Bence siz için sodayı. Haram para yiyen sizsiniz
Ama bir ban i hakettiGerçekten ciddiye alınacak bir insan değil gerilmeye değmez kaldı ki belli ki kışkırtmak için yapıyor ama kışkırtmaya çalışmak da bir zeka ürünüdür ve bu zekaya sahip olduğunu pek sanmıyorum.
Ben yasadim lise 1. Siniftayken dayakci hoca vakasiydiaa biz ses cikaramadik o zaman sikayet vs simdiki kadar ciddiye alinmazdi o şer.f.siz yuzunden sozel bolum secmek zorunda kaldim matematikten nefret ettim hala beddua ederim.neyse gelelim siz8n konunuza diger velilelede agiz birligi yapip toplu sikayette bulunun meb e ve gerekirse daha ust makamlara kimse cocugunuza el kaldiramaz ne yapmis olursa olsun okul idaresi durumu gecistirir bence.Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya girmek istiyorum. 6. Sınıf öğrencisi bir erkek kardesim var. Kardeşimin ders başarısı iyidir, deneme sınavlarında derecelere girer. Matematik dersine de özel bir ilgisi ve yeteneği var. Ancak sorun şu ki bu dönem itibariyle derslerine giren matematik öğretmeni sınıfta çocuklara şiddet uyguluyor. daha okul açılalı 1 ay oldu, kardeşim iki kez tokat yemiş.(kitabının cilt kabını yanlışlıkla yırttığı için). Bugun de başka bir çocuğu dövmüş çocuk sınıfta savrulmuş yediği tokatın etkisiyle...
Ben de kardeşimin şu an okuduğu okulda okudum. Bu adam bizim de derslerimize girerdi. O gelinceye kadar matematik hayrani olan ben şimdi matematik sorusu gorunce midem bulaniyor.. Bizi de döverdi şimdi de aynıymış.
Peki sizce ne yapılmalı bu durumda? Bekleyelim de çocuklar bunların elinde yitip gitsin mi, eğitim için gidip dayak mı yesin? Yarin gidip okul idaresi ile görüşmeyi düşünüyorum. Daha önce böyle bir tecrübe yaşadınız mı?
Haftada 3 gün dersim var, geri kalan günler YATIYORUM.Tatilleriniz bitmediğindendir.
Ama bir ban i haketti
Oooo şimdiden 4 binden fazlaysa Ocakta 5 bini bulur o :)))Haftada 3 gün dersim var, geri kalan günler YATIYORUM.
Maaşım dört binden fazla yattı bu ay.
Kudurrr
Ben onun yazdiklarindan sonra cevap bile yazma geregi duymadim. Birseyler anlatmanin lüzumu yomBan yese ne olacak ki...Bir kaç gün uzak kalacak siteden,bu ban onun zihniyetini değiştiremez sabitlemiş kafayı mümkün değil değişmez. Şuna üzülüyorum böylesine zır cahil insanlar çocuklarını da kendileri gibi yetistiriyorlar ve kısır bir döngüye giriyoruz.. Okulda ne kadar doğruyu vermeye çalışsak da çocuklara yok olmuyo aile dirençli olunca eğitmeye ve eğitilmeye topluma yarardan çok zararı olan bireyler yetişiyor maalesef..
Not:Genelleme yapmıyorum kesinlikle.
Keşke önce kendini geliştirsenEğitimin gelişmesi için para kazanıyorum ahahahahahahah
Oooo şimdiden 4 binden fazlaysa Ocakta 5 bini bulur o :)))
Maaş karşılığı yapıyorlar sonuçta. Gözünüzde büyütmeyin. Ülkemizdeki eğitim seviyesi ortada..
Muhtemelen öğretmenler yatarken kendisi çocuklarına bakmak zorunda kaldı ,altın günlerini kaçırdı. Malum öğretmenleri bakıcı gibi gören bir veli topluluğu da var. Üslubundan belli zaten ne kadar üstün bir insan olduğu. İşte bir nesil bu zihniyetin ellerinde ziyan oluyor . Eğitim ailede başlar.Hemen sikayet edin okul müdürüne veya milli egitim müdürlüğüne.Bu isin pesini de bırakmayın lütfen çok üzüldüm.
Birde yazmadan geçemeyeceğim belinayla baslayan bir uye ogretmenlerin aylarca yatmasini hatta kendisinin ogretmen olacak kadar basit biri olmadigindan vs dem vurmus.Merak ettim seni basit olmayan belinay ,öğretmenler aylarca yatarken sen nobelden ödül mü aldin veya olimpiyatlarda derecen varda biz mi bilmiyoruz.Yoksa müzik de deha felan misin yada dunyaca ünlü ressam mi.Kitap mi yaziyorsun yoksa şair misin.Tasarim odullerin mi var..Nesin sen..Bos bedavalığın her cümlenden akiyor basit bile olamamışken kalkmis ahkam kesmissin bence dikkat et laflarına.Dayakci bir öğretmenden lafi alip bu guzel meslegi layikiyla yapanlara hakaret edebilmen bile senin nasil bir ruh halinde oldugunu gösteriyor.Allah bizim gibi isini dosdogru yapan ogretmenlere sabir versin.Sen ve senin gibiler meslekten sogutursunuz adami.
Direkt cimere yazın. Sizin uygulamanız gereken bir prosedür yok. Sizinle birlikte hareket edebilecek veliler bulabilirseniz toplu şikayet daha etkili olabilir. Darp raporu denilmiş ama gösterdiği şiddet raporlanabilecek düzeyde mi bilemiyorum hiç almadığım için. Alınabiliyorsa o da etkili olur.Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya girmek istiyorum. 6. Sınıf öğrencisi bir erkek kardesim var. Kardeşimin ders başarısı iyidir, deneme sınavlarında derecelere girer. Matematik dersine de özel bir ilgisi ve yeteneği var. Ancak sorun şu ki bu dönem itibariyle derslerine giren matematik öğretmeni sınıfta çocuklara şiddet uyguluyor. daha okul açılalı 1 ay oldu, kardeşim iki kez tokat yemiş.(kitabının cilt kabını yanlışlıkla yırttığı için). Bugun de başka bir çocuğu dövmüş çocuk sınıfta savrulmuş yediği tokatın etkisiyle...
Ben de kardeşimin şu an okuduğu okulda okudum. Bu adam bizim de derslerimize girerdi. O gelinceye kadar matematik hayrani olan ben şimdi matematik sorusu gorunce midem bulaniyor.. Bizi de döverdi şimdi de aynıymış.
Peki sizce ne yapılmalı bu durumda? Bekleyelim de çocuklar bunların elinde yitip gitsin mi, eğitim için gidip dayak mı yesin? Yarin gidip okul idaresi ile görüşmeyi düşünüyorum. Daha önce böyle bir tecrübe yaşadınız mı?
Aman o veli topluluğundan hiç bahsetme :)Muhtemelen öğretmenler yatarken kendisi çocuklarına bakmak zorunda kaldı ,altın günlerini kaçırdı. Malum öğretmenleri bakıcı gibi gören bir veli topluluğu da var. Üslubundan belli zaten ne kadar üstün bir insan olduğu. İşte bir nesil bu zihniyetin ellerinde ziyan oluyor . Eğitim ailede başlar.
Ülkedeki eğitim seviyesi sizinkiyle eşdeğerse vay halimize haklısınızNeden genelleme yapmayayım? Ülkedeki eğitim seviyesi ortada. Ben gerçeklere göre yorum yapıyorum. Bizim milletmiz her şeyi yüceltmeyi seviyor. Hak edene değer verilmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?