Şiddet uygulayan öğretmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence siz için sodayı. Haram para yiyen sizsiniz

Yeter artık ama.
Bu kadarı da fazla.
Nedir öğretmenlerden alıp veremediğiniz?
Canla başla insan yetiştirmeye çalışan insanlara fazlaca ileri gitmediniz mi sizcede?
Burada öğretmenlerin "size göre" artılarını bel altıymışçasına yazmak da ne demek.
Yok efendim tatiller, yok vasat nesiller yok haram paralar ne demek bunlar?
Sıkaydınız kendinizi de öğretmen olaydınız sizde madem bu kadar tatillerinde gözünüz kalmış.
Yaptığınız büyük ayıp insanların ekmeğine çamur atıyorsunuz. Haram para diyeceğinize kendi yaptığınız ithamla girdiğiniz kul hakkına bakın önce.

Not: Öğretmen DEĞİLİM.

Ben yasadim lise 1. Siniftayken dayakci hoca vakasiydiaa biz ses cikaramadik o zaman sikayet vs simdiki kadar ciddiye alinmazdi o şer.f.siz yuzunden sozel bolum secmek zorunda kaldim matematikten nefret ettim hala beddua ederim.neyse gelelim siz8n konunuza diger velilelede agiz birligi yapip toplu sikayette bulunun meb e ve gerekirse daha ust makamlara kimse cocugunuza el kaldiramaz ne yapmis olursa olsun okul idaresi durumu gecistirir bence.

Nasil bu kadar sakince anlattiginiza sasirdim

Yarin ilk is milli egitime gidip sikauet edin , hic ugrasmayin okulla mudurle vs

Hic kimsenin baska bir bireye fiziksel yada psikolojik siddet uygulamaya hakki yoktur

Bu dayak yiyen cocuklarin anne babalari nerede?? Neden seslerini cikarmiyorlar?

Benim kardesime , cocuguma el kaldiracak adami dunyaya geldigine pisman ederim

Ama bir ban i haketti

Ban yese ne olacak ki...Bir kaç gün uzak kalacak siteden,bu ban onun zihniyetini değiştiremez sabitlemiş kafayı mümkün değil değişmez. Şuna üzülüyorum böylesine zır cahil insanlar çocuklarını da kendileri gibi yetistiriyorlar ve kısır bir döngüye giriyoruz.. Okulda çocuklara ne kadar doğruyu vermeye çalışsak da yok olmuyo, aile dirençli olunca eğitmeye ve eğitilmeye topluma yarardan çok zararı olan bireyler yetişiyor maalesef..

Not:Genelleme yapmıyorum kesinlikle. Çok bilgili, aydın,çağdaş olan aileler de var.

Ben onun yazdiklarindan sonra cevap bile yazma geregi duymadim. Birseyler anlatmanin lüzumu yom

Eğitimin gelişmesi için para kazanıyorum ahahahahahahah
Keşke önce kendini geliştirsen
Sen kimsin kim oluyorsun da öğretmenlere hakaret ediyorsun ağzını topla
densizlik yapma,haram para mı kazanıyor öğretmenler terbiyesiz
Eğitim alamamışsın zaten belli ki yaran bundan dolayı
Kimbilir parayı nasıl kazanıyorsun ???
Senin işin belli oldu burdan
Yaran da amma büyükmüş senin
Cahil kalmanın sebebi belliki okul haritanın boyunca öğretmenini dinlemeyip elin işte gözün oynaşta olduğundan olmuş
Hadi bebeklerim öpüyorum banlanacam şimdi ama içim rahat
Bir kendini bilmez çirkefe iki laf ettim içine rahat

S.lak sacma yorumlar yapilmis konuyla alakali sacma sapan genellemeler layigiyla isini yapan bi suru ogretmen var size batan bu cocuklara fiziki yada pskolojik siddet uygalayanlar olsun kurunun yaninda yasta yanmasin.helali hos olsun isini layigiyla yapan ogretmenlere oburlerin8de allah biliyo zaten...

Maaş karşılığı yapıyorlar sonuçta. Gözünüzde büyütmeyin. Ülkemizdeki eğitim seviyesi ortada..

Bence sende o kafanı yorma bu kadar..
Eğitim ailede başlar..
Senin aileninde sana verdiği eğitimin seviyesi ortada....
Yazık çok yazık!!!

Sen kimsin kim oluyorsun da öğretmenlere hakaret ediyorsun ağzını topla
densizlik yapma,haram para mı kazanıyor öğretmenler terbiyesiz
Eğitim alamamışsın zaten belli ki yaran bundan dolayı
Kimbilir parayı nasıl kazanıyorsun ???
Senin işin belli oldu burdan
Yaran da amma büyükmüş senin
Cahil kalmanın sebebi belliki okul haritanın boyunca öğretmenini dinlemeyip elin işte gözün oynaşta olduğundan olmuş
Hadi bebeklerim öpüyorum banlanacam şimdi ama içim rahat
Bir kendini bilmez çirkefe iki laf ettim içine rahat [/QUOTE]
Ya çok hoşsunuz güldürdünüz beni

şişşşttt kız belinay .sen ne fesat bi hatunsun.ama olmaz ablacım böyle.kıskançlık iyi değildir.azcık totşu sıkıp çalışaydınya.aaa kız okuma yazma biliyon ama ohhh buna da şükür

Muhtemelen öğretmenler yatarken kendisi çocuklarına bakmak zorunda kaldı ,altın günlerini kaçırdı. Malum öğretmenleri bakıcı gibi gören bir veli topluluğu da var. Üslubundan belli zaten ne kadar üstün bir insan olduğu. İşte bir nesil bu zihniyetin ellerinde ziyan oluyor . Eğitim ailede başlar.

Direkt cimere yazın. Sizin uygulamanız gereken bir prosedür yok. Sizinle birlikte hareket edebilecek veliler bulabilirseniz toplu şikayet daha etkili olabilir. Darp raporu denilmiş ama gösterdiği şiddet raporlanabilecek düzeyde mi bilemiyorum hiç almadığım için. Alınabiliyorsa o da etkili olur.

Aman o veli topluluğundan hiç bahsetme :)
Çalıştığım ilk yıllarda, köyde tarlaya giden, ekmek yapan olursa benim öğrenciyle birlikte 2 yaşında 3 yaşında kardeşini de gönderirdi okula, "işimiz var bugün okulda kalsın" diye :))

siz iyi misiniz yahu? siz buraya konu acacak takati nasil buluyorsunuz? hanfendi yaoacaginiz seyi bilmiyor musunuz? sikayet sikayet sikayet....... tepem atiyor sorusu mu olur bunun? siddet ne demek el kaldrmak ne demekk????? o eli cocugun uzerine okulda ogretmen sifatiyla indirmek ne demek????

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…