). Bugun de başka bir çocuğu dövmüş çocuk sınıfta savrulmuş yediği tokatın etkisiyle...
Ben de kardeşimin şu an okuduğu okulda okudum. Bu adam bizim de derslerimize girerdi. O gelinceye kadar matematik hayrani olan ben şimdi matematik sorusu gorunce midem bulaniyor.. Bizi de döverdi şimdi de aynıymış.
Peki sizce ne yapılmalı bu durumda? Bekleyelim de çocuklar bunların elinde yitip gitsin mi, eğitim için gidip dayak mı yesin? Yarin gidip okul idaresi ile görüşmeyi düşünüyorum. Daha önce böyle bir tecrübe yaşadınız mı?
Güncel:
Olayi dün öğrendim bugün gidip okul idaresiyle görüştüm. İdare çok ilgili davrandı, beklediğimden daha da iyidi. Bu öğretmen hakkinda daha önce de şikayetler olmuş uyarılmış. İdare kendine çekidüzen veridğini saniyormuş. Biz tekrar uyaririz ama siz takip edin eğer uyariya rağmen devam ederse gidin milli eğitime artık size kalmiş dedi...

Son düzenleme:
Yasal olarak işler nasıl ilerliyor bilmiyorum ama şiddet anında çocuklardan video çekebilse soruşturma açılır muhtemelen. Önce siz bi idareyle konuşun, öğretmeni şikayet edeceğinizi söyleyin. Bi değişim olacağını sanmıyorum ama. Mebede şikayette bulunun.

Ben de bişey değişeceğini pek sanmıyorum. Adam yirmi yıldır öğretmen, benim zamanimda da böyleydi. Ya kimse şikayet etmedi hherkes kabullendi, ya da başka destekleri var

Baya aylarcaaaa yatıyorlar yani diyorsunuz.

Sosyal medyaya yayın bence.
Söyleyin kardeşinize, düzeneği hazırlasin. Adam şiddet gösterip hakaret etmeye başlayınca kaydetsin. Siz de anahaberlerin WhatsApp ihbar hattına gönderin.
Meslekten uzaklaştırma garantili :)
Okula söyleseniz ne olacak? Bunca yıllık öğretmenleri,sanki bilmiyorlar ne mok oldugunu

Belki lise öğrencisi olsa yapabilirdi çok da güzel yöntem amaa... Çocuk bu kadarini yapabilir mi bilemiyorum

Ee öyle. Bu öğretmenler kadar yatan, rahat olan başka kim var. Bir de arsız arsız çoluk çocuk dövüyorlar.
Ben daha çok tatil yapanları biliyorum ama nedense onlar söylenmez hiç. Demek ki öğretmene laf söylemek daha kolay bu konuda. Yani gelip şöyle bir konuda bile tatile bağlamak ilginç zaten.

Ne hakla vuruyor elalemin çocuğuna ya.
Biz ne zorluklarla büyütüyoruz ,ne sinir stres harbi yaşıyoruz büyütürken vurmuyoruz bir fiske sonra elin adamı gelip hak görüyor kendine olacak iş mi?
Kameraya kaydedip haberlere ulaştırın bir şekilde ve her yere şikayette bulunun.
Eğitim vermeyecekse adam gibi,sabredemeyecekse bir zahmet öğretmenlik yapmasın.

Ben daha çok tatil yapanları biliyorum ama nedense onlar söylenmez hiç. Demek ki öğretmene laf söylemek daha kolay bu konuda. Yani gelip şöyle bir konuda bile tatile bağlamak ilginç zaten.

Tatil yeni bitti ve dönem başladığından beri dövüyormuş öğretmen. Siz de öğretmensiniz herhalde gerçekleri duyunca zorunuza gidiyor.

Tatil yeni bitti ve dönem başladığından beri dövüyormuş öğretmen. Siz de öğretmensiniz herhalde gerçekleri duyunca zorunuza gidiyor.
Yoo gerçekleri duymak zoruma gitmez ama abartmalari duymak gider. İki ay tatili üç ay demek veya aylarca demek gibi. Ki az önce dedigime cevap vermediniz daha başka meslekler de var bizden çok tatili olan maaşları da bizden çok çok fazla olan. Var mı demiştiniz ya araştırın bı isterseniz. Bu konuda öğretmen haksız ve bir şikayete bakar zaten.

Hastaneye gidip darp raporu alıyorsunuz. Polise gidip şikayet ediyorsunuz elinizdeki rapor ile. Savciliga da gidersiniz. Bir de milli eğitime şikayet edersiniz.

Video kayitsiz olmaz mi yani dersiniz?
Ben kardeşime sinir aninda bagirinca bile sonradan ne kadar üzülüyorum kalbi kirildi diye. Ama o öğretmen ya o vurur tabii..

Ee öyle. Bu öğretmenler kadar yatan, rahat olan başka kim var. Bir de arsız arsız çoluk çocuk dövüyorlar.
Öğretmen olmasa dövmeye daha çok hakkı olur değil mi?
Yazdığınızı anlıyorsanız öyle dediniz çünkü.

Idareyle konuşmanız ne kadar çözüm olur bilmiyorum, ama muhakkak şikayet edin.
Bin yıllık, işe yaramaz, eğitimde yeri olmayan yöntemleri kullanıyorsa emekli olsun gitsin.

Öğretmeni videoya almak suctur. Ayrıca ortaokulda okula telefon götürmek yasak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…